Poradna duly
Jana Čurdová
Simi my to máme jednoduché. Bydlíme v 1+1, takže mám malou na posteli, kraje obložené polštáři. Pod hrazdičkou taky nechce být, teď válí ty sudy ![]()
A ty puzzle se daji sehnat kde? Nemaji to nekde na netu? Obchazim hrackarstvi a nikde jsem to nevidela…
No ten cvik na otáčení jak se chytne jedna narovnaná nožka a druhá se zkří přes ní kolínkem na zem jsem spala já. Jsem ráda, že to fakt pomáhá. Říkala mi to kámoška, dělala to se svou holčičkou - říkala ji to rehab. sestra.
No ale teď nevím, když píšeš, že ji pořád honíš. ALe ono by to stejně přišlo.
Já teda Peťku honím už nějakou dobu taky, tak už jsem zvyklá. Taky leze pořád dozadu a válí sudy. Sice svedá zadeček a péruje na čtyřech jak pejsek, ale líp mu to jde pořád dozadu. ![]()
Jinak Peťka už je delší dobu na zemi. Dala jsem mu tam deku a na to spacák (samozřejmě obojí pořáně vyprané) rozeplý úplně. A je to teplé. Taky máme dubovou podlahu. Akorát to po tom malinko klouže. ALe málo. On stejně je za chvíli na podlaze úplně… A za chvíli nám budou děcka běhat po čtyřech. ![]()
Simi mrkni sem
http://zbozi.seznam.cz/searchScreen?…
Evi já si nebyla jistá, jestli jsi to byla ty, tak jsem to raději nepsala
Ale moc děkuji, Elča se aspoň začala trochu hýbat ![]()
Dani, neděkuj, hlavně, že to pomáhá! To je pravda, že jak se děti hýbou, tak se i líp vyprdí a vykakají …
A taky unaví.
Trénovala jsem s Elou otáčení podle vaší rady a dnes se sama otočila ![]()
Elu mám na zemi na takové tlusté zavince 90×90cm. Točí se na ni dokola. A když je na zemi tak jí pes bere hračky
Dokonce jsem načapala psa jak stojí u postýlky a tlapkou vytahuje hračky!
Dnes dostala poprvé bramboru s mrkví a málem se poblinkala ![]()
Tak koukám, že díky Evči budeme mít čiperné děti ![]()
Simi ještě se mi líbí tohle
http://www.alenkaobchod.cz/…eka-ctverec/
http://obchodnipark.cz/…uct_info.php?…
http://store.bejby.cz/department.php?…|Hrajeme-si-Hraci-matrace
Holy, není 100×100cm málo? Já ám dekku an a tom spacák obě velikost tak 150×190cm a a stejně je Peťka hnedle vedle jak leze hbitě dozadu, válí sudy apod. Meknu se na ty linky, třeba je tam něco většího. Nebo ohrádku? Ale když tak nějakou velkou.
No prave, hrozne se mi libi to od Bebe-jou, ale je to ani ne metr krat metr a to je fakt malo, Laura uz potrebuje pulku obyvaku
![]()
Nicmene jsem objednala alespon ty penovy puzzle, nasla jsem to nekde na netu a jsou tam obrazky zviratek a vypada to dobre a pres to holt dam deku a kam se odvali, tam se odvali, ale alespon zakladnu bude mit zateplenou - vzdyt ji stejne hlidam, tak ji tam vzdycky zas prenesu…
Jinak tedy opravdu prestavam kojit, dneska rano zas 40 ml…Ona pak jeci hlady, takze stejne delam sunarek… Je tu nekdo, kdo uz taky koji hrozne malo nebo vubec? Jsem fakt rada, ze ale bastu tu zeleninku a ovoce, ze ten prechod na pevnou stravu vypada ze bude v poradku.
Jo a jeste se chci zeptat - davate nekdo na noc kasi? Ja jsem ji dneska koupila, nemlecnou ryzovou od Hami,tak to asi zkusim. Sice ji mlicko asi staci - hlady neplace - ale budi se kolem ty 4 v noci a pak si 2 hodiny povida a nespi, ackoliv znovu dostane dost mlicka… Tak si rikam, ze by treba po ty kasi spinkala dyl… Do jejiho pokoje ji totiz s manzelem porad nechceme prestehovat, nejak jsme si na ni v loznici zvykli a je nam ji lito ji prestehovat do pokojicku, abychom se lip vyspali… Sice mame chuvicku, ale stejne…
Tak koukam,ze jsem tu dneska jen ja a vedu monolog… ![]()
Dala jsem novy fotky na web, tak kdyztak juknete na www.fotki.com/malinka78
Az tam dole jsou novy od 2.-5. mesice.
Simona
Máš moc pěkný fotoalbum ![]()
Laurinka je krásná okatá holčička. Má nachystaný pěkný pokojíček ![]()
Kaše: máme od hami rýžovo-kukuřičnou. Zkoušela jsem ji večer přidat malé do UM a nic moc. Teď dostává před koupáním kaši+mrkev, k+jablko, k+banán.. A čaj.
Ela dostává příkrm v poledne a večer, jinak kojím. Poslední dobu vůbec nechce flašku a to ani v noci. Tak jsme na lžičce.
Já mám na zemi pod tou zavinkou ještě takový nový, hustý, měkký koberec, …a plovoucí podlahu-taky studený:-(
Metr čtvereční podložky mimáskům vzdrží na chvíli
![]()
No ja jsem vcera zkusila kasi ryzovou a vubec ji teda nejelo, takze jsem ji delala stejne mliko a spala teda fakt nic moc… Proste se ted budi na jidlo ve 4 a pak uz treba do sesti nespi.. Dneska dokonce do sedmi…
Tak dneska asi zkusim dat sunar a potom jeste banan, aby ji to trosku „zaplaclo“ a spinkala dobre…