Hlen ve stolici, co to může znamenat?

3636
20.1.12 10:47

Hlen ve stolici + foto

Předem se omlouvám za nechutnosti, ale fotku jsem prostě přidat musela. Už se mi to nějak nezdá. Je to normální? Poslední dobou má malá hodně tekutou stolici a teď už se jí tam objevil i takový hnusný hlen!!! :zed: :zed:

Holky, měly jste to taky takto s vašimi prcky?

Jako první jsem samozřejmě myslela na alergii na BKM (malá už má asi měsíc na obličeji ekzém, se kterým si neví rady ani mudra na kožním a včera jsem si všimla i suchých míst na tělíčku - mažu pořád stejným přípravkem a nikdy to neměla) Nemléčnou dietu jsem držela už měsíc a neviděla jsem žádný výsledek, kromě toho, že ji přestalo bolet bříško, ale zrovna se přehupovala přes třetí měsíc, tak nevím, jestli to nebylo tím. Když jsem začala znova věci s mlékem jíst (ale zatím jenom malinko), tak se bolení zatím nevrátilo…tak fakt nevím :nevim: :nevim:

co myslíte, že to je? je to normální stolice?? jsem jenom hysterická matka??

Foto bylo smazáno administrátorem

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
7631
20.1.12 10:55

My jsme mívali podobnou stoličku a všechno u nás bylo v pořádku. Taky se mi nelíbila ;)

• načítám...
6096
20.1.12 10:59

Malý tam má občas také trochu hlenu, ale neřeším to..

• načítám...
193
20.1.12 10:59

Naše malá taky mívala občas takovouhle stolici,byla jsem s ní i u lékaře.A doktor mi řekl,že je to normální,že každý máme občas nějaký hlen ve stolici. ;)

• načítám...
47759
20.1.12 11:00

Jestli ma mala rymu, tak to muze mit z toho, jak polyka hleny. My to meli taky a po vyterech zjistili premnozeni zlych bakterii :-(

• načítám...
3278
20.1.12 11:04

Klííííd, to je normální, mám tři děti vychované a taky jsme to zažili. Pokud tam není krev, tak bych nepanikařila, je to běžné, může to být jednak z napolykaných snoplíků , nebo střeva si dělají někdy tzv. čistku. ;)

• načítám...
3278
20.1.12 11:08

Jinak Šáriií: My jsme měli dokonce ve stolici žížalu, ale to už byla větší a chodila, bylo to z pískoviště, snědla hlínu a škrkavka byla na světě- tos měla vidět moje zděšení :lol: Naštěstí byla jenom jedna a sameček, takže po vyšetření stolice u DR jsem byla šťastná jak blecha :lol: Jinak fakt ty hleny jsou normální, neboooj :mavam:

• načítám...
11689
20.1.12 11:09

No tak ten jogurt už dojídat nebudu :poblion: :mrgreen: A k věci, také si myslím, že je občasný hlen ve stolici normální, pokud by to ale trvalo déle asi bych zašla za doktorem.

• načítám...
3636
20.1.12 11:10

Asi máte pravdu, asi to moc řeším :oops: :oops: :oops: kdyby to bylo jednou, tak nad tím asi mávnu rukou, ale ona má takovou stolici už dýl..tak snad to nic nebude :pankac:

tak snad i ten ekzém nějak zmáknem..je to fakt ošklivý :roll:

• načítám...
11689
20.1.12 11:12
Šáriii píše:
Asi máte pravdu, asi to moc řeším :oops: :oops: :oops: kdyby to bylo jednou, tak nad tím asi mávnu rukou, ale ona má takovou stolici už dýl..tak snad to nic nebude :pankac:tak snad i ten ekzém nějak zmáknem..je to fakt ošklivý :roll:

Hele na ten ekzém je dobrá Linola fett, je jak koupel,šampon i krém. Poradili nám ho v nemocnic a opravdu jako jediný nám zabral.

• načítám...
20855
20.1.12 11:13

Vyřešeno jako občas.normalni - viz odpovědi.. Tema zamykam + fotografie budou časem smazány. Děkuji za pochopeni.

Admin Honza

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek