Seriál Cesty domů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
140240
16.6.14 12:15

První díly u těchto seriálů bývají nejlepší, jak už tam je druhá, nebo třetí serie, stojí to za prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
29.7.14 17:18

Rudolf Bernát

Dívám se teď na seriál znova a opět smekám před panem Švehlíkem. Myslím, že docenta hrál úžasně. Co vy na to?

• Citovat
  • Upravit
MarkétkaBeruška
29.7.14 18:27

@rokris jasně…byl moje nejoblíbenější postava. Fakt to hrál bombasticky

• Citovat
  • Upravit
10017
29.7.14 19:07

Souhlas, na něm to stálo. Ale někde už jsem četla, že by se měl v příští sérii vrátit, tak budeme doufat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
30.7.14 09:12

Jojo hrál dobře, četla jsem že byl nějak vážně nemocný a bude se do seriálu vracet, zase to začne být třeba zajímavý. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65223
30.7.14 09:36

@petra79 Měl 2× rakovinu (vrátila se mu) a přišel o hlas. Teď už prý zase normálně mluví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
30.7.14 11:41

Jj, pan Švehlík je prý těžce nemocný. Když zmizeli Bernátovi, už jsem se dál nedívala. Nikdy jsem to neviděla od prvního dílu. Dá se to někde najít?

• Citovat
  • Upravit
10017
30.7.14 17:43

@rokris určitě najdeš, na primáckých stránkách si koukala? Od začátku to bylo dobrý, definitivně se to podělalo, když umřela Lída a zmizeli Bernáti s Kosíkama. Taky jsem četla, že se mu vrátila rakovina, ale že už je zase v pořádku, tak snad je to pravda a do seriálu se vrátí, nová rodina od Freimanový je naprosto tragická :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
30.7.14 18:11

@clovek Dík. Už mi to tam něco vyhodilo. Tyhle rychloseriály by měly mít jen jednu sérii. Ale ono to nejde, protože musí být nekonečné. Takže je z toho pak neuvěřitelná slátanina.

• Citovat
  • Upravit
10017
30.7.14 19:21

@rokris jj přesně tak, když dneska vidím Ordinaci, tak nevím jestli se mám smát nebo brečet, co z toho vznikl za paskvil, bohužel Cesty domů už jí silně konkurují v přihlouplém a nesmyslném scénáři. No lidi si holt žádají osvědčené tváře, tudíž nemůžou moc měnit herce, ale aby se tam něco dělo, tak vymýšlejí blbosti každý s každým nejmíň 2× atak podobně :lol:. Už se těším až to do nás začnou od září hustit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
30.7.14 20:20

@clovek Mám stejný názor a bude nás asi víc. Už jsou to děsné pitomosti, ženský se dívají ze zvyku(já taky) a nejúspěšnější seriál je tak na světě. :palec: Mimochodem - pěkný nick. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
9909
30.7.14 20:39

Já taky ze zvyku. U každé nové řady si říkám nebudu koukat, stejně to bude stát za nic a stejně čučím. :mrgreen: Jediné co jsem začala upřednostňovat je Vyprávěj před ordinací. A co mě docela pořád baví je Ulice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
30.7.14 20:44

@petra79 Slyšela jsem, že Ulice se zlepšila. :)

• Citovat
  • Upravit
9909
30.7.14 20:46

@rokris když to srovnám, se staršími díly co občas kouknu v Telce tak je to ta nová lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
31.7.14 08:03

@rokris děkuji :). Já taky koukám ze zvyku, na Cesty domů teda koukám od začátku a pořád, ikdyž u té poslední série už jsem občas i fyzicky trpěla a to vydržím celkem hodně :lol:. Ordinaci jsem začala sledovat až tak nějak v průběhu, určitě ne od začátku, pak jsem si dala asi na rok pauzu, protože už se to vážně nedalo, připomínalo už mi to spíše nějakou parodii než cokoli jiného, no jenže děti malé, zimní večery dlouhé, manžel v práci, hezky se mi u toho žehlí popř. usíná, tak jsem se zase postupně dostala do děje :lol:. Ulici vzhledem k vysílacímu času absolutně nedávám, ale stačí přijít na návštěvu k mámě, která je pravidelným divákem a většinou jsem rychle v obraze vo co tam go :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí