Červňátka 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
19.4.07 13:06

Ahoj holky, už vás moc tady nepíše, ale pokud chcete aspon trošku pokecat přijdte zase mezi nás na baby café k misorce. tady koukám, že to vázne a tak vás rádi zase uvidíme.
tady máte adresu a přijdte
 http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…

• Citovat
  • Upravit
219
19.4.07 13:08
Maary píše:
Ahoj holky, už vás moc tady nepíše, ale pokud chcete aspon trošku pokecat přijdte zase mezi nás na baby café k misorce. tady koukám, že to vázne a tak vás rádi zase uvidíme.
tady máte adresu a přijdte
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…12#380712

ten anonym jsem byla já Marry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
20.4.07 15:41

Ahojky, Eliška má spodní dva zoubky a všechno hryže :-)
Chodí už asi měsíc v postýlce dokola. nedávno jsme jí koupili chodítko, teď v něm lítá po baráku jak drak!
Posledních pár dní se hodně rozkojila, třikrát přez den a v noci taky. Nacucá se a pak nechce jídlo.
Jak vám přibívají miminka? Ela váží 8,40kg a měří 66cm. Dr říkala že je úměrná, no mě se zdá ďobík…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
21.4.07 08:29

Ahojky,tak jsme byli na 10.měsíční kontrole a VAlinka váží 7690g a měří 70,5 cm.Prý jsme trochu hubení.ale není to nic hrozného.Řekněte mě,jak mám jako nutit dítě když už nechce jíst?Vždyť to asi moc dobře nejde,né?Valinka jí hodněkrát za den,ale nejvíce toho spapá k večeři,pak dostává 2× za noc mlíko,no tak trochu se tím trápím,ale nepříjde mi,že bych dělala něco špatně.Jak jste na tom vy?Díky

DanielaB:Mohla by jsi to prosím změnit v metříku,díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
22.4.07 23:46

Než se Ela tak rozkojila tak jedla pěkně, seděla mi na klíně a na „ham“ otvírala pusinu.
Teď ji honím po zemi se lžičkou, prostě nezájem… Dám jí nějaké nádobí, vařečky a jak si hraje, spíš do všeho mlátí, tak ji nacpu jídlem. Jó s jídlem mají trable asi všechny maminy :-)
Eliška za dva měsíce nic do délky nevyrostla, dr. říkala že děti někdy rostou jindy zas jen tloustnou, ať jsem v klidu.
Valinka je moc pěkná holčička :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
23.4.07 11:44

Ahoj holky, tak to koukam jako blazen, ale nase Laurinka, ktera byla takovej drobecek, ze v porodnici mela 2,5 kg a behem prvnich tri mesicu nechtela vubec mlicko, ma ted v 10 mesicich rovnych 9 kg a 70 cm. Tak to to krasne dohnala!! Basti uplne vsechno, jen mi nechce zeleninu se zloutkem - dr. rikala, ze jeden den ma byt bezmasej a mit v zelenine zloutek. No tak to teda proste nesni - nemate figl, jak to do ni dostat…?
Jinak zoubky porad nic. Laurinka se strasne rychle pohybuje plazenim, uz se zveda, u pevnych predmetu se postavi a za rucicky uz i tape. A hlavne - porad povida:-) Chodim s ni ted k nasim na zahradu a sedi na dece a trha sedmikrasky a honi se za nasim psem:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
23.4.07 17:29

Ahojky holky,
konečně jsem se dostala na net, tak taky přispěji svou troškou do mlýna.

Matýsek měl na 10. měsíční kontrole 75,5cm a 8130g. Takže my máme takového dlouhánka.

S lezením to u nás není moc slavné, spíš se plazíme, ale závratnou rachlostí. Minulý týden se sám poprvé postavil, ale zatím nechodí.
No zkrátka dělá nám radost.

Problémy s jídlem máme taky, ale můžou zato zuby. Lezou mu vrchní a všechny 4 zarás tak si to užívám. Nejhorší je to než se prořeže a pak už bude klid.

