Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
643
1.12.06 08:25

Marky tak na „ham“ naše Elí nereaguje :cry: Ona se vůbec u jídla chová divně. Jak vidí flašku, začne ji zajímat milion dalších věcí, hraje si s plínou a se vším okolo no a krmení příkrmem je jedna velká katastrofa. Až mě napadá, jestli nemá poruchy soustředění. Víc než jídlo ji zajímá bryndák, plína,… Občas se nade mnou slituje, všimne si lžičky a laskavě otevře pusinu.
Ale asi nemá smysl to do ní cpát násilím. To by pak bylo ještě horší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
1.12.06 08:48

Danielo, já obbčas pouštím Elišce telku, nejradši má reklamy :-) To ¨kouká na bednu a otvírá pusu na cokoli.
Bryndák si taky rve a vytahuje podložku co má pod hlavou, svíjí se… Buď v klidu tvoje Elča je úplně normál :-) :-)
Flašku s čajem sice chytne pěkně do ruk, strčí do pusy ale tím jídlo končí. Všechno vyplive na bryndák, má dva a spodní je s igellitem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
1.12.06 10:46

Jééé, to jsi mně uklidnila! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
1.12.06 12:57

No :cry: takže jak rychle jsme s příkrmama začly tak rychle jsme skončily :( už týden Emma papá mrkev, docela jedla i mrkev s bramorou ale dneska KATASTROFA - zkusila jsem jí dát bramboru se špenátem takže to FUJ to ne, tak jsem běžela otevřít další sklínku tentokrát zeleninovou směs, vonělo to že bych si sama dala, xicht, škleb a FUJ to taky ne takže v úplným zoufalství jsem letěla pro poslední skleničku mrkve s bramborou co normálně jedla i včera a prostě NE, nechtěla ani to a dostala hysterák. Jsem totálně vyřízená a nevim co jako budeme jíst, jsem jí teď místo oběda nakojila a usnula :evil: :cry: :cry:
Potřebovala bych nějaký rady a porady :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
1.12.06 13:56

Zlatíčko vydrž! Tohle jsme zažívali posledních pár dní a dneska jsem zkusila rýžovou polévku se zeleninou (nebylo v tom maso!) a madam papala 8O :D Špenát a brokolice u nás taky pohořely. Ještě mám koupený květák, ale asi nemá smysl to vůbec otvírat. Možná později…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
1.12.06 14:17

Danči - a zasytí jí ta polívka? Já jsem na polívky taky koukala ale zdály se mi moc řídký :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
1.12.06 15:43

Ja teda osobne po 4-tydennim prikrmovani mam zkusenost, ze Laure vic chutna domaci jidlo nez ty kupovany. Nicmene sni oboji :D Ja mam prave spis opacny problemy, snedla by nejradsi 3 sklenicky, nicmene caj pak porad nechce, to by se v tom radsi utopila, nez by polkla lok caje. No ale kadi normalne, takze ji ho nutit nebudu. No a maso teda porad nemuzem, proste po nem pak hodne blinka, takze davam jen zeleninu.
A co kdybys ji tam zkusila pridat do ty zeleninky trosku jablicka? To pak pry ty deti fakt basti, kdyz tam citi, ze je to sladky. Nebo je pro ne sladka petrzel, tak ji doma varit neco s petrzeli!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
1.12.06 23:12

Ahoj holky,
už jsem tu dlouho nebyla, tak jsem jen pročetla poslední stránku.

Příkrmy - začli jsme před necelými dvěma týdny. Dneska snědla Viktorie na oběd celou malou skleničku mrkve a na večeři celou skleničku jablka. Zjistila jsem, že domácí jí chutná mnohem více, než kupované, tak jsem se rozhodla, že jí to kupované nebudu nutit. Teda myslím tím zeleninu. Ovoce budu dávat kupované, protože nevím, kde bych v zimě sehnala třeba meruňky enbo hrušky :D Zatím dávám jenom jablíčko. Včera jsem zkusila na večeři kaši, tak si vzala, ale nic moc… Myslíte, že to nevadí, že jí už dávám jídlo dvakrát denně? Já bych jí večer nedávala, ale je to fajn, když může sedět u stolu s náma, když večeříme. Je to takové rodinné :D

Nachlazení - Myslím, žese na to ptala Zlatíčko - no, já bych to zas tak neřešila. Mimčo si vybuduje imunitu, když se budemuset střetnout s tvým nachlazením. Já jsem taky byla nachlazená a v pohodě. Manžel měl před měsícem nějakou střevní chřipku, a taky to od něj nechytla.

A už nevím, co jsem to ještě chtěla :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
2.12.06 23:53

Tak už máme Elišce vánoce :D :D :D :D
KOČÁREK
http://www.baby-moebelmarkt.de/…oregon_3.jpg /> je sice trošku ojetý ale skvělý :) i s příslušenstvím. Je k tomu velký teplý fusak, tak můžem jezdit už teď.

