Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pinkie píše:
To zní dobře. Kdy že to vlastně plánujete vysadit HA ?Já se na to vysazení těším a zároveň moc ne, takový divný pnutí z něčeho neznámýhoPro mě to bude zvláštní pocit, vysadit po 11 letech nepřetržitýho braní HA. Člověk má tolik let zafixováno „nesmíš otěhotnět“ a že nesmí zapomenout vzít si pilulku a najednou taková změna
máš naprostou pravdu
no mám ještě antikoncepci na tři měsíce, a pět pilulek plus k tomu. Takže od července začneme. Já bych si jenom přála, aby to vyšlo co nejdřív, už teď mě z toho hrabe
Tak abych potom nešílela, když to nepůjde hned:D Hodně holek psalo, že po vysazení HA hned první měsíc otěhotněli, tak jsem zvědavá:) a kdy vysadíš ty?:)
Pinkie jako by jsi mi to vzala z hlavy
A ta listovka fakt ovlivňuje HA? Já beru antinu už 11 let a plánujem vysadit v červenci. A listovku beru od začátku ledna. Poslední týden mi ale bylo fakt dost divně, ještě můj do mě vrtal, že jsem těhotná už teď, tak jsem si šla ten test nakonec koupit, ale nic ![]()
Maky.p píše:
Pinkie jako by jsi mi to vzala z hlavyA ta listovka fakt ovlivňuje HA? Já beru antinu už 11 let a plánujem vysadit v červenci. A listovku beru od začátku ledna. Poslední týden mi ale bylo fakt dost divně, ještě můj do mě vrtal, že jsem těhotná už teď, tak jsem si šla ten test nakonec koupit, ale nic
No já ji taky beru delší dobu, a přesně jak píšeš:) dneska jsem si dělala taky test a nic. Taky by mě teda zajímalo jestli listovka může ovlivnit HA? Ale myslím, že to nebude tak žhaví:) To by se o tom víc vědělo:)
Holky, to je super shoda, já taky vysazuji HA od července!!!
S tou listovkou to nebude tak žhavý, ale psali to tam v příbalový informaci, to je pravda.
Ale já bych se toho nebála.
Taky si myslím
Ten minulej týden byl docela drsnej, taky jsem si už pomalu začala myslet, že jsem těhotná
Blila jsem, těžko mi bylo, v břichu mě dole píchalo, no děs, ale včera to už přešlo. Teď bych teoreticky měla mít MS, ale beru vždycky 3 balení po sobě. A do léta už neplánuju dělat přestávku a pojedu v kuse až do začátku července.. Pro jistotu asi udělám test ještě příští týden, kdyby náhodou, ale myslím, že jsem se jen přeplácala jídlem ![]()
Já to mám vypočítaný tak, že ještě 2 a něco balení doberu, pak přestávka s MS a hnedka od začátku července už bez prášků. Navíc odjíždíme k moři, takže teoreticky (!!!) dobrý podmínky. Ale kdo-ví co bude
![]()
Taky jedem na začátku července na dovču, tak už bych chtěla mít i po MS a v klidu si užívat volna a přítele
Takže poslední platíčko asi ani nedoberu dokonce, nesedí mi to o týden.. ![]()
Hehe, tak to fakt sranda, že to budeme mít podobně
Už se fakt těším, ale do te doby si ještě musím udělat řidčák. To bude peklo, ale aspoň nebudu myslet na těh. a polemizovat, jestli to půjde nebo ne atd… ![]()
Ja se vtirnu taky jsem se tesila, jak vysadim HA a udelala mi pekny kopance v tele… ![]()
Sarisek1 píše:
Ja se vtirnu taky jsem se tesila, jak vysadim HA a udelala mi pekny kopance v tele…
No stává se to taky:( Já jsem ji už jednou vysadila a to po 5 letech, a bylo to dobré. Skoro rok jsem měla pravidelný cyklus, ale pak nastaly problémy,(dlouhá doba krvácení) kvůli cystě. Tak na doporučení lékařky jsem HA začala zase brát, aby se mi nedělaly, a měla ten cyklus pravidelný…:)
Sarisek1 píše:
Ja se vtirnu taky jsem se tesila, jak vysadim HA a udelala mi pekny kopance v tele…
Já jsem ji vysadila v lednu a teď se nestačím divit ![]()
Jojo telo si s tim bud poradi nebo se tomu musi pomoci.. Ja vysadila HA a cekala az ms prijde at se muzeme snazit no nic neprislo cekala jsem a po mesici jsem utikala k doktorce pichla mi vyvolavacku, ale ja se nedala a milovali jsme se s pritelem snad ob den..po dalsim mesici jsem sla na dalsi injekci doktorka mi delala UZ a jen rekla, ze uz to brzy prijde, ze mam prokrvenou sliznici, tak jsem docela takova nestastna sla domu i kdyz jsem to splachla, kdyz mi dr rekla, ze to je bez dostani ms otehotnet blbé…ale mi s pritelem pokracovali v tom dal po dalsim asi mesici jsem hnala rano zvracet, tak jsem si udelala test, ale vubec jsem tomu nejevila moc zajem odlozila ho a po ctvrt hodce na nej koukla a dve uplne stejne barevny carky
Muzu rict, ze jsem byla v takovem soku, ze bez zavolani jsem uhanela k doktorce ta se jen smala a kroutila nevericne hlavou a po skouknuti UZ potvrdila, ze jsem v sestem tydnu a uz mel drobecek srdecni akci
Ted jsem ve 22tydnu a cekame holcicku Nikolku
![]()
Londi píše:Sarisek1 píše:Já jsem ji vysadila v lednu a teď se nestačím divit
A COPAK??? ![]()
Holky, někdo to tady zmiňoval, co je pravdy na tom, že po vysazení HA maj holky problémy s cystama?
A vůbec, jaký „komplikace“ můžu po vysazení čekat ? Jak jsem už psala, beru to 11 let v kuse, takže s tím zkušenosti nemám.