Červnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
183
30.10.13 16:19

Tak Tě tu pěkně vítáme :D Akorát je to tu malinko zamrzlý :D hPojďme s tím holky něco udělat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
30.10.13 16:38

Tak to mě těší, že si můžu s někým pokecat, můžu se optat jak vám holky je, u mě už tak od 6 týdne mám nevolnosti a nejhorší to bylo v 8 týdnu, teď už to je zas trošku lepší ale někdy jak na houpačce, co vám na to pomáhá, já pořád musím malinko jíst pokud mám hlad tak to je ještě horší, jinak mě ještě hodně bolí prsa, jo a začli jste už mazat bříška a prsa. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.13 16:38

Ahoj Sularien,
pekne si to uzivej - vsichni rikaji, ze prvni tehotenstvi je nejkrasnejsi, clovek ma cas se o sebe starat a treba se i trochu rozmazlovat… a maji pravdu :D Ted s malym prckem je to takovy nejaky narocnejsi :-)
 P.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.10.13 16:42

Mne je ted dost naprd, jsem nastydla, kluk nemocnej, takze se ani neda chodit ven se vyvetrat. Jinak jsem nejaka desne nafoukla, vypadam jak minule tak v patym mesici :jazyk: Nastesti nezvracim, ale pocit na zvraceni mam dost casto. Souhlasim, ze hlad to vsecko zhorsuje - akorat nejak nemam skoro na nic chut… a pokud ano, tak na samy nezdravy veci :zed: Bricho si cas od casu namazu, ale minule jsem mazala jak blazen a stejne popraskalo, tak uvidim, co to udela ted… prijde mi, ze vic uz to popraskat nemuze :-D
 P.

• Citovat
  • Upravit
1720
30.10.13 16:43

Moc děkuji, budu se co nejvíc snažit si to užít, už se těším kdy mě přejdou nevolnosti a začne růst bříško a miminko bude kopat, pořád se s toho nějak nemůžu vzpamatovat že je to už tady a že ve mně fakt někdo další je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
30.10.13 16:50

Tak já mám docela i chuť na jídlo, no jak kdy a dopřávám si fakt všechno na co mám chuť, naštěstí na ty nezdravé věci tolik chuť nemám, jinak břicho mám taky pořád nafouklé jak balon, teď se snažím mazat bříško i prsa ale stejně si myslím že to popraská mám na to geny takže se uvidí, jinak se rychle uzdravte ať můžete ven :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
31.10.13 10:37

Whitewoman: souhlas..vazne tu komunikace.. :-X

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
31.10.13 10:57

@kacattko Tak to pojďme změnit, jak se dneska holky cítíte?
Mě dneska překvapivě ani ne není zle ale to bude tím že pořád malinko něco jim, a taky mě pobolívá pod bříško ale to bude asi tím že bych měla mít původně menses aspoň doufám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
31.10.13 11:24

@Sularien mne bylo nejhur v tom 6tydnu a fakt nic nezabiralo, kupovala jsem si i ta lizatka na tehot. nevolnost a kusim rict, ze kdyz jsem dolizala 1.a ani ne cele tak mi bylo trochublip, ale tak po hodince jsem mela pocit, ze mi je jeste hur. Uz je nemohu ani videt:)… ale vlastne mi pomohla trochu zelenina a presnidavky… odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
31.10.13 11:26

Jinak uz je mi dobre:-).. dneska jdu na krev na ulteazvuk, tak doufam, ze ten nas prcek trochu povyrostl:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
31.10.13 11:28

@Dee9614 Tak mě byl asi nejhůř zatím v 8 týdnu, a jedině co mi zabírá tak je neustále po malých množstvích jíst a nebo prostě cucat jakákoliv tvrdé bonbony, jinak jsem z Brna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
31.10.13 11:34

Ono to brzy prejde, dneska kdyz mi je spatne, tak si rikam, to neni nic oproti tomu, jak mi bylo minule… jeste obcas pomahala zvykacka:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
31.10.13 12:05

Bych o tom plovoucim zaludku mohla vypravet.. Dnes jsem se zrovna radovala jak jsem vstala a nadherny pocit..zadny zved. zaludku..nechute..tak jsem se naplacla, poklidila, umyla nadobi..a ulehla, bo se mi udelalo spatne..takze muj skvely pocit netrval dlouho.. :(,ale lepsi to je.. Ja ted tak nejak jim ze vim, ze prave musim..aby mi nebylo jeste hur..hele holky, taky mate takovou chut na krabi chlebicek?,ja ho nemuzu dostat z hlavy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
31.10.13 12:18

Ja teda na krabi chlebicek chut nemam, ale prozivam neco podobneho… vzdycky dostanu na neco chut a proste to musim mit, jak rika pritel, znate tu reklama na mastercard? Tam rikaji neco ve smyslu, zahnat tehotenske chute vasi mantelky, k nezaplaceni. Taknto rika prirel, ze u nas plati dvojnasob. Vzdycky si neco umanu a pak jezdime po obchodech a shanime to;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
31.10.13 12:32

Taky jsem na tom stejně taky si na něco vzpomenu že mám chuť na to a prostě to chci :) asi to máme všechny podobně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí