ČEZ, přeplatek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1649
20.1.12 12:19
katyca píše:
michaba83 píše:
u čezu stačí najet na net a mají tam něco jako soukromá kancelář. Zaregistruješ se tam a můžeš si změnit výšky záloh. Já to tak udělala loni a funguje to.
Jen odbočuji, bylo mi řečeno, že při registru přes net ti odečtou ročně 1000,– , byla ti odečtena :?:

nic mi odečteno nebylo. Já na to na netu narazila náhodou. Hledala jsem ceny tarifu a našla tu kancelář a nic mi neodečetli. ale říkám, mám to už dýl než rok. zkus si to najít určitě tam budou napsány podmínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
20.1.12 12:23
michaba83 píše:
katyca píše:
michaba83 píše:
u čezu stačí najet na net a mají tam něco jako soukromá kancelář. Zaregistruješ se tam a můžeš si změnit výšky záloh. Já to tak udělala loni a funguje to.
Jen odbočuji, bylo mi řečeno, že při registru přes net ti odečtou ročně 1000,– , byla ti odečtena :?:
nic mi odečteno nebylo. Já na to na netu narazila náhodou. Hledala jsem ceny tarifu a našla tu kancelář a nic mi neodečetli. ale říkám, mám to už dýl než rok. zkus si to najít určitě tam budou napsány podmínky.

Jó já se tam určitě mrknu, jinak dík :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
20.1.12 12:24

Holky, já mám takový dojem, že ČEZ už přeplatky nevrací. Pouze je zaúčtuje do dalšího období a o tu částku bude pak další faktura snížena… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
20.1.12 12:26
Martikov píše:
Holky, já mám takový dojem, že ČEZ už přeplatky nevrací. Pouze je zaúčtuje do dalšího období a o tu částku bude pak další faktura snížena… :nevim:

to právě dělají aumaticky, stačí změnit nastavení na to, aby ti to vraceli :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
20.1.12 12:43
ixule píše:
Martikov píše:
Holky, já mám takový dojem, že ČEZ už přeplatky nevrací. Pouze je zaúčtuje do dalšího období a o tu částku bude pak další faktura snížena… :nevim:
to právě dělají aumaticky, stačí změnit nastavení na to, aby ti to vraceli :palec:

Ted jsem se tam prihlasila a budu cekat cca 10 dni na heslo..

Mmch oni uz to opravdu nevraci?
A kdyz je ale nedoplatek, tak to urcite chteji zaplatit hned, co?

jo mmch u minuleho vyuctovani mi bylo napsano, ze preplatek bude vracen formou postovni poukazky, ktera prijde jako samostatna zasilka..to pro zakladatelku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.12 12:49

Děkuji za odpovědi, ted sem si tam volala, zálohu sem si nechala vrátit na částku jako předtim a přeplatek mi bude vyplacen poštovní poukázkou, takže to vyplácejí =)

• Citovat
  • Upravit
13503
20.1.12 12:52
Anonymní píše:
Děkuji za odpovědi, ted sem si tam volala, zálohu sem si nechala vrátit na částku jako předtim a přeplatek mi bude vyplacen poštovní poukázkou, takže to vyplácejí =)

Take jsem si to tam ted nechala zmenit at mi to poslou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
20.1.12 13:15
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
17.7.12 09:49

Tak nás pěkně nakrknul ČEZ… přišlo vyúčtování elektřiny za rok a máme přeplatek 13 a půl tisíce… a přišla složenka na vrácení přeplatku a na ní částka jen 773 Kč… a milý ČEZ si ten rozdíl bez našeho vědomí a souhlasu prostě rozepsal do záloh, takže přes půl roku prý nemáme platit zálohy… máte někdo podobné zkušenosti? Jak si můžou dovolit držet naše peníze a bez našeho souhlasu je takto použít? Nejsem ochotna tuhle firmu sponzorovat na dobu delší než půl roku takovou dobrovolnou bezúročnou půjčkou… máte s tím někdo podobné zkušenosti?
A taky hlavně po tom, co minulý rok naprosto neopodstatněně zvedli zálohy, což je vidět i na tom přeplatku… :pocitac: :pocitac: :pocitac: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
17.7.12 09:53

@Regina Hero nám to taky tak udělalli, my máme vyučtování před vánoci, já se těšila že nám vrátí skoro 4000 a taky mi to rozepsali do Sipa na další 3 měsíce :zed: :zed: :zed: takže asi už běžná praktika od ČEZU :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
17.7.12 09:55

ČEZ i RWE to mají přímo ve smlouvách - pokud je nedoplatek, musí se zaplatit a pokud přeplatek, rozepíše se do záloh…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
17.7.12 09:56

@Regina Hero u nas si jiz nekolikaty rok nechavaji preplatky a neposilaji je slozenkou. Ja vzdy na pul roku zrusim prikaz a neresim, aspon mam klid. Pravda je ale ze poprve me to tez dosti sokovalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
17.7.12 09:58

@maritimka tak nám RWE ještě letos přeplatek za plyn vrátil složenkou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
17.7.12 09:59
@Regina Hero píše:
Tak nás pěkně nakrknul ČEZ… přišlo vyúčtování elektřiny za rok a máme přeplatek 13 a půl tisíce… a přišla složenka na vrácení přeplatku a na ní částka jen 773 Kč… a milý ČEZ si ten rozdíl bez našeho vědomí a souhlasu prostě rozepsal do záloh, takže přes půl roku prý nemáme platit zálohy… máte někdo podobné zkušenosti? Jak si můžou dovolit držet naše peníze a bez našeho souhlasu je takto použít? Nejsem ochotna tuhle firmu sponzorovat na dobu delší než půl roku takovou dobrovolnou bezúročnou půjčkou… máte s tím někdo podobné zkušenosti?
A taky hlavně po tom, co minulý rok naprosto neopodstatněně zvedli zálohy, což je vidět i na tom přeplatku… :pocitac: :pocitac: :pocitac: :cert: :cert: :cert:

Stačí když si tam zavoláš a řekneš, že trváš na tom, aby ti přeplatek vrátili. Nám udělali to samé, ale na žádost ti ho musí poslat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
17.7.12 10:01
@monika32 píše:
Stačí když si tam zavoláš a řekneš, že trváš na tom, aby ti přeplatek vrátili. Nám udělali to samé, ale na žádost ti ho musí poslat.

No to zavolám… jinak to je od nich pěkná prasárna… vždyť neoprávněně zadržují cizí peníze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný