Těším se, až vysadím HA :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9219
29.3.11 19:54
Londi píše:
Tak jsem dostala vyvolávačku. Prý mám syndrom polycystických ovárií - nedozrávají mi vajíčka a tak. Takže budem stimulovat :cry:
To bude ještě běh na dlouhou trať :cry:

A to ti rekl tohle z UZ?? neboooooj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
29.3.11 20:22

Čau holky! U mě nic novýho. Cejtila jsem se poslední dobou nějak divně. Prakticky několik týdnů jsem střídavě nemocná, pořád si to totiž s mužem navzájem předáváme, jeden tejden mám rýmu já, pak zas klid a má ji on atd. Tak jsem si nakonec koupila vitamíny Cem-m „pro ženu“. Měli 100tbl za necelý dvě stovky, tak jsem si říkala, že to není tak hrozný. Beru je pár dní a cejtím se fakt líp.

Jinak musím pro recept na gyndu, jak jsem blbě spočítala ty prášky, mám o platíčko míň. Asi na mě budou koukat divně, minule jsem jim tam totiž zarputile tvrdila, že už žádnou HA nechci a teď si tam pro ni půjdu kvůli dovolený a svý blbosti. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
29.3.11 20:52

Pinkie mě taky nakonec vyšlo, když jsem to znovu počítala, že HA doberu na konci června, tzn. těsně před dovolenou.. Takže asi to poslední platíčko ani nedoberu do konce a týden mi tam zbyde na MS.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
29.3.11 21:47
Sarisek1 píše:
Londi píše:
Tak jsem dostala vyvolávačku. Prý mám syndrom polycystických ovárií - nedozrávají mi vajíčka a tak. Takže budem stimulovat :cry:

Jo. Pozoroval mě tím vnitřním snad čtvrt hodiny :nevim:
Se mě úplně chtělo brečet :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
30.3.11 10:08
Londi píše:
Sarisek1 píše:
Londi píše:
Jo. Pozoroval mě tím vnitřním snad čtvrt hodiny :nevim:
Se mě úplně chtělo brečet :cry:

No a co ted s tebou bude delat?? nejaky leky ti dal??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
30.3.11 10:55

Dal mi vyvolávačku a prý až dostanu MS, tak jedenáctý nebo dvanáctý den cyklu mám k němu dojít. :nevim: Bude mi dávat nějaký léky, ale nevím přesně jak to bude probíhat. I když co jsem tak četla na netu, tak asi skončím na Clostylbegytu… Budem pak mít doma malý hormóňáčky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
30.3.11 10:59
Londi píše:
Dal mi vyvolávačku a prý až dostanu MS, tak jedenáctý nebo dvanáctý den cyklu mám k němu dojít. :nevim: Bude mi dávat nějaký léky, ale nevím přesně jak to bude probíhat. I když co jsem tak četla na netu, tak asi skončím na Clostylbegytu… Budem pak mít doma malý hormóňáčky :think:

tAK SNAD TO DOSTANES CO NEJDRIVE!!! A UZ TI POBOLIVA BRICHO?? TO BEZTAK DOSTANES A POTOM MUZES OTEHOTNET UPLNE HNED :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
30.3.11 12:16

právěže zatím nic :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
30.3.11 12:41
Londi píše:
právěže zatím nic :cry:

nebuj a nemej nerviky nech to plavat ona prijde :palec: a boli ti neco, kdyz jsi to vzdy mela dostat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
30.3.11 12:51

Jo, vždycky mě před tím bolel podbřišek a taky záda. Doktor říkal, že bych to měla dostst do 10ti dnů, tak mám asi ještě čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
30.3.11 13:23
Londi píše:
Jo, vždycky mě před tím bolel podbřišek a taky záda. Doktor říkal, že bych to měla dostst do 10ti dnů, tak mám asi ještě čas…

Me rekla dr moje kdyz mi ji pichala do 14dnu, tak kdyztak potom neplas.. no a kdyby jsi to nedostala, tak mas prijit zase? A pichal ti ten agolutin ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
30.3.11 13:38
Londi píše:
Jo, vždycky mě před tím bolel podbřišek a taky záda. Doktor říkal, že bych to měla dostst do 10ti dnů, tak mám asi ještě čas…

Ach jo, tak to jsou takový komplikace… ale jde to řešit! A to je důležitý!:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
30.3.11 13:42
panenka87 píše:
Londi píše:
Ach jo, tak to jsou takový komplikace… ale jde to řešit! A to je důležitý!:)

to se zvladne ted jen tu menses pitomou dostat ale stejne soulozte aspon ob den..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
30.3.11 14:04
Sarisek1 píše:
Londi píše:
Me rekla dr moje kdyz mi ji pichala do 14dnu, tak kdyztak potom neplas.. no a kdyby jsi to nedostala, tak mas prijit zase? A pichal ti ten agolutin ne?

Jo, píchl mi agolutin a prý když to nedostanu do 10 dnů, tak mám přijít. A když to dostanu, tak mám přijít až budu 11DC a on se podívá, jak to vypadá, jestli mi nějaký vajíčka zrajou nebo ne. Předpokládám, že když ne, tak mi dá nějaký léky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
30.3.11 18:34

jasne mas pravdu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie