Chce se stále nosit - nebrzdím vývoj?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
302
25.7.13 12:11

@Sfaticata Jasně, i to se stává, ale je to důležité propojení hemisfér. Spolupráce pravé a levé. Děti, které nelezou mívají problémy nejen pohybového aparátu ale hlavně dyslexie, dysgrafie, dysortografie atd. Výjimky potvrzují pravidlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
25.7.13 12:22

@LaternaM Já jsem dysgrafik. :-D Něco na tom asi bude. Malá mi taky neleze. No…uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
26.7.13 20:21

@Sfaticata u ní se to dá ještě zachránit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
26.7.13 20:22

@Sfaticata no i kdyby ne.. na dysgrafii ještě nikdo neumřel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
26.7.13 20:39

Nečetla jsem všechny příspěvky, ale připojím se. Nemyslím si, že bys jí brzdila. Já se toho bála taky, i když teda já ji nenosila až tak moc jak ty. Já od malinka s dcerkou hodně chodím na procházky s kočárkem, při pracech na zahradě ji mám v Manduce a jinak teda sama si chvíli vyhraje a vydrží. Ale ještě v půl roku se neotáčela, na břiše vydržela max 3 sekundy a pak řev, posedávat trošku podepřenou jsem ji nechávala. Teď je jí měsíců sedm a půl, naučila se během té chvíle sedět, otáčet na bříško a dokonce už asi dva týdny na něm spí. Jak já se radovala, když jsem přišla k postýlce a ona na něm ležela. Taky jsem měla výčitky, že je zabržděná, že ji moc vozím a pracuji s ní…Když jsme doma, tak si pro ni najdu chvilku a hrajeme si, zkouším ji zabavit a poznávám, čím to bude nejlepší. Říkala jsem si, že jsem asi špatná máma, ale každý krok mě přesvědčuje, že každé mimino je jiné a vše má svůj čas. A že té moji bude zanedlouho osm měsíců a ještě nestojí? No a? Jednou se chodit naučí, každý se to naučí, to samo s mluvením. Každý je jiný, toť můj názor, takže žádné stresy a hlavně, ať je miminko v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
26.7.13 21:53

Moc Vám všem děkuju :),malý je od narození velice aktivní a i lékařka se divila, jak hned po příjezdu z porodnice na první prohlídce, když jej chytila za ručičky a on se jí přitáhl i s hlavičkou jako kulturista. Celkově mi příjde spíš do předu než opožděný, hlavičku drží snad od porodu sám, nepadá mu, dokáže se z bříška občas i sám přetočit na zádíčka a naopak, atd…tak snad vývoj nebrzdím…Šlo mě fakt spíš o to, že ho musím opravdu pořád nosit a nechce být ani v kočárku…dokáže sice po nakojení sledovat kolotoč nebo hračky i 15minut, tak aspoň toho vždycky využiju, i když je radči, když jsem tam s ním a brble na mně, nebo se směje. Tak doufám, že nás to nosící období i to období, kdy kočárek nesnáší brzy přejde :(.
Myslíte, že i takto malé miminko se dokáže vztekat jen tak z umanutosti? Někdy mi příjde, že se vzteká aniž by ho bolelo bříško, měl hlad nebo plnou plenku…a dokáže být opravdu dost vzpurný. Někdy se hodně vzteká i u večerního krmení, přisuzovala jsem to prdíkům ale poslední dobou si nejsem jistá. Začne se vzpínat, zarývat mi prstíčky do krku, úplně silově a jakoby se odkopává, že i hlavičkou škubne tak, že mi už uplně zničil bradavky…musím kojit přes klobouček, protože je mám dost bolavé a popraskané. Normálně je hodně drtí i bez vztekání…nemáte s tím některá zkušenost? děkuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
27.7.13 06:57

@Lucka001 Kolik jsi psala, že mu je měsíců? Já někde četla, že občas děti pláčou, i když jim nic není. Prostě potřebují i plakat. To potom nepomůže nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
27.7.13 06:59

@LaternaM Tak to jasný. At je jaká chce, tak milovat jí budu stejně. I kdyby měla všechno dys :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
27.7.13 07:04

Dneska jsou nám 2 měsíce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
27.7.13 09:23

Tak všechno nejlepší k měsíčninám. :-D Myslím si, že fakt každé dítě občas pláče a je k neutišení aniž by mu něco bylo. Já měla s Janou to samý. Na prdíky nikdy netrpěla a i když jsem jí chovala, stejně byla protivná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí