Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vokishka souhlasím, aktuálně je to dost utrpení, taky koukám jen ze zvyku. Obávám se, že do starých kolejí už se to nevrátí, ale mohli by vyměnit totálně nesympatickou rodinu soudkyně a nasadit tam někoho jiného a ukončit tu hrůzu s místní kriminálkou ![]()
Dívala jsem se na první řadu, ta byla super, ted m to už nebaví, je tam hodně násilí, už to není ono
@vikikl mohla jsi si pockat. Prvni rada byla moc pekna. Ale ted uz to stoji za h. Bernatovi ano vila tam nejsou… uplne jini lidi. Dva spoluzijici geyove co se milujou a ani se tam neobejmou.. herci neumi hrat… uz na to nekoukam asi 2 mesice. Skoda ze to tak zmaril reziser.
Pekne koukani a neptej se to bych ti taky mohla rict jak tp cele dopadne.
Tak to je škoda, že se to tak zvrtne. Momentá, ně mě to dost baví a těžko si předdtavit, že časem nebudu vídat postavy Ríši, Vendy nebo Kačí… Takže dá se baj voko říct, do kolikátého dílu to stojí za to? ![]()
Máš pravdu, počkat jsem mohla. Po vznesení dotazu se hned v následujícím díle vše vyjasnilo ![]()
@TereuliJa píše:
@vikikl mohla jsi si pockat. Prvni rada byla moc pekna. Ale ted uz to stoji za h. Bernatovi ano vila tam nejsou… uplne jini lidi. Dva spoluzijici geyove co se milujou a ani se tam neobejmou.. herci neumi hrat… uz na to nekoukam asi 2 mesice. Skoda ze to tak zmaril reziser.Pekne koukani a neptej se to bych ti taky mohla rict jak tp cele dopadne.
@vikikl celá první série je v pohodě, dokud se to točí okolo Bernátů a Kosíků tak je to v pohodě, sice se tam sem tam objeví někdo nový, bude dost zvratů, ale pořád to jde, ale Cesty domů II jsou úplně nová rodina, je to víc zaměřené na místní kriminálku a je to opravdu hodně přitažené za vlasy, divný lidi, až uchýlný nebo nějakým způsobem zvrácený, z původní sestavy tam zůstal vlastně jen Etzler nebo-li Mašek a nikdo jiný, s původním seriálem to nemá vůbec nic společného. Zatím v klidu koukej, já myslím, že min. 200 dílů máš čas ![]()
@clovek Díky, to zní povzbudivě. Myslím těch 200 dílů, ten zbytek, co píšeš, už míň ![]()
@vokishka a myslíš, že budou pokračovat? Skoro si myslím, že by bylo lepší, kdyby už to ukončili ![]()
@clovek Asi pokračovat budou, ale taky bych řekla, že už je to velká bída. Tuhle sezonu tam byly tak strašně nepravděpodobné scény co se týče hlavně té kriminálky, nestálo to za nic. Brzo začne nějaký nový seriál na Primě, podle ukázek to nevypadá špatně, tak pokud se to chytne, tak by klidně mohl nahradit ty Cesty.
@vokishka dokud tam byli Bernáti a Kosíci tak to bylo fajn, koukatelný, reálný i ti herci měli co hrát. Ale Kenigrové to byla hrůza hrůz, koukala jsem ze setrvačnosti, ale jestli budou pokračovat v tomto bludu, tak to asi vzdám, ale vypadalo to dost ukončeně, takže zřejmě přijde nová rodina ![]()
Kosíci s bernátama byli nejlepší z rodin. ted maj začít ty svatby v benátkách a docela mě zaujaly ukázky tak uvidíme co z toho vyleze ![]()
Já si zatím v archivu Primy užívám Barnáty a Kosíky. Teď jsem ale ve fázi, kdy Soňa zemřela a na scéně se oběvila Bára (Kostková), Kačí bude co nevidět rodit… a přijde mi, že už tomu něco chybí… Asi mi tam Kostková nesedí ![]()
@vikikl tak Kostková je ještě zlatá, bude mnohem, mnohem hůř ![]()