Taky jsme našli odrážedlo.( inspirace od Daniely, dík:-) ) Kámoška ho má a moc si ho chválí.
Tak, a máme dárky od babiček :wink:
 http://www.maxik.cz/…ymi-kostkami

Holky, mám takový chmůr na duši :cry:
Dr. má obavy že bude muset Eliška chodit na neurologii. Moc rychle se jí zavírá fontanela, teď už je velká tak půl centimetru.
Prý to ale nic neznamená, jen bude chodit na pozorování. Jste na tom někdo stejně jako Ela ?😢

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
3.12.06 16:50

A to je problem, ze se ji zavira? My jdem k dr. ted ve stredu,tak se na to i zeptam, ale my ji mame taky tak 1 cm…
Jinak holky mam dotaz - mam pocit, ze Laure uz nestaci vecer Sunar, tak ji chci dat znovu kasi, koupila jsem teda tu Sunarku s bananem /myslim, ze mi to radila Daniela nebo zlaticko…/. Je tam psano, ze se to rozmichava ve 120 ml mleka. Ja ji na noc davam 210 ml mleka, tak mam obavy, ze ji tolik kase nemuze stacit… Davate nekdo vic? A davate ji pak nekdo po kasi i mliko? Ja mam totiz pocit, ze se mi unavi tim pitim z lahve, kdyzto kdyz ji budu davat tu kasi po lzicce, tak bude u toho i blbnout a nedokazu si pak teda predstavit, ze mi usne… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
4.12.06 09:45

Takze cerstve zpravy po ranu - dala jsem ji tech 120 ml a vzbudila se uz ve 12 a povidala si, coz mi bylo divny. Tak jsem ji dala normalne nocni Sunar, na kterej se ale budi tak kolem 3.hodiny a ona usla a spala az do sedmi. Takze jsem docela spokojena:-) Jen ta kase - je to s tim bananem a prijde mi to teda fakt sladky, doufam, ze z toho nebudeme mit z Lauri burtika… 8O :D Koupila jsem ji vanocni saticky, tak aby ji za ty 3 nedele jeste byly :D
Jo a dala jsem na web novy fotky, tak muzete juknout na www.fotki.com/malinka78 tam dole jsou za posl. mesic a pak nahore ma pokojicek, kdyz uz tam ted „bydli“ - od soboty jsme ji ta prestehovali a fakt se ji tam libi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
4.12.06 10:33

Simono, Laurinka má moc pěkný fotoalbum :D
Eliška ho má stále ve fázi prípravy, nu, snad se dočká.. Je to taťkovo hobby, ale ten teď má sezónu, neni čas.
To puzzle má jak veselý kobereček :-) A v ryflích už je velká holka :) , žádný mimušenko.

Kaši Sunarku dávám taky na noc, asi 100ml. Míchám to od oka, až zhoustne + mix jablko,taky se mi zdá dost sladká.
Dostává j před koupáním, před spaním ještě kojím.
Taky jsem zkoušela dát kaši do flašky, dudlík jsem trošku nastřihla aby líp tekla. Jenže Ela prostě flašku nechce :cry:
Zkus Lauře přidat kaši do Sunaru :wink:

S tou fontanelou: našla jsem na Virtuální porodnici odpovědi lékařů. Je to trchu problém ale většina dětí jsou v pořádku. Víc je dětí co se jim fontnela nezavírá. V průměru má trvat asi 18měs.

V pátek jdeme píchnout k dr. ouška :roll: to bude křiku,miláček malý :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
4.12.06 11:42

Simčo - tak jsme zkusily uvařit domácí zeleninovou kejdu a dneska by měla být k obědu tak jsem zvědavá :? Jinak včera byl úspěch s brokolicí od Hami - snědla to všechno a pak chtěla ještě dokojit.
Kde si nakonec objednala to puzzle na podlahu? Ja jsem takovy pekny se zviratkama nikde nevidela jen s cislama :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
4.12.06 21:23

Na www.obchod-tis.cz v kolonce hracky - puzzle - penove 2D. Je jich 10 ks za 142 Kc. Posilaji jen zviratkove, tak jsme objednali uz celkem troje a mame krasnej koberecek, kde se s Lauri valime a hrajeme si :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
6.12.06 21:38

Simi - tak jsme si také objednali hnedka troje, uděláme kobereček a postavíme domeček :P U nás maj v hypernově taky 10ks ale jenom s číslama a za 199,– :? 8O

Jinak dneska jsme měly k obědu dýni s rýži od Alnatury, bylo toho 190g-velká sklenička a Emma to zdlábla jako nic.
Taky ode dneška přikrmuju UM protože malá strašně málo přibírá, přes den občas přidám Bebu HA a na noc dávám Nutrilon Forte :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí