Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Londi píše:
aha. Tak to jsem nevěděla
No tak zas jsu chytřejší
Ty jo, mě to dneska v práci fakt brutálně nebaví
do ted to bylo v pohode a vcera to palilo a drelo jak cert, tak musime prestat nachvili,koho by to v praci bavilo
dokolika tam jsi?? Ja jsem rada, ze mi dr nechala doma jsem doma od zacatku prosince, ale zima byla tedy dlouha ted uz se jen tesim az bude pekne, akorad pitoma socialka vyplaci na houby mam 11teho vyplatni den a na ucte porad nic
![]()
Hm, tak od jedenáctýho - to je teda pořádný zpoždění…
Já tady dneska budu tak do tří, jinak mám klouzavou pracovní dobu, můžu odejít klidně už v půl druhé, nebo tu strašit třeba do sedmi. Ale pro zařizová ní osobních věcí se taková variabilita hodí ![]()
Londi píše:
Hm, tak od jedenáctýho - to je teda pořádný zpoždění…
Já tady dneska budu tak do tří, jinak mám klouzavou pracovní dobu, můžu odejít klidně už v půl druhé, nebo tu strašit třeba do sedmi. Ale pro zařizová ní osobních věcí se taková variabilita hodí
Tak na tom jsem podobně, a v práci je to dneska děs, myšlenky mám úplně jinde, ještě k tomu je venku tak hezky a já bych tu dneska měla zůstat dýl.. ![]()
to urco to mas super
jo poradny spozdeni, ale nenadelam nic volani a chozeni tam nema cenu, akorad se clovek rozcili a pohada s nima, aspon tedy ja
nebo bych musela byt cikannka ![]()
Maky.p, to věřím, že máš myšlenky úplně jinde ![]()
Sarisek1: no, ciganka, pár uřvaných děcek okolo sebe a dostávala bys to myslím i o týden dřív ![]()
Londi píše:
Maky.p, to věřím, že máš myšlenky úplně jinde
Sarisek1: no, ciganka, pár uřvaných děcek okolo sebe a dostávala bys to myslím i o týden dřív
PRESNE TAK
![]()
Teda holky, co mi to děláte, já přijdu z práce a mám tady na dočítání takovej kus! ![]()
Jinak gratuluju k tomu „duchovi“, snad se těhu potvrdí i u doktora!
Tak dneska jsem byla na gyndě, protože mám hnědý výtok, během braní HA a to jsem nikdy neměla(jen na začátku) a ani mě neprohlídla ultrazvukem, tak nejsem moc ráda. Co když je něco na vaječníkách, když mě pobolívají? Tak mě jen napsala poševní čípky na kvasinky, tak nevím no. Kvasinky snad nedělají hnědý výtok, že?
panenka87 píše:
Tak dneska jsem byla na gyndě, protože mám hnědý výtok, během braní HA a to jsem nikdy neměla(jen na začátku) a ani mě neprohlídla ultrazvukem, tak nejsem moc ráda. Co když je něco na vaječníkách, když mě pobolívají? Tak mě jen napsala poševní čípky na kvasinky, tak nevím no. Kvasinky snad nedělají hnědý výtok, že?
TAK SIS MELA ZAZADAT O UZ TO TI MELA UDELAT NEBO MEL TEDY..JA MELA KVASINKY ASI TRIKRAT A NIKDY TEDY HNEDY VYTOK K TOMU NEEE TAK NEVIM ![]()
Sarisek1 píše:panenka87 píše:TAK SIS MELA ZAZADAT O UZ TO TI MELA UDELAT NEBO MEL TEDY..JA MELA KVASINKY ASI TRIKRAT A NIKDY TEDY HNEDY VYTOK K TOMU NEEE TAK NEVIM
No ona si myslí, že to mám výtok před měsíčkama, ale beru přece HA a teď budu teprve dobírat platíčko. Jinak s tou doktorkou je takový těžký, nerada ji melu do povolání. A myslím si, že kdybych ji o to požádala, vytáhla by milion argumentů, proč to není potřeba. Snad ví, co dělá. Za 2 týdny jdu na kontorlu. Jinak teda není možný že by ta kyselina listová ovlivňovala negativně HA? ( někdo to tu psal)Protože já ji teď beru spolu s HA každé ráno už tři dny. No a od té doby přesně, mě ten výtok plus krev začal. No ale je to jen spekulace:D
Dobré ránko ![]()
Já jsem kvasinky měla několikrát, a hnědej výtok u toho teda nebyl ![]()
Tak jí za ty dva týdny jak tam půjdeš řekni, že bys chtěla aby ti udělala ultrazvuk…
Dobré ránko
Já myslím, že listovka HA neovlivní.. Jediný co u mě ovlivnila, je žravost nebo teda chuť k jídlu.. Sním toho dost a skoro každý den tabulku čokolády. Beru ji od začátku ledna a BMI mi stouplo z 16,5 na 18,5. Jinak jsem za ty tři měsíce přibrala 1,5 kg a výš mi to už neleze, naštěstí
Jinak včera odpoledne na testu nic nebylo, dneska ráno jsem to nestihla, tak až zítra z ranní moči. Jestli tam nic nebude, tak to bylo asi falešné
I když by mě těhotenství při HA dost překvapilo, teď mi to bude líto, že by to nevyšlo..
Příspěvek upraven 25.03.11 v 06:49
Já bohužel nevím, jestli listovka HA ovlivní nebo ne - začala jsem ji brát až po vysazení HA, tak jsem se o to ani nezajímala ![]()
Maky.p píše:
Dobré ránkoJá myslím, že listovka HA neovlivní.. Jediný co u mě ovlivnila, je žravost nebo teda chuť k jídlu.. Sním toho dost a skoro každý den tabulku čokolády. Beru ji od začátku ledna a BMI mi stouplo z 16,5 na 18,5. Jinak jsem za ty tři měsíce přibrala 1,5 kg a výš mi to už neleze, naštěstí
Jinak včera odpoledne na testu nic nebylo, dneska ráno jsem to nestihla, tak až zítra z ranní moči. Jestli tam nic nebude, tak to bylo asi falešné
I když by mě těhotenství při HA dost překvapilo, teď mi to bude líto, že by to nevyšlo..Příspěvek upraven 25.03.11 v 06:49
Ahojky, i kdyby to bylo falešný, tak se nic neděje, vždyť už to máme stejně za pár
, a věřím, že se nám to po tom vysazení podaří brzy:)
jasne, ze se vam to povede
me zas boli tak v brise a takovy krece se z toho po…