Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
725
10.11.10 13:34

Já taky radši nemám váhu :mrgreen: ale co jsem se vážila minulý týden u Dr., tak jsem měla stále stejně jako mám normálně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
10.11.10 13:38

Ja se radsi nevazim. :oops:

Ale uz zacnu, pred pristi navstevou se zvazim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
10.11.10 13:40
Katuskaa píše:
Ahojte!
Tak my sex máme zakázaný kvůli hematomu:( a chuť by byla :zed:
A váha :lol: už mám 3 kg nahoře..uvažuju že se snad přestanu vážit.. ale naštěstí mi to jde jen do břicha a do prsou..no kéžby to tak zůstalo a rostlo jen to břicho a prsa :oops:
A taky zdravím Eli a moc gratuluju že se to tak povedlo.

Ahoj děvčata :wink: .
Eli, vítej mezi náma a můžeš se zapsat do tabulky: www.websnadno.cz prihlaseni: cerven2011, heslo cervnatka. a tady je napoveda- http://cerven2011.websnadno.cz/…rven2011.pdf

Tak u nás se zatím sexuje tak 2× týdně, dokud nejsou komplikace, tak i orgasmus si dopřávám…ale jsme „opatrnější“, žádné řádění :oops: a musím říct, že je to fakt lepší v těhu, kdy je pánev překrvená-má to svá +.
Podle váhy včera na kontrole jsem přibrala cca 2 kg- mám to v prsou(už mám 100cm :mrgreen: ) a v bocích. V pase zatím štíhlost. No ale to nebude s dvojčátkama dlouho :nevim: Ale uklidňuju se, že jsem u obou dětí do 3měsíců byla na své váze a u dvojek to bude asi pěkný šrumec a lítačka, kojit chci 100%, tak to půjde dolů samo…takže to neřeším. Nepřejídám se, naopak, jím málo, bo je mi hned těžko a špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7235
10.11.10 13:49

S tím kojením a hubnutím nechci strašit, ale já minulé těhu přibrala 25 kilo, přibírala jsem už od začátku, pěkně kilčo ke kilču, porodem jsem shodila 7 kilo a zybtek mi zůstal a po dobu kojení se to nehlo ani o píď a bohužel nejsem jediná komu kojení blokovalao hubnutí, 18 kilo jsem zhubla až po tom co jsem přestala kojit a rozhodně to nešlo samo, dost jsem se nadřela. :roll: Ale ty máš zkušenost že to jde..:) :palec: Jen pro ostatní holčiny…že kojení bohužel ne vždy znamená hubnutí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
10.11.10 13:51

Tak kolegyně si teď donesla oběd z Mekáče a málem sem jí pozvracela hlavu… :poblion: Teda to byl smrad (smrdí mi to i normálně když jsem nebyla těhu :roll: ), to byste nevěřili… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
10.11.10 13:53

Jo a včera jsem Vám neřekla, jak se miláček dověděl, že jsou to dvojčátka. Šla jsem k dr. sama- on jel zaparkovat, protože jsem nestíhali(zase :-? ). No a u dr, jsem dostala těhu průkazku, žádanku na screening ve 12tt a dva kufříčky s dárečky pro mimi. Jak se tak blížím k autu-už mě čekal na chodníku a co jako, co říkal dr. Já jsem měla pusu od ucha k uchu :lol: a říkám, že dobrý, v pořádku. On se dívá na kufříky a ptá se-„co to máš“? a já- no, pro miminko… a on „dva kufříky“ :roll: ??? a já zase jen jsem se culila-no a doťuklo mu, že když je pro mimi kufřík a já si nesu dva, tak jsou tam miminka dvě. Pak začal skákat radostí, objímat mě a pusinkovat. :huban: Bylo to moc milé :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
10.11.10 13:57
Teruška píše:
S tím kojením a hubnutím nechci strašit, ale já minulé těhu přibrala 25 kilo, přibírala jsem už od začátku, pěkně kilčo ke kilču, porodem jsem shodila 7 kilo a zybtek mi zůstal a po dobu kojení se to nehlo ani o píď a bohužel nejsem jediná komu kojení blokovalao hubnutí, 18 kilo jsem zhubla až po tom co jsem přestala kojit a rozhodně to nešlo samo, dost jsem se nadřela. :roll: Ale ty máš zkušenost že to jde..:) :palec: Jen pro ostatní holčiny…že kojení bohužel ne vždy znamená hubnutí

