Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Mně se nelíbí, jak někdo místo toho, že „příjde později“ řekne „příjde dýl“… to je fakt patvar jak vyšitý.
Můj syn, když byl malý měl pár perliček:
@Regina Hero a to jsem taky alergická, jak někdo píše z dědečkem, kdybysme, slišet… ![]()
Příspěvek upraven 25.06.12 v 20:56
@helenkka píše:
Já jsem hrozně alergická na 5ti měsíční, 15cté narozeniny, 9tá třída![]()
![]()
To píšu normálně
Co Tě na tom tak točí?
![]()
@KačuliKačka taky mi vadí to dýl, ale já jsem ze Slezska a v Čechách to říkájí pořád, i to vokolo, von…
Když si Slováci „pílí nechty“, tak bych si představoval, že si je řežou motorovkou…
@nikol.ondrášovka píše:
Kamarádky dcera říká „miminčí oblečení“to je tkové super že jsem to začla říkat taky
Miminčí věci máme taky ![]()
Amber - s pár holkama jsme psaly tyhle špeky do diskuse zlepšení kvality diskusí na Emiminu a hltily jsme to tam, přesto, že ta diskuse je původně určená na něco jiného, tak proto jsem založila tuhle. Ta diskuse, kterou máš ty na mysli, ta už asi nejede.
Moje sestřenice, když byla na učňáku a měli nějakou zdravovědu, tak měla v sešitě napsáno menstrulace-místo menstruace
… Já nejdřív myslela, že to je překlep, ale ona fakt myslela, že se to tak říká
![]()
Tak já jsem z Plzně a používáme v hovorové mluvě jak dýl, tak tátovo cokoli ![]()
@Amber_1977 píše:
správně je švagr, pojem švára spisovná čeština nezná. Je to stejný paskvil jako manža, přítulka, těhule apod..
@kotaska91 píše:
@Regina Hero a to jsem taky alergická, jak někdo píše z dědečkem, kdybysme, slišet…Příspěvek upraven 25.06.12 v 20:56
ON už i word je zmagořený, v práci píšu písemnosti a spojení „kdyby jste“ mi automaticky hodí do „kdybyste“
![]()