Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sarisek1 - neboj, to zas přejde…
Mimísek si musí udělat prostor ![]()
Londi píše:
Sarisek1 - neboj, to zas přejde…Mimísek si musí udělat prostor
ja vim, ale uplne tady skucim
![]()
To je mi líto… ![]()
A co pustit si třeba nějakej film na odreagování?
Ahojte, tak ten test byl nejspíš opravdu falešný, dneska ráno jsem testovala a nebylo tam nic, ani malinkatej dušík
Ale jo, červenec se blíží, uteče to jak voda a budeme se krásně snažit ![]()
Maky.p píše:
Ahojte, tak ten test byl nejspíš opravdu falešný, dneska ráno jsem testovala a nebylo tam nic, ani malinkatej dušíkAle jo, červenec se blíží, uteče to jak voda a budeme se krásně snažit
tak to urco nejsi, kdyz se ti tam nic neobjevilo.. vyjde to v lete
no ja skucela celou noc nevi, co me tak to bricho bolelo ![]()
Prý zas teď všude řádí střevní chřipka, tak já ji asi chytla.. Párkrát denně se mi z ničeho nic navalí, ale už naštěstí nezvracím.. ![]()
Ahoj holky ![]()
Tak bych se k vám chtěla takly přidat,jestli můžu ![]()
Já už sem sice HA vysadila,ale taky se těšíám jak malé děcko až se začneme snažit
Teď mám totiž ms,tak se začneme snažit až po…
Jinak taky beru listovku,včera jsem si ji koupila,ať má malé vitamínky ![]()
A kdybyste chtěly vědět něco o mě,tak se jmenuju Míša,je mi 19,přítelovi je 23,jsme spolu 4 roky…
V posledení době se čím dál víc bavíme o mimi,tak sme se rozhodli,že se začneme snažit co nejdříve ![]()
miselka666 píše:
Ahoj holky
Tak bych se k vám chtěla takly přidat,jestli můžu![]()
Já už sem sice HA vysadila,ale taky se těšíám jak malé děcko až se začneme snažit
Jinak taky beru listovku,včera jsem si ji koupila,ať má malé vitamínky
A kdybyste chtěly vědět něco o mě,tak se jmenuju Míša,je mi 19,přítelovi je 23,jsme spolu 4 roky…
V posledení době se čím dál víc bavíme o mimi,tak sme se rozhodli,že se začneme snažit co nejdříve
Ahojky, tak Tě tady vítám:) a přeji aby to Vám brzy vyšlo!:) Je fajn, že se tomu tvůj přítel nebrání, v tomhle věku ![]()
Ahoj Miselko, taky tě tu vítám
A držím pěsti, ať se brzo zadaří ![]()
miselka666 píše:
Ahoj holky
Tak bych se k vám chtěla takly přidat,jestli můžu![]()
Jinak taky beru listovku,včera jsem si ji koupila,ať má malé vitamínky
V posledení době se čím dál víc bavíme o mimi,tak sme se rozhodli,že se začneme snažit co nejdříve
Vítej
Držím palce, aby to brzo vyšlo ![]()
Sarisek1: kéž bys měla pravdu! Zítra jdu k tomu doktorovi. Včera jsem si opět dělala test a byl negativní, takže to vidím na tu vyvolávačku a pak další snažení…
Londi píše:
Sarisek1: kéž bys měla pravdu! Zítra jdu k tomu doktorovi. Včera jsem si opět dělala test a byl negativní, takže to vidím na tu vyvolávačku a pak další snažení…
A jak dlouho si to nedostala?? na vyvolavacku jdi me taky pichli dve a to uz tam mimi se pripravovalo u te druhe
A snazite se ob den?? ![]()
No, dneska jsem 48DC. Přesně v termínu očekávané MS jsem dva dny slabě špinila a bylo mě zle jak psovi, jinak ale nic ![]()
Jojo, tulime, jenže teď to asi nemá smysl, ne? budem muset začít od začátku po té vyvolávačce… ![]()
Londi píše:
No, dneska jsem 48DC. Přesně v termínu očekávané MS jsem dva dny slabě špinila a bylo mě zle jak psovi, jinak ale nic
Jojo, tulime, jenže teď to asi nemá smysl, ne? budem muset začít od začátku po té vyvolávačce…
nene jen se milujte porad, jak jen to pujde uvidis jestli se po vyvolavacce spusti treba taky ne mas to dostat do 14dni kdyz ti ji pichnou ja cekat nechtela stejne jsem to nedostala..