České Švýcarsko nebo Český ráj?

197
7.3.16 22:14

České Švýcarsko nebo Český ráj?

Ahoj holky,
nemůžu se rozhodnout, zda dovoenou v Českém ráji nebo Českém Švýcarsku. Moc se nám líbí chodit po skalách, spíše turistika. Které z těchto dvou míst je zajímavější?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5178
7.3.16 22:18

Rozhodně České Švýcarsko, ideálně s přesahem do Saska. Obou stran se nemůžu nabažit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.16 22:21

Obojí krásné, ale mně se víc líbilo Č. Švýcarsko, viděli jsme i kamzíky, ale doporučuju chodit po cestách vedlejších, na hlavních to je o život a třeba Pravčická brána mě nijak neuchvátila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7731
7.3.16 22:21

České Švýcarsko a doporučuji penzion Vesna ve srbské Kamenici výborně tam vaří a vše super

Příspěvek upraven 08.03.16 v 04:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.16 22:24

Já doporučuju kiosek v Jetřichovicích, taky vše super, až pak na tu cestu do kempu a ráno druhý den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
7.3.16 22:28
@Vivana píše:
Ahoj holky,
nemůžu se rozhodnout, zda dovoenou v Českém ráji nebo Českém Švýcarsku. Moc se nám líbí chodit po skalách, spíše turistika. Které z těchto dvou míst je zajímavější?
Děkuji

Znám oboje - za mě České Švýcarsko.. tam to bylo úžasné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
7.3.16 22:31

Holky jste zlaté,
moc vám všem děkuji. Vyberu chatu v Jetřichovicích - České Švýcarsko. Když mi ještě napíšete nějaké nápady na výlety, rady všeho druhu :lol:, budu moc ráda :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
7.3.16 22:40

@histep @Mirka Dušínová @lpetra @jdukolem ještě poprosím o cokoliv zajímavého, co navštívit, kam se jít podívat, díky i za tipy do restaurací a kiosku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15586
7.3.16 23:00

Česko-Saské Švýcarsko rozhodně :-)
Je tam opravdu mnoho zajímavých míst :) Kam se jít podívat? To záleží jak moc jste zdatní… Denně jsme nachodili minimálně 25km…

Pravčická brána, Soutěsky, Rudolfův kámen, Malá Pravčická, Dolský mlýn ( nádherné magické místo ), Bastei, Mariina vyhlídka, Šaunštejn ( ten jsme zvládli i s 10kg psem :-D ) a mnoho dalšího…

Jo a bydleli jsme v penzionu Tokáň, přímo v srdci NP. Měli jsme i zvláštní povolenku na vjezd :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15586
7.3.16 23:03

Tady je úžasná FB stránka o Českém ráji. https://www.facebook.com/…nasi.vlasti/?… Určitě se tam letos podíváme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15586
7.3.16 23:08

Sorry za otočené fotky, v pc je mám normálně, ale sem se vždy nahrají takto a nejdou otáčet :zed: :zed: :zed: :zed: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7731
8.3.16 04:31

Soutěsky Hřensko, Pravčická brána, panská skála, Dolsky mlýn (okruh z Jetřichovice do srbské Kamenice), Vileminina vyhlídka ( cestou je ještě jedna nemohu si vzpomenout na jméno ). Ve Srbské Kamenici je velké informační středisko. Je tam toho moc abje to tam nádherný můj milovaný kraj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
8.3.16 05:01

@Vivana v jetrichovicich je nadherny ubytovani myslim, ze se jmenuje penzion stary mlyn. Je na krasnym miste. Ja to tam taky miluju, hned bych jela zas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
8.3.16 05:01

Když skály, tak mám ráda i Adršpach. Moje srdcovka.Ale tento dotaz byl na jiná dvě místa, vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
8.3.16 07:37

Český ráj je krásný. ale já ho mám prochozený mimo sezonu, pokud vim, tak v sezoně je to tam dost natřískaný. a českým švýcarsku spíš najdeš místa, kde tolik lidí není, pokud jsi zdatný turista (kromě brány samozřejmě)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí