Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
643
5.3.07 13:47

Ahoj Simi,
my váháme mezi Britaxem
http://www.autosedacky-kocarky.cz/…va-zdarma-8/

a Storchenmuhle
http://www.autosedacky-kocarky.cz/…-typ-1037-4/

Obě prošly testem, ale asi vezmeme tu druhou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
5.3.07 16:41

Jo a ještě jsou dobrý Romer a Maxi Cosi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
7.3.07 07:39

Diky moc za typ. Jinak jsme dneska v noci zazili s manzelem sok. Uz jsem to sem psala pod Batole, jestli se to nekomu nestalo, tak to sem jeste zkopiruju. No fakt sila…
Od narozeni ma mala v postylce mon.dechu Nanny a nastesti nikdy nebyl potreba. Ted je jiz mala ve svem pokoji a monitor ji stale zapiname.
Dnes v noci se spustil. Kdyz jsme tam s manzelem vydeseni dobehli, tak mala vypadala, ze pokojne spi a i dycha. Jak je mozne, ze se tedy monitor spustil? A je divne ze ji hluk z monitoru nevzbudil… Napadla nas varianta, ze prestala na chvili dychat, monitor se spustil a ona zacla dychat a zas usnula - ale stejne se mi to nezda. Navic - u 8mesicniho ditete by se toto stavat nemelo, ne?
Mela jsem pocit, ze uz mame chuvicku spis tak jen pro klid a tenhle zazitek me dost vydesil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
7.3.07 12:50

Simi a nemohla se malá z té podložky odkulit a jak to zčalo houkat, zase se převrátila zpátky? Myslím, že je hloupost, aby ještě v tomto věko přestala dýchat. Možná taky jen měla větší pauzu mezi nádechy… Buď v klidu.
My monitor už nemáme, před dvěma měsíci jsem ho prodala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
7.3.07 20:09

Ty uz takhle rozprodavas veci po maly? Pres mimibazar? Ja jsem to totiz nechtela, ale ted kdyz uz se nam doma taky kupi fura veci a nevim, kdy bude druhy mimi /a jestli vubec/, tak o tom taky premyslim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
8.3.07 13:53

Prodala jsem jenom ten monitor. Říkala jsem si, že je to elektronika a navíc ještě v záruce, tak to mužná někdo využije. Chodím za holkama do Květňátek 2007, tak jsem se tam zmínila a jedna mamina ho koupila.
Jinak doma po Elči moc věcí nemám, skoro všechno jsem měla půjčené od kamarádky. To co máme, se vleze do úložného prostoru v posteli. Ale taky je toho celkem dost, možná si pořídím ty pytle, co se z nich dá odsát vzduch.

Představ si, že Elča si hrála v pokoji a najednou ticho, tak se tam jdu podívat, co zase vyvádí - ticho je vždycky podezřelé - a ona usnula. Vytáhla si ze skříně kombinézu a jak si hrála s tkaničkou, tak ji to asi zmohlo :O) Leží na ní uprostřed pokoje…

Včera nám udělala radost, naučila se dělat paci paci, tak teď na všechno tleská. Umí i indiána a papa, jenom to mluvení jí pořád nejde. Zvládne jen táta a deda, občas i něco jiného, ale to je výjimka.
A co vy, jak se daří?

PS: o ostatních si počteš na tom webu červňátek, co mám nad metříkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
8.3.07 20:29

AHoj mamči,
jéé DanieloB to je super seznámek, no už jsem tu nebyla ani nepamatuju… příležitostně ti pošlu fotečky.
Takže my máme 2 zuby dole a třetí se klube nahoře, doteď jsme si užívali 2-3× vstávání v noci, ale asi 3.den už se budí jen jednou, to už jako novorozeňátko spinkal líp… Zatím nelezeme, jen rotujeme na bříšku a jen na jednu stranu a ze zad na bříško nám to jde taky jen na jednu stranu. Žvatlá tatatata ata, občas bababa, ale to už jsem dlouho neslyšela :) Jinak se umí pěkně rozčilovat, začíná lízt do šuplíku, na přebal.pultu je to boj kdo z koho, no ale jinak je to pusinečka :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
8.3.07 20:32

je, koukám, že mám nějakou chybu v metříku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
10.3.07 16:01

Týýý jo ReNi! No to je dost, že ses ukázala! :D
Zase tě přidám do seznámku, pošli ty fotky, jo?

V SZ ti pošlu heslo na červňátkové stránky, ať můžeš kouknout, co je nového :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
15.3.07 10:48

Tak jsme konecne dali nejaky novy fotky na web, takze na www.fotki.com/malinka78 se muzete juknout.
Jinak Lauri uz konecne zacina lezt po vsech ctyrech, porad povida, obcas krici neco co fakt neni srozumitelny :D , ale jinak rika tata, mama, baba, namnam, na pejska vola misto haf jen fff :D
No a zoubky jeste nemame - holt kovarovic kobyla - tatinek zubar, tak si Laurinka dava nacas :D No ale spodni dasen ma uz pekne dlouho nateklou a rysujou se ji tam dve maly bily carky, tak snad uz…
Spinka krasne, jde hajat v sedm vecer a spi tak do tech 3, to ji dam UM a spi tak do sedmi. Pak jde spinkat az po obede a to spi tak 2,5-3 hodiny a odpoledne uz nespinka, zas az vecer. No jsem prekvapena, jakej ma sama rezim a jak ho dodrzuje. Zvladam si ted pres poledne krasne uklidit, uvarit a jeste cist!!Takovej luxus jsem posl. pul roku nemela! :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
23.3.07 11:54

Tak koukam, ze uz tady diskuze moc nejede. Kdyby nahodou - jak to holky zvladate s putujicim mimcem? Laurinka je ted rychla, ze ji sotva stiham a porad leze do supliku, do kvetinacu, na stul atd - s hrackama si hraje vyjimecne, spis ji zajimaji ovladace, CD atd. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1061
5.4.07 12:34

jééé ono se stale píše i tady :( :( :( :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1061
5.4.07 12:35

Simono -tak pojd na missorku ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
15.4.07 14:24

Ahojky,všechny vás po dlouhé době zdravím.Koukám,že vás tu ještě trochu zůstalo…Jinak vám chci napsat,že Valinka ještě pořád nemá ani jeden zoubek,ale už se pomalu snaží trochu chodit,je to taková malá šikulka,pošlu vám nějaké nové fotečky do galerie.Jinak je určitě fajn,že už je takové krásné počasí a můžou ti naši drobci lézt už venku co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
17.4.07 07:23

Tak to jsme na tom uplne stejne, Laura uz taky trosku chodi, ale zoubek jeste zadnej. Posledni dva tydny desne slinta a je takova podrazdenejsi, tak si rikam, ze uz mozna…?! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí