Čestné prohlášení. Hypotéka

88
23.2.17 14:42

čestne prohlasení. Hypotéka

Ahojky. Bratr má dvě hypoteky tu druhou vzal semnou nebo by mi to nedali chcem podat danovy ale potrebujou od bratra ze neuplatnuje dane na moji hypoteku. Neznám jak bych to měla napsat. děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
978
23.2.17 14:50

Ahoj, až chlap přijde z práce, můžu ti to nadiktovat,, také jsme podávali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
23.2.17 14:56

Stačí jen: čestne prohlašuji že neuplatňuji slevu na dani k hypotečními úvěru číslo:…Vedeném u banky… Uzavřeném dne..

V… Dne.. jméno, datum narození. A podepsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
23.2.17 15:50

@Kskaja to byste byla hodná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
23.2.17 15:50

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
23.2.17 16:09

Česně prohlašují já K…S…, neuplatňuji nárok na slevu na dani z úvěru číslo smlouvy.. za zdaňovací období 2016, slevu na dani uplatní J…K…

Dne.. Podepsat.

A myslím, že účetní radila, at to máme napsané rukou :) Nevím, jestli to je nutné, ale tak to máme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
23.2.17 16:15
@Kskaja píše: Česně prohlašují já K…S…, neuplatňuji nárok na slevu na dani z úvěru číslo smlouvy.. za zdaňovací období 2016, slevu na dani uplatní J…K…

Dne.. Podepsat.

A myslím, že účetní radila, at to máme napsané rukou :) Nevím, jestli to je nutné, ale tak to máme.

myslím, že to není nutné, podpis by měl stačit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
23.2.17 19:03
@Kskaja píše: Česně prohlašují já K…S…, neuplatňuji nárok na slevu na dani z úvěru číslo smlouvy.. za zdaňovací období 2016, slevu na dani uplatní J…K…

Dne.. Podepsat.

A myslím, že účetní radila, at to máme napsané rukou :) Nevím, jestli to je nutné, ale tak to máme.

Mockrát vám děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák