Chceme dítě, ale...
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj zakladatelko, muzu vedet, kolik je ti let? Z toho, co pises, mi prijdes docela mlada, tak pokud ti netikaji biologicke hodiny, s planovanim mimina bych chvili pockala a snazila se neco usetrit. Nemuzes se prece jen spolehat na manzela, co kdyz prijde o praci, odejde k jine nebo neco horsiho…vzdy je dobre mit nejake sve penize stranou, protoze nikdy nevis. A pokud planujes mit dite, tak to plati dvojnasob
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko, pokud plánujete miminko, tak by bylo dobré vydržet zkušební dobu. Samozřejmě, že se nemusí zadařit hned, ale je zbytečné se stresovat tím, zda je to vůči zaměstnavateli fér. Mít rodinu není žádný hrdelní zločin ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SatanekTerezka píše:
To je dobrýnebaví mě práce tak chci dítě
Proč? Tak ví, že žádná větší kariéra ji v práci nečeká, tak se nemusí honit za povýšením a čekat na „vhodnou“ chvíli. Určitě si nepořizuje miminko jen proto, že se jí nechce pracovat.
Tydle řečí mě tady na emiminu fascinují.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Souhlasím s Kaczenkou, my třeba taky plánovali druhé dítě asi půl roku, ořád jsem si říkala počkám uvidím jak to bude v práci sice mě taky moc nebavila, ale pomýšlela jsem na lepší vyhlídky, přidání, povýšení apod. to se nekonalo ba naopak se to tam zhoršilo, tak jsem otěhotněla a co bude potom? No samozřejmě si najdu jinou práci (hloupější otázku neznám).Samozřejmě se nemusí zadařit hned, ale myslím, že zakladatelka chce jen vědět, co by kdyby.
Zakladatelko bohužel už se v tom moc neorientuju, takže bych doporučila poradit se na úřadech, ono těch kliček dnes je a stále se něco mění.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit