Chat z domu 2024 zkušenosti
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Chat z domu 2024 zkušenosti
Ahoj, v minulých letech tu byla rozdílná reakce na chat-z-domu. Má někdo aktuální informace nebo zkušenosti?
Díky za odpověď. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Samá buzerace, potřeba psát dlouhé zprávy atd - moje zkušenost
Už bych tam nikdy nešla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SongenadaX můžete mi prosím napsat do sz více info ohledně toho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Free zprávy máš taky zaplacené, za jednu 5 centů. Spadají tam poke zprávy, reaktivace, flirty, tomu se nevyhneš. však se o tom píše v tom kurzu, kterým si musela projít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ono se platí asi jednou za měsíc ne? Spíš foto občanky nebo tak něco se musí dávat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@motorkářka17
U cloudworkers 1× měsíčně u chat z domu 1× týdně pokud splnis limit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě asi jeden dotaz mám, našla jsem na cloudworkers, že musí člověk mít živnosťák a to i na chatzdomu? Musely jste si udělat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@christina11 píše: Více
Tak to jsi fakt dobrá, protože to odhadují, že za den musíš napsat víc jak 100 zpráv a to se mi vládne za pár hodin, tak to máš super
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Začínám mít tady pocit, že si tady dělá někdo vlastní reklamu, ale v pohodě já si myslím, že na chat z domu je spoustu recenzí a ne jenom tady s jsem názoru, ať si to každá vyzkouší, ale taky by bylo fajn psát narovinu a nemazat med kolem pusy. Kdo chce, tak to pochopí, kdo ne, ať si na to přijde sám. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Totálně nedoporučuju. Když máte jiný názor než kouč, jsou schopni vás i vyhodit na základě smyšlených věcí. Ovšem pokud jste zvyklí se dohadovat o každý cent na odměnách, které vám záhadně systém nezapočítá, protože ku příkladu v noci, kdy se většinou za psaní dávají, nepracuje žádný kouč. Tak ani nemáte na koho se obrátit, že napočítávací systém nefunguje, tak proč ne
Evidentně vedení baví lidi využít v jejich kreativním období a pak s nimi ukončit „spolupráci“. I když pokud porovnám začátky a nynější období, jsem ráda, že jsem byla vyhozena teď. Mají to nejlepší už za sebou a mohou se směle rovnat s jejich přední konkurencí, kterou dříve převyšovali. Nehledě na to, že vám budou nejspíše jakoukoliv cestou znemožňovat vyplacení toho, co jste si vydělali. Jsou schopni i vydírat ohledně toho, že pokud je budete nadále kontaktovat ohledně otázek spojených s výplatou, že vám nezapočítají napsané zprávy v den vyhození. Obrázek už si uděláte samy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak to je docela masakr, mě bylo doporučeno : cloudworkers.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@othello826 píše: Více
Souhlasím mě vyhodili bez do důvodu, ale ani mi neřekli, že semnou ukončí spolupráci a přitom jsem tam pracovala x let žádný měsíc nebo pár dní z ničeho nic mě zablokovali na Skype a zrušili účet už jenom tohle vypovídá o jejich profesionalitě. A ty jejich neuvěřitelné zbytečné stopky i za něco co mi přišlo úplně zbytečně o tom mluvit ani nebudu.
A souhlasím hlavně dotyčná koučka ( je jich více) si honi ego nebo své mindraky a myslí si, že je nějaká šéfová a přitom sotva vyšla základku a ještě bych ji mohla dělát mámu 😂 😂 😂 😂 je pravda, že se to hodně změnilo.
- Citovat
- Upravit
Výpověď
Holky zaregistrovala jsem se do chat z domu a zda se mi to jako podvod nějak mi to nejde se dostat ani do toho chatu chci se zeptat na zkušenosti chci podat nějak výpověď ale nevím jak a určitě založit novou obcanku.
Bojím se zneužití
- načítám...
- Citovat
- Zmínit