Červňátka 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8
30.1.07 10:21

Moc pěkná holčička. Jo modra indulona je dobra taky ji mám vyzkoušenou, ale ta bílá vazelína je ještě mastnější tak používám tu. Náš malej už ma dva zoubky dole a nahoře ma obě dvojky. Vypada jako malej upírek. Ale kousat se mu moc nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
30.1.07 11:15

Adi bílou vazelínu jsme dostaly na kožním, ale vůbec nám nepomohla.
No a s první pediatričkou mám podobné zkušenosti, dělala si z Elči pokusného kráíčka :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
31.1.07 18:34

Ahjky, nekomu pomaha a někomu ne. Každá maminka si asi musí najít to co je nejlepší a přejít si nato sama. A z vlastní zkušenosti je dobrá výměna skušeností s jinejma maminkama a proto jsem tady. Važíš malej doma nebo jí dáváš skleničky. Já jsem vařila, ale už se to malimu asi přejedlo a tak mu ted davam sleničky a chutnaj mu. Ale oproti vam jsme poloviční. Zatím ahoj
Jestli tem muj roštak brzo usne tak ještě zajdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.2.07 18:54

AHOJ ADIDIKAH a MAMUSA :D :D :D

Nechodím sem deně, takže opožděně vás vítám :P

Nevím jestli ty fleky co má malá na sobě je atop. ekzém.
Jsou to suchý fleky někdy víc červený, někdy skoro nejsou vidět.
Má to z venku na loktech.
Zatím to mažu Bepanthenem ale nic moc.

Zoubky máme dva dole.

mamusa
Balneum Hermal Plus si v ponělí koupím.
Myslím, že Elišce prospěje :-)
Elu koupu od mala v intim gelu MIKANO a nic. Až teď :-(
Intim gely jsou prý čisté, neparfémované.

Ahoj xMarkéta

• Citovat
  • Upravit
143
3.2.07 18:56

Tak už jsem on-line :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
7.2.07 16:50

Ahoj Markéto
Balneum ti může napsat vaše dr. když to kupuješ tak to stojí kolem 200kč ale na recept od dr doplácím kolem 10kč. a tím ambidermanem ho mažu po koupání ono to není vyloženě mastná mast ale spíš zvlhčující. Před tím jsme měli „Leniens mast“ ale ta byla hodně mastná a malej se po ní hodně potil. Jo a ještě nám doporučovali po koupání kůži netřít ale jemně osušovat…Jinak nevím co bych ještě poradila snad se hodí aspoň toto :lol: Zatím ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
8.2.07 10:27

Ahoj mamušo,
dnes jdu na kontrolu tak se přeptám co to má malá vlastně za fleky.
Párkrát jsem jí to namazala Neutrogenou celkem dost se to ztratí ale nezmenšuje :-( Balneum si nechám tak i tak napsat :-)
Měj se Čauky Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
8.2.07 22:09

Ela váží 7.80 kg a měří 65. Ty fleky se doktorce nejeví ani jako alergie nebo ekzém. napsala nám míchanou mast. Říká že by to mohla být jen reakce na jídlo podané poprvé (jogurt), než si na to tělo zvykne. Tak uvidíme…

Koupila jsem Elí kšandy do kočárku, mám doma starý velký kočár. Je v něm úplně ščastnááá :-) Má přehled a může se pohybovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
21.2.07 09:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
22.2.07 12:17

Jee, Danielko diky za info!!
U nas novinky - Laura zatim zub ani jeden, basti uplne vsechno, plazi se, rada uz by asi chodila-porad peruje a chce drzet v podpazdi. No a porad povida - to ma asi po mne :D , uz rika tata, mama, baba, nam nam a papa. Je ji ted 8 mesicu a vazi 8120 g, nejak se ted rozpapkala, pribere nekdy i 100 g za den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
22.2.07 19:13

Ahoj Danielo, moc pěkný seznámek :-) asi to na Misorce pěkně frčí :wink: :D
Včera mě kamoška vzala do sekáče na Pekařské, úplně dole těsně před bazarem s porcelánem,nebo čím.
Mám krááásný úlovky :P :P :P šatičky, kalhotky,tričenka s kapuckou no úplně na tom ujíždím…
Jít tam víckrát tak nemáme za co jíst:-)
Možná o něm už dávno víš , chci se jen podělit :)

Ahoj Simi, Eliška se taky jen plazí,spíš couve, ona nedá pod sebe ani kolínka :-( .Když jí držím za ruce tak dělá krůčky.
Když ji po:,–(ím,nebo leží šikmo na polštáři, tak se po:,–(í a sedí celkem pevně. Ze sedě se dokonce sama postavila v postýlce :-)
Asi to lezení přeskočíme 8O :) .
Chodíme na neurologii, Elča má hlavičku pořád OK. Dr s ní cvičí a říkala že vývojově je v normě, tak jsem v poho :-)
Váží 7.9 kg , jste nás předehnali :D :D

Mějte se M+E

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
22.2.07 19:31

Danielo prosím tě, pokud chci přidat fotky do tvého seznámku, kam ti je mám poslat?
Dík moc Markéta.

Tady jsou dvě fotečky Elišečenečky :lol:

http://www.sedivec.cz/…a8mes_01.jpg

http://www.sedivec.cz/…a8mes_02.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
23.2.07 08:38

Jééé holky, to jsem ráda, že jste se ozvaly! Hrozně dlouho jste tu nebyly…
Jsem ráda, že je všechno v pořádku a prckům se daří dobře! Do seznámku vás doplním, hned jak budu mít čas. Přepadla nás před 2 týdny chřipka a teď střevní viróza. Jsem dvě noci prozvracela, bleeeeee......
Elča je zatím v pohodě, musím hned zaťukat - ťukyťuk!

Marky ten sekáček neznám, na Pekařskou vůbec nechodím. Vlastně teď vůbec nikam nechodím… Bydlíme v Černovicích, takže maximálně do Vaňkovky. Štve mě, že do mých oblíbených sekáčků se s kočárem nedostanu a hlídání neseženu :cry:
Ty fotky Elišky jsou nádherné! Moc jí to tam sluší! :D A tu hadrovou panenku máme taky, jen ji Elči na hraní zatím moc nedávám. Ona jí rve ty vlněný vlasy, by byla za chvíli chudinka plešatá :lol:

Fotky do seznámku z porodnice a aktuální mi prosím pošlete na danielabasna@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.2.07 20:02

jak se přihlásit mezi červňátka

Ahoj maminky všech červnových miminek (2006).
Jsem tady dnes poprvé a vůbec nevím, jak se mám odkud kam dostat. Ani nevím, jak jsem se dostala sem :D
Mohl by mi někdo z Vás poradit, jak se „přihlásit“ mezi maminky a miminka?
Mám dcerku Valentinku (1.6.2006).
Jesti je možné poslat nějaké informace třeba na e-mail, tak tady je moje adresa:
vlckova.kacka@seznam.cz
Předem díky moc
Ahoj Katka :D

• Citovat
  • Upravit
809
5.3.07 12:00

Holky, porizujete uz nekdo novou autosedacku? Nam se uz do ni Laurinka nejak nevejde… :D Nemate nejakej tip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí