Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Jaki Larvy pojídají živočišné zbytky, takže by to i na ty plyšáky pasovalo, pokud si je chcete nechat, vyper je radši na 90 stupňů. ![]()
@Loll píše:
@Jaki Larvy pojídají živočišné zbytky, takže by to i na ty plyšáky pasovalo, pokud si je chcete nechat, vyper je radši na 90 stupňů.
Akorát nevím, jestli to bylo chlupatý, to asi ne, ale nevím, blíže jsem to nezkoumala.
![]()
@Jaki Tak hlavně, že už jsou ty mrchy pryč, fuj. Jak se znám, ještě bych v pokojíčku projela rohy a mezírky a různá zákoutí Biolitem, já hmyz a housenky a všechny tyhle malý mrchy přímo nesnáším a Biolit má u nás už čestné místečko.
![]()
@Jaki píše:Úplně přesně vím, který myslíš… Asi tě neuklidní, že jsou neškodní, že
Jsou takový hnědí a mají světlé články na těle. Brrr!! Všechno vyhodim ale nevim, jestli to nepřileze zas!![]()
@Seizdra píše: Úplně přesně vím, který myslíš… Asi tě neuklidní, že jsou neškodní, žeMě by to taky klidu nedodalo
![]()
Plyšáky pokud se chceš těch larev zbavit na jisto, tak na 90%, což budeš mít z delfínka sardinku
To mě moc neuklidní, ale díky za snahu.
Plyšáci už se máchaj v pračce na 90 stupnů, tak ty potvory snad chcípnou. ![]()
@Jaki píše:
To mě moc neuklidní, ale díky za snahu.![]()
Plyšáci už se máchaj v pračce na 90 stupnů, tak ty potvory snad chcípnou.
Pak dej fotku aspoň těch plyšáků, co z nich zbylo
No a jestli máš místo na mražáku, tak bych to ještě po vyprání a osušení zmrazila.. Říká se to i o moukách a tak, páč z 90% si něco dotáhneš právě z obchodu… ![]()
@Seizdra píše:
Pak dej fotku aspoň těch plyšáků, co z nich zbylo![]()
![]()
No a jestli máš místo na mražáku, tak bych to ještě po vyprání a osušení zmrazila.. Říká se to i o moukách a tak, páč z 90% si něco dotáhneš právě z obchodu…
jj, ale pochybuju, že z nich něco zbyde.
Pračka je nastavená na 90 stupnů a doba praní je 3 hodiny. ![]()
@Jaki píše:
jj, ale pochybuju, že z nich něco zbyde.Pračka je nastavená na 90 stupnů a doba praní je 3 hodiny.
Noooo… Ono jistota je jistota
Víš co, pořád se to nevaří a bůh ví, jestlit ěm obludám obludnejm teplo problém nedělá… Ono u něčeho vadí teplo, u něčeho mrazy… Jako né červům, ale těm vejcům ![]()
Doporučuju se vám se odčervit, detoxikovat, je spoustu doplňků stravy pro to. V tohle případě je to asi nejlepší, co můžete pro své tělo udělat.
Ahoj,
Mám otázku. Bydlím v novostavbě a po 3 měsících se mi doma začali objevovat červení červi. Za týden jsem našla 3 a vůbec netuším, kde se mohli vzít nebo kde můžou žít. A jak je zlikvidovat? Nemáte někdo zkušenosti? Budu ráda za každou radu děkuji 😘
@Dejna4 píše:
Ahoj,Mám otázku. Bydlím v novostavbě a po 3 měsících se mi doma začali objevovat červení červi. Za týden jsem našla 3 a vůbec netuším, kde se mohli vzít nebo kde můžou žít. A jak je zlikvidovat? Nemáte někdo zkušenosti? Budu ráda za každou radu děkuji 😘
Máš fotku?
@Dejna4 píše:
Ahoj,Mám otázku. Bydlím v novostavbě a po 3 měsících se mi doma začali objevovat červení červi. Za týden jsem našla 3 a vůbec netuším, kde se mohli vzít nebo kde můžou žít. A jak je zlikvidovat? Nemáte někdo zkušenosti? Budu ráda za každou radu děkuji 😘
@Dejna4 píše:
Meli jsme je na podzim v dome, ale byli svetli. Ja furt, kde se berou? A zahada po nekolika dnech vyresena. Mensi si domu natahala liskove orisky z parku a v nich dirky a tam ty potvurky sidlili. Nemate nekde orisky zasity?
A co takhle háďátka z brambor nebo mrkve, ty jsou červený. Hmyzu už jsem viděla spoustu, ale červený červy si nevybavuju…
@Betty MacDonald je z internetu bohužel jsem nevyfotila, ale vypadá stejně