Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Předem se omlouvám za nechutnosti, ale fotku jsem prostě přidat musela. Už se mi to nějak nezdá. Je to normální? Poslední dobou má malá hodně tekutou stolici a teď už se jí tam objevil i takový hnusný hlen!!!
![]()
Holky, měly jste to taky takto s vašimi prcky?
Jako první jsem samozřejmě myslela na alergii na BKM (malá už má asi měsíc na obličeji ekzém, se kterým si neví rady ani mudra na kožním a včera jsem si všimla i suchých míst na tělíčku - mažu pořád stejným přípravkem a nikdy to neměla) Nemléčnou dietu jsem držela už měsíc a neviděla jsem žádný výsledek, kromě toho, že ji přestalo bolet bříško, ale zrovna se přehupovala přes třetí měsíc, tak nevím, jestli to nebylo tím. Když jsem začala znova věci s mlékem jíst (ale zatím jenom malinko), tak se bolení zatím nevrátilo…tak fakt nevím
![]()
co myslíte, že to je? je to normální stolice?? jsem jenom hysterická matka??
Foto bylo smazáno administrátorem
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
My jsme mívali podobnou stoličku a všechno u nás bylo v pořádku. Taky se mi nelíbila ![]()
Naše malá taky mívala občas takovouhle stolici,byla jsem s ní i u lékaře.A doktor mi řekl,že je to normální,že každý máme občas nějaký hlen ve stolici. ![]()
Jestli ma mala rymu, tak to muze mit z toho, jak polyka hleny. My to meli taky a po vyterech zjistili premnozeni zlych bakterii ![]()
Klííííd, to je normální, mám tři děti vychované a taky jsme to zažili. Pokud tam není krev, tak bych nepanikařila, je to běžné, může to být jednak z napolykaných snoplíků , nebo střeva si dělají někdy tzv. čistku. ![]()
Jinak Šáriií: My jsme měli dokonce ve stolici žížalu, ale to už byla větší a chodila, bylo to z pískoviště, snědla hlínu a škrkavka byla na světě- tos měla vidět moje zděšení
Naštěstí byla jenom jedna a sameček, takže po vyšetření stolice u DR jsem byla šťastná jak blecha
Jinak fakt ty hleny jsou normální, neboooj ![]()
No tak ten jogurt už dojídat nebudu
A k věci, také si myslím, že je občasný hlen ve stolici normální, pokud by to ale trvalo déle asi bych zašla za doktorem.
Asi máte pravdu, asi to moc řeším
kdyby to bylo jednou, tak nad tím asi mávnu rukou, ale ona má takovou stolici už dýl..tak snad to nic nebude ![]()
tak snad i ten ekzém nějak zmáknem..je to fakt ošklivý ![]()
Šáriii píše:
Asi máte pravdu, asi to moc řeším![]()
![]()
kdyby to bylo jednou, tak nad tím asi mávnu rukou, ale ona má takovou stolici už dýl..tak snad to nic nebude
tak snad i ten ekzém nějak zmáknem..je to fakt ošklivý
Hele na ten ekzém je dobrá Linola fett, je jak koupel,šampon i krém. Poradili nám ho v nemocnic a opravdu jako jediný nám zabral.
Vyřešeno jako občas.normalni - viz odpovědi.. Tema zamykam + fotografie budou časem smazány. Děkuji za pochopeni.
Admin Honza
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat