Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Doufej, že ti Dr na gyndě nezjistí zarostlou dělohu, tím by se vysvětlovalo proč se vše vrací ven ![]()
Jak holky radily, zkus udelat tzu svicku…Ja to taky delala, otehotnela jsem sice, ale nevim zda to bylo tim ze jsem tu svicku delala, ale pro muj klid jsem ji delala..A nejsem jedina kdo ji delal..Preji hooodne stesti at se zadari…Na rypalky nekoukej!!!
![]()
To si tady zase někdo dělá srandu
Ale, tak já bych ti poradila věnovat se víc škole a pravopisu, než dítětem. Protože z toho co a jak jsi napsala, soudím věk tak možná na 15 a i to je dost.
![]()
No, pokud se mylujete a ono to z tebe vyteče - na vině bude gravitace, ale ta se léčit nedá, s tou se musíš smířit až do konce svého života. Ale běž na gynekologii a doktor tě zašpuntuje, pak sperma nevyteče
![]()
@bartsch se musí zašpuntovat sama, než by tam došla, tak je to zase vše venku
![]()
@Mirka6 píše:
@bartsch se musí zašpuntovat sama, než by tam došla, tak je to zase vše venku![]()
No jo, to mi hned nedošlo. Tak aspoň jí dá gyndař ten správný špunt - musí přesně změřit průměr, aby to nevytékalo okolo. A bacha na to - špunt mít pořád při mylování u sebe a jakmile bude doděláno, hned špuntovat!!!
![]()
@bartsch mimochodem,pro ten špunt si asi taky skočím
to bude asi ten důvod, proč se nám to po roce pořád nedaří
![]()
@Mirka6 píše:
@bartsch mimochodem,pro ten špunt si asi taky skočím![]()
to bude asi ten důvod, proč se nám to po roce pořád nedaří
![]()
A že tam nepůjdeš hned v pondělí? ![]()
@bartsch píše:
A že tam nepůjdeš hned v pondělí?
Měla bys hned běžet aspoň na pohotovost…určitě budou mít alespoň erár ![]()
@bartsch
![]()
@tterrezzkaa běžet nemůžu, to by bylo hned venku, spíš si nechám zavolat sanitku at mě ten špunt rychle dovezou
![]()