Čestné prohlášení, otevření škol, riziková skupina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101976
3.5.20 15:59
@divine woman píše:
OČR na deváťáka? 8o To má snad na to mladší dítě.

To sice ma, ale pri poslani devataka musi potvrdit, ze nejsou rizikovi a tedy prijde o ocr na toho pataka, i když do skoly nepujde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
3.5.20 16:00
@Cenarius píše:
Urcite manza ma ocr na druhe ;)

Nema, 13 je sedmakum bez odkladu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6886
3.5.20 20:28

@Anicka227 tak buď jste rizikový nebo nejste. Trochu to zavání tím, že chceš být na očr. A tak se na to budou dívat i ve škole. Ono se toto nakonec bude řešit protože státu se ty očr dost nevyplatí. Nepřekvapilo by mě kdyby to nakonec bylo oficiální, že buď všichni sourozenci nebo nikdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65491
3.5.20 20:33
@Náměsíčná píše:
@Anicka227 tak buď jste rizikový nebo nejste. Trochu to zavání tím, že chceš být na očr. A tak se na to budou dívat i ve škole. Ono se toto nakonec bude řešit protože státu se ty očr dost nevyplatí. Nepřekvapilo by mě kdyby to nakonec bylo oficiální, že buď všichni sourozenci nebo nikdo.
Škole bude naprosto jedno, jestli čerpá OČR nebo je děcko doma samo. Tohle fakt neřeší.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101976
3.5.20 20:35
@Náměsíčná píše:
@Anicka227 tak buď jste rizikový nebo nejste. Trochu to zavání tím, že chceš být na očr. A tak se na to budou dívat i ve škole. Ono se toto nakonec bude řešit protože státu se ty očr dost nevyplatí. Nepřekvapilo by mě kdyby to nakonec bylo oficiální, že buď všichni sourozenci nebo nikdo.
Škola do toho nemá co kecat… ano, může to řešit OSSZ, že jedno dítě ve škole = nemáš nárok na OČR. Ale pokud je škola dobrovolná, tak nikdo nemůže podmiňovat docházku jednoho dítěte docházkou druhého.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
3.5.20 21:14

Pro všechny co tu řeší očr. Já ani manžel jsme si očr nevzali. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
3.5.20 21:23
@Anicka227 píše:
Pro všechny co tu řeší očr. Já ani manžel jsme si očr nevzali. ;)

Tak co resis? V ramci Kocourkova vyhlaseneho oficialne nasi vladou je skola od 25.5.do konce cervna dobrovolna. Takze jedno dite tam dobrovolne posles na nejake konzultace a pripravu k prijimackam, druhe si dobrovolne nechas doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí