Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Červený výtok u 4 měsíční holčičky..Může se jednat ještě a hormonální změnu nebo o něco jiného?
V porodnici říkali že se tohle může objevovat u holčiček,ale doktorka mluvila jen o prvních týdnech.Každopádně bych měla strach a šla s ní k doktorce.
Jedná se i holčičku sestry.. V těch prvních týdnech to měla a dneska mi volala jestli to může být ještě ono…Bydlí na vesnici a její mudr tam je jen pár dní v týdnu a dnes zrovna ne
hormo zmeny jsou v prvnich tydnech, ve 4 mesicich uz bych se fakt bala
ewelinka28 píše: Červený výtok u 4 měsíční holčičky..Může se jednat ještě a hormonální změnu nebo o něco jiného?
V tomhle věku už to není hormonální a rozhodně to není v pořádku. Při nejbližší možné příležitosti šupajdit k doktorovi.
ewelinka28 píše:
Jedná se i holčičku sestry.. V těch prvních týdnech to měla a dneska mi volala jestli to může být ještě ono…Bydlí na vesnici a její mudr tam je jen pár dní v týdnu a dnes zrovna ne
Asi bych zajela na pohotovost a nečekala než tam doktor bude,může to být opravdu cokoli ![]()
Obě moje dcery po porodu špinily,trvalo to jen 2-3týdny,pak to zmizelo.Tohle už bude něco jiného,nečekej a jdi k doktorovi,držím palečky ![]()
v některých nemocnicích bývá přímo dětská gynekologie, zkusila bych to asi přímo tam
su to PRAVDEPODOBNE ureaty v moci, babo aj maminka (ak je dieta kojene) musia pit viac tekutin..
V tomhle věku to není normální. Oběvuje se to v prvním týdnu lépe řečeno když ještě není zahájené kojení. Jsou to soli jak dítě ještě nepije. Pokud se ti to objěvilo utíkej k DR.
Tak sestra mluvila s doktorkou a ta se jí ptala co jí dala jíst.Tak jí řekla že mlíko a lžičku přesnídávky a prý to má z té přesnídávky…Větší hloupost sem v životě neslyšela…
ewelinka28 píše:
Tak sestra mluvila s doktorkou a ta se jí ptala co jí dala jíst.Tak jí řekla že mlíko a lžičku přesnídávky a prý to má z té přesnídávky…Větší hloupost sem v životě neslyšela…
Tak to bych ji sbalila jela sní do špitálu,u tak malýho dítěte to není žádná sranda.A nechápu co to je za doktorku ![]()