Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já myslím, že na mimino stačí jen jedna spermijka. Možná se málo mylujete, když jich má tolik! ![]()
@gabriela82 píše:
Já myslím, že na mimino stačí jen jedna spermijka. Možná se málo mylujete, když jich má tolik!
To je přeci normální kapička to rozhodně není. Ale neboj něco tam zustane
To je úplně normální a běžné si myslim, jediny duvod me napada gravitace
Jinak bych poradila udělat si " svíčku" nebo tzv. prstíčkovou metodu ![]()
Ted jsem chtěla upozornit na to Mylujem-teda to mě fláklo do očí!! jinak je to normální, myslíš si že ta tekutina jsou jen spermie či co?? asi se to do tebe nevpije tak se neboj
@Anonymní píše:
S pritelem se snazime o miminko ale mam tak trochu problem a raci jsem se objednala na gyndu ale nez tam pujdu tak bych chtela nejakou radu vzdycky kdyz se s pritelem mylujem a on se do me udela tak hned po vysunuti zeme spermiky vytecou ven skousela jsem o tom neco hledat na internetu ale nasla jsem jen ze vzdycky vytece jen kapicka ale zeme de fakt velke mnozstivi a kdyz potom vstanu s postele a jdu treba na zachod tak to malo co veme zustalo zeme stejne potom vytece myslite ze je to velkej problem mi by sme totis chteli miminko cim by to tak mohlo byt dekuji vsem predem za odpovedi
kdyz se mylujes, nemuzes otehotnet!!!Mozna je chyba, kdyz po mylovani hned otevres pusu, tak ty tvoje spermiky vytecou vis, zkusila bych se spis milovat do jine dirky
…
Ahoj ![]()
Já to zkrátím a jen řeknu, že naprosto souhlasím s názorem č.1
![]()
Šmarjá, podobné téma o vytékání spermatu už tady bylo
![]()
Asi bych řekla, že v první řadě by bylo dobré dodělat si alespoň základní vzdělání a potom až uvažovat o dítěti. A to není narážka na slovo „mylujem“, ale na to, že asi nemáš ani páru o biologii člověka a dost možná bys mimčo krmila senem, místo mateřského mléka
![]()
Jinak k dotazu. Ano, je normální, že sperma z pochvy vytéká. Některé holčiny dělají po sexu svíčku, že prý aby sperma zateklo co nejdále, ale nevím, jak moc je to spolehlivé ![]()
Ahoj, ja mela stejny problem ale bud v klidu neni to jen sperma ale jak bych to napsala je to i s tebe jak ses vlhka
ua uplne v pohode jsem otehotnela a ted jsem ve 27tt
toho spermatu v tobe zustane hodne
a jestli to chces potuplovat, tak hned nevstavej a podloz si zadek a nebo zkus zvednout nohy, oprit treba o zed ![]()
Hodne stesti ori snazeni o mimi ![]()
@dituleska píše:
Ted jsem chtěla upozornit na to Mylujem-teda to mě fláklo do očí!! jinak je to normální, myslíš si že ta tekutina jsou jen spermie či co?? asi se to do tebe nevpije tak se neboj
tak krásných slov, jako Mylujem je tam víc, ale toto je extra
![]()