Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Darina K. jj nelibi se mi tam jak Svehlik proste „zmeknul“uz to neni ono, tak ze sem zvedava, jak to bude dal..
jinak na MAska sem uplne alergicka s tim jeho vecnym bouchani dveri a vybusnou naladou
Vendy je mi moc smypaticka a sem zvedava jak to s ni bude.
Dan si myslim, ze nakonec bude s tou onkolozkou
@Darina K. jj mam to za par a uz aby to bylo za mnou
uz je to neprijemny, ona bude ale Elena (svatek am 16.3.) tak doufam, ze se do nej netredi, prenaset nechci
Obdrasek je pekny ![]()
@Lindii Tak uvidíme co jak to napíší
.Každopádně si myslím, že další díl Lída umře ![]()
@elchirk no uvidime, ale nejaky necekany vrah to bude, aby to bylo zajimavy
no Lidy je mi tak ylito a proto mne to ted neba, tens erial se zahalil do ponury nalady ![]()
@Lindii jj Elena jako Elen, jen Elen není v kalendáři…takže kdybych bývala měla dceru tak slaví svátek jako Elena
.
Ale asi to tak má být, takto budu mít doma ochránce, když se na nás otec dítěte vykašlal ![]()
@Darina K. aha, to ja nevim, dnes uz je v kalndari tolik jmen, to
aby se v tom prase vyznalo
jee, to je mi lito, ze na to budes sama teda
![]()
@Lindii Tak opustil nás ještě před tím, ale to je na dlouho, a já jsem ráda že jsem se z toho dostala. Oporou mi je rodina a na malé už se těším.
Jinak mě v seriálu chybí ta Silva a Hamzík, ale tak uvidíme jak to udělají zas napínavé a zda to bude stát za to…jinak teď je to opravdu hodně ponuré. ![]()
@Darina K. je dobre, ze jsi v pohode a ze myslis pozitivne..no Hamzik mi teda nechybi vubec, uz mn etam taky tocil..mne se treba vic libil serial Zazraky zivota, taky nevim, kam ho schovali, to vzdy utnou na pul roku a pak ho pustej
mno nic, pro dnesek se loucim, dobrou ![]()
Taky tipuji vraha na toho hulváta Černého…
A jestli by odešel i Rudolf Bernát ze seriálu tak bych už nekoukala, nebyly by to už Cesty Domů… i bez Lídy si to nedokážu moc představit, ale přece jenom je to o Bernátech vs Kosících.. co by pak z Bernátovi famílie zbylo? Vendy a Ríša.. ![]()
Ahoj taky na seriál koukám, ale je mi z tý Lídy ouzko, ta rakovina je svinstvo. ![]()
Koukám a z Lídy je mi taky moc smutno, je to všechno tak realný a hlavně Smutná se Švehlíkem skvěle hrají, to je obrovský rozdíl oproti takové Ordinaci.
Taky si myslím, že vše nasvědčuje tomu, že vrahem by měl být Blažek, ale myslím, že nakonec nebude, to by bylo moc okaté ![]()
Myslím, že touto serií už by mohli klidně skončit ať z toho právě neudělají takový paskvil tipu Ordinace.
Holky prosím…Hamzík je mrtvej???
Nevím, kdy a jak tam skončil…