Čestné prohlášení o... kapesném?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17.6.24 14:41
@j.a.n.i1 píše: Více

To prohlášení už mám napsané, jen jsem si nebyla jistá, zda tam mám všechny info atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
17.6.24 14:43
@prosimorady píše: Více

Otevřela jsi to internetové bankovnictví?? Je možné, že tam normálně formulář bude, kde jen zaškrtneš nebo vypíšeš, co chtějí a ověříš otiskem prstu a máš to :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.24 14:49

@unuděná @Monchichik Ten formulář jsem taky dostala v té jejich aplikaci, vyplnila a poslala. Email mi přišel pár dní poté s tím, že potřebují ještě čestné prohlášení (To chtěli jen v tom emailu, v tý aplikaci nic není). Že by to mohl být podvod mě teda nenapadlo. Teď jsem nějakou dobu byla zavalená zkouškama a stěhováním, tak jsem to nemohla víc řešit.
Nejlepším řešením je asi to prohlášení přinést osobně, abych se vyhnula potenciálnímu podvodu.
Děkuji všem za rady :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32215
17.6.24 14:54

@prosimorady Formulář si vyplnila, nic dalšího bych jim nedala. Co je jim do kapesného nebo čehokoliv dalšího? Nevěřila bych tomu. Kdyby něco chtěli, tak to budeš mít zase v internetovém bankovnictví, když ho otevřeš. Ale můžeš se jít do banky zeptat, jestli je to opravdu od nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77379
17.6.24 17:55
@Monchichik píše: Více

jo jo, brzy nás zase čeká doba, kdy budeme vše řešit v bance osobně, jelikož podvody se stávají stále sofistikovanější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
17.6.24 18:00
@mado píše: Více

Píše se to u každého účtu, jen to odklikneš při přihlašování + dáš souhlas pro finanční správu - je tam původ peněz (zaměstnání/podnikání/jiné…) + rozmezí aktuálních/očekávaných příjmů (tam je to myslím do 50 tis, 50-100, a 100+), už si to nepamatuju… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32215
17.6.24 18:01

@stinga jo, podvody a pak taky stát co do všeho strká rypák… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18306
17.6.24 18:07

@prosimorady

do banky zavolej, zajdi

jedná se o úpravu smlouvy, je tady už cca 10 roků zákon AML

vyplníš tunu papírů a zase jdeš dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18306
17.6.24 18:08

@Monchichik

přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77379
17.6.24 18:08
@bloklimiucet píše: Více

8o nic takového si nepamatuji, že bych odklikávala anebo vyplňovala :think:
a dotaz, který dává zakladatelka, to bych také nevyplňovala, jedině po konzultaci s opravdovým pracovníkem banky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18306
17.6.24 18:13

@stinga
vyplňuje se to osobně v bance, podpis, občanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77379
17.6.24 18:15
@DanielaD píše: Více

to je nějaká novinka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18306
17.6.24 18:15

@prosimorady

také záleží co je napsané v příkazu-zpráva pro příjemce, teď to banky hodně řeší,

zachytávají slova a to je teprve tanec s bankou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32215
17.6.24 18:20

@stinga já jsem to vyplňovala nedávno u jednoho účtu, neustále mě urgovali přes sms, že pokud to nevyplním, tak mi nemůžou zajišťovat služby, normální šikana tohle…fakt otravný, v další bance nic takového nechtějí, tak nechápu, co to zase je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32215
17.6.24 18:20

@stinga na mě to vyskočilo po přihlášení do internetové banky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel