Těším se, až vysadím HA :)

13770
19.3.11 12:05

těším se až vysadím HA:)

Ahoj holky, musela jsem se už k vám přidat, protože jsem už teď hrozně natěšená…už jen to, že doberu poslední balení HA a začneme zadělávat, mě hrozně rozrušuje a už na to pořád myslím. Taky jste to měly podobně? S tím vším těšením ale přichází i obavy, že to nepůjde hned. Ale těším se jak se přidám postupně do snažilek, pak snad těhulek a nakonec maminek!:) Přeji Vám hodně štěstí ve snažení:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
225
19.3.11 12:47

Ahoj.
Já jsem se taky hrozně těšila. Myslela jsem na to snad každej den :lol: A ten čas tak rychle utekl, že HA neberu už 3 měsíce a měsíc se už snažíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
19.3.11 13:03

Ahoj, já to mám podobně. :-) Doberu ještě 2 a půl platíčka a hurá na to. A taky mám obavy, že to nepůjde hned. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
19.3.11 13:03

Ahoj…jen malý dotaz, ono se to musí dobrat ?(HA)…Já vynechala „schválně“ dvě tři tabletky a už jsem byla v tom :mrgreen: Takto jsem otěhotněla rychleji a na sto %. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
19.3.11 13:07

Ahoj Londi:) Tak hodně štěstí! Kdyžtak informuj jak to probíhá:) Mě každej straší, že to nepljde tak snadno, když jsem brala HA, ale zas čti názory, že by to nemělo až tak vadit, ba dokonce u některých žen ansazují HA na pár měsíců, jako léčbu při neplodnosti. Já jsem ji brala od 16 roků 6 let, pak jsem ji přes rok nebrala. První rok jsem měla menstruace pravidelnou ale pak jsem ji měla po 4 měsíce vždycky dva týdny dlouhou. To byl děs:( No a nakonec mě praskla cysta, která asi taky měla za následek to dlouhé krvácení. Ale na radu doktorky, jsem začala HA zase brát, protože prý chrání před cystami, teď to je půl roku co ji zase beru, a vše se upravilo. Tak snad to pak bude taky dobré:) Ach jo, ať už to je tady :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
19.3.11 13:09

Ahoj Pinkie, tak to budeme mít skoro ve stejnou dobu. Tak si pak dáme vědět, jak to jde :-) A bereš už třeba nějaký vitamíny, nebo kyselinu listovou? Já už ano, abych trošku byla klidnější, že už něco proto dělám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
19.3.11 13:14

Ahoj Vanesanko, no nemusí :mrgreen: …ale přítel, ještě tři měsíce bude něco splácet, tak to chce nechat až na potom. Ale snažila jsem mu vysvětlit, že v prvních měsící nebudou potřeba tak ty penízky, a taky, že ani nemusím otěhotnět hned. Ale nenechal si to vymluvit. On chce totiž asi během těch devět měsícu střádat penízky pro miminko. Takže to tak necháme, jestli to bude pro něho lepší. No jo, ti chlapi :-D ale hlavně jsem stejně ráda, že to mimi se mnou chce a taky se těší, takže to je velký plus, tak to ješlě vydržím ty tři měsíce:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
19.3.11 13:25

Ahoj panenko.
no zatím to vypadá tak, že mám už osmý den po termínu očekávané MS a nic. Ani MS, ani pozitivní test :nevim: Na 29.3. jsem objednaná k MUDrovi, tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
19.3.11 13:25

Teda panenko-smekááám 8-o Takového chlapa si važ :palec: :-D Hmmm je vidět, že chcete jít na to velice zodpovědně :palec: Tož vidíš, aspoň se máš na co těšit, viď? :potlesk: Měsíc sem- měsíc tam- nakonec stejně se dočkáš :kytka: Tak držím palečky a ať se zadaří :kytka: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
19.3.11 13:32

Ahojky,já taky byla natěšená a pořád vysazení HA oddalovala.Nakonec jsem s ní sekla loni v srpnu (po 11 letech) a hned jsme se začali snažit.Ale pořád nic.Byla jsem už i u doktora a ten mi řekl,že jsem ještě mladá (je mi už 30!) a že ještě počkáme.Kys.listovou jsem zezačátku také brala,protože jsem doufala,že se nám mimčo povede hned,ale po několika měsících jsem jí brát přestala. Přišlo mi to už zbytečný. :nevim:
Takže vám všem přeji,at to u vás netrvá tak dlouho jako u nás :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
19.3.11 13:53

Londi, nevěs hlavu…kolikrát se těhotným ženám neukáže test pozitivní i měsíc a více, po početí. Stává se to prý;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
19.3.11 13:54

Vanesanko, máš pravdu, mám velice zodpovědného chlapa :-) aspoň někdo z nás dvou musí být :mrgreen: ale třeba ho ještě ukecám o měsíc dřív :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
19.3.11 13:57

Ahojky SuzaG, snad se brzy najde ta pravá příčina proč to nejde. A menst. cyklus máš normální, a ovulka probíhá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
19.3.11 14:26

O nějakých vitamínech právě přemýšlím. Určitě kys. listovou a ještě asi nějaký vitamíny, koupím asi Cem-m pro ženy.

Od gynekologa jsem po tom, co jsem mu řekla, že bychom rádi mimi, dostala menstruační kalendář, říkal mi, ať pečlivě zapisuju, ale nějak jsem v tom spěchu nepochopila, jestli mám zapisovat jen menstruaci nebo i bazální teplotu - je tam na to i návod. Tak nevím :-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
19.3.11 14:27
panenka87 píše:
Ahojky SuzaG, snad se brzy najde ta pravá příčina proč to nejde. A menst. cyklus máš normální, a ovulka probíhá?

Jojo,po vysazení HA tedy byli při MS šílené bolesti,musela jsem v noci až na pohotovost,ale ted už se to spravilo.Ovulaci také mívám normálně,testuju se.Asi změním doktora za nějakého,který to s námi bude řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí