Červňátka 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
809
2.5.07 11:07

Nasi maji argentinskou dogu, takze tak trosku telatko. No a s L. se snasi dobre, Laurinka se na ni porad sape a dava ji vsechno co ma v rukou, vcetne naminek. No a kdyz ji z legrace po:,–(ime Tine na zada, tak ta trpelive ceka a Laurinka je nadsena a „vozila“ by se cely den… :D
Vcera jsme jeli s malou do ZOO do Prahy a tesili jsme se, co ona na zviratka a Laurinku zajimaly jen kolem projizdejici deti v kocarkach :D No ale uzila si to i tak, tak aspon ze ji vubec neco zaujalo! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
7.5.07 14:23

Máme doma ještě jednoho psa- na hlídání, černý ruský terier (47kg). Takové tele jako ten váš :-)
Kočárek parkuju pod balkonem bo neprojedu dveřma :-( a ta velká sviňka orvává z kočárku plyšové hračky ničí je. Už roztrhala tři polštářky !!! Někdy to prostě zapomenu uklidit. Jinak k malé se chová moc pěkně, lehává u kočárku, neublíží, neolízne, asi ji má jako štěňátko :-)

Dneska jsem byla s malou u doktorky. Má už třetí den celkem vysoké teploty. Dr ji prohlídla a v krčku našla začínající agínu :-( Dávala jsem jí střídavě Paralen a Ibalgin Sus tak v tom mám pokračovat. Má hodně pít aby to nesedlo na močové cesty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
10.5.07 09:05

Holky já to včera propásla!!!!! :oops:

Přejeme Filípkovi od Petuly všechno nejlepší k prvním narozeninám!
 D+E

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
13.5.07 18:53

Ahoj holky, zajimalo by me, jak jste na tom - teda spis vase deti :) - s chozenim. Laurinka beha za ruce, ale sama zatim ne. Vyleze temer na cokoli, postavi se, ale ruckovat nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
15.5.07 17:35

Ahoj, Elišce to taky trvalo,do teď neměla vážný pád, padá jen na zadek. Uvidíš příští týden už bude capkat :-)
Laurinka je opatrná, to buď ráda. Některé děti jsou jak vozembouši.

Ela má zánět močových cest,má antib. Nic jí není, jen jí to vyšlo v testech :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
29.5.07 18:05

Simi nejsi nááhodou na Emiminu ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
29.5.07 22:03

Prodělali jsme infekční nemoc -Campylobakter :-(
Ela je úspěšně přeléčená antibiotiky. Nositelem je kuřecí maso, asi jsem se při zpracování něčeho dotkla a později to přenesla na Elu.
Je mi z toho nanic! podlahy vytírám desinfekcí, Elí pořád utírám ruce, při vaření si dávám pozor. Všechno dávám do myčky na 65C s vědomím že je nádobí čisté. NE! NENI ten bacil se ničí až při 100C Tak vymýšlím nová opatření…
JInak u nás vše v poho.

VŠECHNO NEJLEPŠÍ LAURINCE K DNEŠNÍMU SVÁTKU :-) :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
1.6.07 11:15

Marky tak tuhletu mršku jsem měla taky :twisted: Nic příjemného, byla jsem v nemocnici na kapačkách. Koupila jsem si grilované kuře ve stánku u Tesca… Hlavně, že už je Eli v pořádku!

** . . . . . ELENČIN WEBÍK . . . . . ** “:http://www.elencinwebik.estranky.cz/ **FOTOGALERIE . . . . . ** “:http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
3.6.07 12:21

Market, diky za pranicko, krasne jsme to oslavili, je to super, kdyz uz ty nasi andilci vnimaji darky a projevujou radost, co? No a za 14 dni nas ceka oslava 1. narozenin!!!
Jinak s tema bakteriema v kurecim je to sila - taky ziju v presvedceni, ze z mycky je vsechno cisty… Ach jo, co by mel clovek vsechno ohlidat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
14.6.07 07:08

ELIŠCE PŘEJEME VŠE NEJ…K PRVNÍM NAROZENINÁM
http://www.gify.nou.cz/…ubory/18.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
14.6.07 08:34

Přejeme Elišce všechno nejlepší k prvním narozeninám, hlavně to zdravíčko a hodně krásných zážitků při objevování světa! D&E

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
20.6.07 23:22

Móóóc děkujem za přání :-) :-) :-)
Eliška v roce váží 8.80kg a měří 68cm.
Danielko prosím, můžeš mi poslat stránku kde je na Missorce seznam dětí? Dktorce se zá Ela maličká ale prý si je v poho protože pořád roste, jen pomalu. Posílám odkaz na pár foteček z narozenin - patláma s dortem :roll:
 http://eliska.sedivec.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
21.6.07 11:38

Ahoj Marky,
Eliška je skvělá, moc krásné fotky! Je taková droboučká, roztomiloučká :O) A jakou má rodost z dárků, to je krásný. Kde jsi koupila tu panenku, moc se mi líbí.

Seznam dětiček najdeš „TADY“:http://www.cervnatka2006.estranky.cz/…ualni-seznam Co ti o tom růstu Dr. říkala? Snad to není nějak vážné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
22.6.07 13:23

Ahoj Danielo, teď jsem asi hoďku courala po Červňátkách, seznámek atd…
MOOOOC PĚKNÝ :-) :-) :-) celá jsem z toho nějaká vyměklá..

Kukla jsem i na Missorku ráda bych tam občas písla ale asi bych se nechytala. Holky na tom sedí snad pořád :roll: :lol:
Eliška je fakt malá ale pokud pořád ,ikdyž málo, bude růst tak to nebudou nijak řešit. Já mám 165cm a přítel 172cm -tak z toho moc velká holka nenaroste :-)
Panenku jsme koupili před měsícem v Řečkovicích v Tescu -bývalý Carefour? malá ji miluje, pořád ji tahá za sebou za vlasy, no jinak ji nosit neumí :P Sama nechodí,zkouší stát bez drže.
Je takový koblížek jak tvje Ela jenže v menším :D
Tvoje Elenka má taky moc pěkný stránky :-) :-) :-)

Mějte se móóć fajn :-)
Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí