Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Aliki píše:
Ale podle včerejšího konce, bych si tipla, že nejdřív zastřelí kluka a pak sebe
že by až tak? no i to je možné. ![]()
Holky tak jsem dnes četla že od září bude sedmá série a skoro všechny dosavadní postavy pujdou do pozadí. zustane akorát Monika a doktorka a s mladým. jakže se jmenuje?
@Kamila Jakub Hmmm, asi ho použijou v dalších zápletkách, jako Pánka…ten taky vypadal odepsaně, po tom všem násilí, a hele už je z něj onkolog… ![]()
Ahoj
holky, nevite nahodou proc se Honza nestaral o sveho syna Dana? a Jirka Panek je Danuv co?
@AngelLilly píše:
Ahojholky, nevite nahodou proc se Honza nestaral o sveho syna Dana? a Jirka Panek je Danuv co?
ahoj nestral se, protože netušil že Dan existuje a Jirka byl manžel jeho mámy, staral se o něj celé dětství a Pánek ho považuje za tátu, ikdyž ví, že jeho biologický táta je Honza ![]()
@Fedlenka jaká monika zůstane? A kde jsi četla? Taky se chci mrknout.:)
@kirisityna píše:
@Fedlenka jaká monika zůstane? A kde jsi četla? Taky se chci mrknout.:)
četla jsem to v novinách už starší vydání nějak z kraje týdne, tuším Blesk. a zůstane Monika, herečka Kostková, co hraje přítelkyni Honzy a čekají dvojčata ![]()
Kostková se v Cestách domů jmenuje Bára, Monika byla v Ordinaci
. Už jsem taky četla, že se chystají velké změny, hlavní hrdinkou se stane Veronika Freimannová, no skončilo jí Vyprávěj, tak se přesune
. Podle mne by snad bylo lepší to ukončit, nemám ráda velké změny
@clovek píše:
Kostková se v Cestách domů jmenuje Bára, Monika byla v Ordinaci. Už jsem taky četla, že se chystají velké změny, hlavní hrdinkou se stane Veronika Freimannová, no skončilo jí Vyprávěj, tak se přesune
. Podle mne by snad bylo lepší to ukončit, nemám ráda velké změny
jééé a jo, tak ne Monika ale Bára ![]()
Zdravím… Nikdy mě nenapadlo sledovat tenhle seriál, ale asi před 14dny jsem se nejspíš musela hodně nudit
a jen tak z hecu jsem si na netu pustila úvodní díl. Pak ještě jeden a už v tom jedu
) Momentálně jsem u 36.dílu a dost mě drtí, že nevím, co zlého se v minulosti stalo Kačí. Teď z ní přijela nějaká kamarádka a přesvědčuje ji, aby se svěřila Ríšovi, ale ona pořád nic. Prozradíte, už mě nebaví čekat ![]()
@vikikl Myslím, že se jedná o to, že kdysi dala dítě k adopci. Jinak ta řada byla super, ráda jsem koukala, letošní řada je děsná, koukám jen ze zvyku a pořád doufám, že se to snad ještě vzpamatuje.
Sledovala jsem až do doby, jak zavřeli Rudolfa, další řada už mě nebaví. Hlavně tam nehrají ti herci co hráli…