Tery, u prvního jsem začínala na 52kg- přibrala jsem cca 11kg- po příchodu z porodnice jsem oblekla své normální rifle…zůstali mi jen 3kg. Při dceři (narodila se za 17m) jsem začínala na 52kg- přibrala 15kg a do 3 měsíců jsem měla svou váhu. Obě děti jsem kojila do 9ti měsíců. Nijak jsem se v jídle neomezovala, necvičila-nic. Jenom tělo se trošku změnilo- takže z prsou 70A jsem měla pak 80B´, roztáhl se mi hrudník, v pase 68cm(místo původních 62cm)…takže předpokládám, že tělo bude reagovat zase stejně :wink: uvidíme. Nejdůležitější je aby děti byly zdravé a já se pak nějak srovnám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
10.11.10 13:58
birma píše:
Jo a včera jsem Vám neřekla, jak se miláček dověděl, že jsou to dvojčátka. Šla jsem k dr. sama- on jel zaparkovat, protože jsem nestíhali(zase :-? ). No a u dr, jsem dostala těhu průkazku, žádanku na screening ve 12tt a dva kufříčky s dárečky pro mimi. Jak se tak blížím k autu-už mě čekal na chodníku a co jako, co říkal dr. Já jsem měla pusu od ucha k uchu :lol: a říkám, že dobrý, v pořádku. On se dívá na kufříky a ptá se-„co to máš“? a já- no, pro miminko… a on „dva kufříky“ :roll: ??? a já zase jen jsem se culila-no a doťuklo mu, že když je pro mimi kufřík a já si nesu dva, tak jsou tam miminka dvě. Pak začal skákat radostí, objímat mě a pusinkovat. :huban: Bylo to moc milé :hug:

No to je naprosto úžasný :palec: Oni ti chlapy jsou většinou tak roztomilý, ten můj mi minule řiká, jestli si může koupit nový telefon (předchozí si vypral :lol: ) Tak sem mu řikala jako že nevím, že uvidíme. A on mi na to řekl, že JÁ si přeci taky koupím KOČÁREK :mrgreen: Sem si málem ustříkla jak mi to řekl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
10.11.10 14:01
birma píše:
Jo a včera jsem Vám neřekla, jak se miláček dověděl, že jsou to dvojčátka. Šla jsem k dr. sama- on jel zaparkovat, protože jsem nestíhali(zase :-? ). No a u dr, jsem dostala těhu průkazku, žádanku na screening ve 12tt a dva kufříčky s dárečky pro mimi. Jak se tak blížím k autu-už mě čekal na chodníku a co jako, co říkal dr. Já jsem měla pusu od ucha k uchu :lol: a říkám, že dobrý, v pořádku. On se dívá na kufříky a ptá se-„co to máš“? a já- no, pro miminko… a on „dva kufříky“ :roll: ??? a já zase jen jsem se culila-no a doťuklo mu, že když je pro mimi kufřík a já si nesu dva, tak jsou tam miminka dvě. Pak začal skákat radostí, objímat mě a pusinkovat. :huban: Bylo to moc milé :hug:

Jůůů to je strašně krásné. Jsem si to živě předsatvila, až mi přeběhl mráz po zádech. TY chlapi prostě ---- tvrďáci, ale pak dokáží být tak krásně jemní a citlivý :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
10.11.10 14:03

Já jsem s váhou po měsíci asi o necelé kilo nahoře a to se dost divím, protože mi přijde, že pořád jím (hlavně v posledních dnech :mrgreen: ). Ale řekla bych, že se mi zvětšíl akorát břišní špek :mrgreen: . Dokonce i manžel říkal, že se mu zdá, že mám menší zadek :wink: . No nevím. Jím 2× denně teplé jídlo a to jsem dřív nemohla hned to bylo znát :mrgreen: (tak si říkám, že je to dobré znamení a energie z toho jde k miminku :-P ).Jo a to se vlastně válím doma :-P .
No a ssexuální aktivita je u nás taky na bodě mrazu :roll: manžel se bojí a já vlastně taky (předešlě negativní zkušenosti…). Zítra se ale na to zeptám dr :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
10.11.10 14:06

No s tím kojením jsem mě dostaly, kamarádka mi říkala, že se hubne snadno a nejdříve na těch partiích, kde to normálně skoro nejde. No, budu doufat, že budu tento případ, i když nevím, v rodině žádní hubeňouři nejsme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
10.11.10 14:14
birma píše:

To je krásnýýý!!! :srdce: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
10.11.10 14:32

Birmo,gratuluji ke dvojčátkům :hug: Já jsem z dvojčat..jsme jednovaječné a je sranda jak si nás ještě teď všichni pletou! :-D Je krásné oblékat stejně miminka…Byla jsem dnes na ultrazvuku a viděla jsem :srdce: :dance: Průkazku dostanu až za 3.týdny :-) Akorát je mi pořád špatně,tak jsem z toho špatná..včera jsem ležela skoro celý den v posteli a nemohla jsem vstát!Dnes je to už trošku lepší,ikdyž jsem zas ráno :poblion: myslela jsem,že ani nedojedu k doktorce,ale zvládla jsem to! Doktorka mi napsala čípky,tak uvidím jestli zaberou..lízátka nepomáhají!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
10.11.10 14:41

Birmo kráááásná reakce přítele :huban: To u nás by byl infarkt z obou stran :mrgreen: Je fajn, že to příroda NĚKDY zařídí podle toho, jak si člověk ve skrytu duše přeje :wink:
Jinak u nás sex taky omezen na 2× týdně. Po večerech jsem unavená a ani chuť moc není :roll:
A váha zatím stojí, ale to jsem měla i u prvního těhu. Až mi začalo růst bříško, tak jsem začala přibírat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
10.11.10 14:44

Birmo, to je fajn, ze je radost sdilena. :wink:

Tak jsem se snad zapsala do tabulky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...