Tak se mějte hezky a užívejte si počasí

Verča a Matýsek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
24.4.07 11:11

Ahoj holky,
už jsem tu dlouho nebyla, ale jsem ráda, že se sem ještě píše. Tak i já přidávám údaje z 10-ti měsíční prohlídky. Mareček měří 80 cm a váží 9350 g. Zuby máme čtyři a s jídlem taky zlobí. Přes den toho sní jen trošku, večer kaši si dá s chutí a mezitím kojíme. 3× až 4× za den a 1× až 2× v noci. Co se dá dělat, snad se jednou rozjí a přestane vysávat maminku. Jinak my jsme asi nejlínější. Sám ještě nesedí, před týdnem začal trochu líp lézt, ale zatím je to spíš blíž k plazení. Občas se o mě postaví a chvíli se udrží, ale to je zatím všechno.
Zatím ahoj
Jana a Marýsek 10 m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
25.4.07 22:59

Ahoj holky,
už jsem tu dlouho nebyla, snad si na mě ještě pamatujete… Naše Viktorka už by nejradši chodila, ale zatím jí to jde jen za ruce. Nejlepší novinka je, že nám odpovídá na otázky typu: „Jak dělá kravička, koníček, kočička“… Jinak asi podobně, jako u ostatních dětí… Mějte se hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1061
26.4.07 12:49

Ahojky ,holky jak už pisala Mary vyražte mezi nas do baby cafe..

zapisi vas do seznamku ten ted mam v péči já ..

Jinak Xmarketo ci Mia -nedels i nic z vahy Kubula mel v 1OM kontrole (toto pred 14dnema) 7300g a 75,5cm a to ji jak prokoply k obedu 5OOg a 2 večeře..no hruza nas za chvili sní.. :D :D :D Veverco -zapisi te do seznamku ..tak mi pak posli nejaka fota ju ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1061
26.4.07 12:52

Veverco -jen mi jeste zdel Matyskovo datum naorzeni :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
26.4.07 15:41

Ahojky Ruzo,

tak Matýsek se narodil 4.6. a měl 53cm a 3460g.

fota pošlu příští týden v pondělí. To budu zase v práci na brigádě.

Mejte se všichni moc hezky.

Veverca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1061
27.4.07 16:51

jeste kolik ti je a odkud jsi >>

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
29.4.07 12:08

Tak jsme dneska koupili Laurince prvni boticky, kdyz uz tak „uhani“ za ruce :D Koupili jsme je u Bati, pry maji atest a jsou kvalitni. A teda i roztomily! Nicmene - kdyz budu s malou na zahrade, tak po trave a tam kde to jde je asi preci jen lepsi uplne bosa, co myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
1.5.07 21:58

Ahoj Markéto 182 :D :D
aspoň že trochu písneš :wink: Viktorka je teda šikulka!
Naše Ela akorát umí říkat psovi BA! k tomu přidá HAM a pes jí ochotně všechno z ruky sežere, rohlík, tyčinky, piškoty, oplatky, hračky…

cobbler malá napřed chodila a pak lezla , Mareček je šikula že se postaví :)
S tím kojením to je něco! Malá mi na veřejnosti normálně leze různě vrchem spodem do trička a mele HAM,HAM!
Už měla takový normální hovínka a teď je díky vydatnému kojení zaliskaná srajdou jak malinké miminko, až na ledvinách… :roll:

79Simona to dáš malou jen tak do trávy? Mě by se Ela pásla jak králík, ta by se vůbec nehla z místa :D
S botkama nebo bez.. nevím. Ela bez bačkůrek má tendence chodit po špičkách a nohu všelijak křiví. Taky se jí v bačkůrkách trošku potí nožka, kouknu se asi na léto po sandálkách.
Co máte za psa? A jak se snáší s malou? Náš foxl Elu moc nemusí, ona ho někdy chytne za chlupy a to se ožene a zavrčí! Samo hned psa fláknu ale na potvory FOXLY nic neplatí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí