Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@divine woman píše:
OČR na deváťáka?To má snad na to mladší dítě.
To sice ma, ale pri poslani devataka musi potvrdit, ze nejsou rizikovi a tedy prijde o ocr na toho pataka, i když do skoly nepujde.
@Cenarius píše:
Urcite manza ma ocr na druhe
Nema, 13 je sedmakum bez odkladu. ![]()
@Anicka227 tak buď jste rizikový nebo nejste. Trochu to zavání tím, že chceš být na očr. A tak se na to budou dívat i ve škole. Ono se toto nakonec bude řešit protože státu se ty očr dost nevyplatí. Nepřekvapilo by mě kdyby to nakonec bylo oficiální, že buď všichni sourozenci nebo nikdo.
@Náměsíčná píše:Škole bude naprosto jedno, jestli čerpá OČR nebo je děcko doma samo. Tohle fakt neřeší.
@Anicka227 tak buď jste rizikový nebo nejste. Trochu to zavání tím, že chceš být na očr. A tak se na to budou dívat i ve škole. Ono se toto nakonec bude řešit protože státu se ty očr dost nevyplatí. Nepřekvapilo by mě kdyby to nakonec bylo oficiální, že buď všichni sourozenci nebo nikdo.
@Náměsíčná píše:Škola do toho nemá co kecat… ano, může to řešit OSSZ, že jedno dítě ve škole = nemáš nárok na OČR. Ale pokud je škola dobrovolná, tak nikdo nemůže podmiňovat docházku jednoho dítěte docházkou druhého.
Pro všechny co tu řeší očr. Já ani manžel jsme si očr nevzali. ![]()
@Anicka227 píše:
Pro všechny co tu řeší očr. Já ani manžel jsme si očr nevzali.
Tak co resis? V ramci Kocourkova vyhlaseneho oficialne nasi vladou je skola od 25.5.do konce cervna dobrovolna. Takze jedno dite tam dobrovolne posles na nejake konzultace a pripravu k prijimackam, druhe si dobrovolne nechas doma.