Chci dítě - rada

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11700
13.2.17 10:00
@truelly píše:
naprostý souhlas - kolik holek už na tohle dojelo…kamarádka furt čeká na požádání o ruku, už i stínová tchýně naznačovala. přešly Vánoce…měla i narozeniny a nic. Malý má pět let…chtěla by druhé, protože je jí přes třicet, ale říká že bez svatby ne, protože po druhém dítěti by se už jí určitě nedočkala. Dítě má jméno po chlapovi :zed:

Také to ve svém okolí vidím… Prvně jsou to plány a sliby, ale pak se prožívá těhotenství, potom miminko, najednou není na nic čas, peníze se potřebují na tisíc jiných věcí a svatba upadne v zapomnění. A přesně, dítě má jméno po chlapovi, tak o co by mu šlo. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
13.2.17 10:01
@hehehe píše:
Mě trošku přijde, alespoň ze tvého psaní, že vidíš jen to ťuťuňu, krásnou výbavičku, jak se projíždíš na sluníčku s kočárkem… :) Taky jsem to tak měla. :mrgreen: Do toho jsem tedy ještě nesnášela svojí práci… :mrgreen: On se ti s dítětem svět obrátí vzhůru nohama. Rozmýšlej pečlivě, už to nejde vzít zpět.
:mrgreen: Ted jsi mě v praci rozesmala :lol: (v dobrém) a je to pravda :lol: Ťuťu spici miminko v krásným kocarku, ja odpocata :lol: Vystrojená, s podpadkami a původní váhou :lol: :palec: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
13.2.17 10:05

@Jj.Mm nejsi hodna :)) jsi mladá a trochu naivní. Mohlo by se ti to dost vymstít. Chtěla jsi radu, tak jsme ti ji daly - promysli tu svatbu nebo minimálně to jméno. Fakt nevidím problém v tom se vzít. Pokud budete mít větší svatbu, tak se vám spousta peněz vrátí na darech. Je to o prioritách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
13.2.17 10:05
@Jj.Mm píše: :mrgreen: Ted jsi mě v praci rozesmala :lol: (v dobrém) a je to pravda :lol: Ťuťu spici miminko v krásným kocarku, ja odpocata :lol: Vystrojená, s podpadkami a původní váhou :lol: :palec: :lol:

o původní váhu by ani tak nešlo..to je to poslední 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
13.2.17 10:10
@Tichošlápek píše:
@Jj.Mm nejsi hodna :)) jsi mladá a trochu naivní. Mohlo by se ti to dost vymstít. Chtěla jsi radu, tak jsme ti ji daly - promysli tu svatbu nebo minimálně to jméno. Fakt nevidím problém v tom se vzít. Pokud budete mít větší svatbu, tak se vám spousta peněz vrátí na darech. Je to o prioritách

Ano, to jsem chtěla, asi mate pravdu. Děkuji… :kytka: Promluvime si o tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
13.2.17 10:16
@Jj.Mm píše:
Rozumím, stát se to může, ale jsem asi tak hodna, ze si nedokážu představit, že bych to příteli udělala… :nevim: Věřím, že by na to přistoupil ale prijde mi to ponižující :(

Právě že ponižující by bylo už to, kdyby si tě vzít nechtěl a tys k tomu musela přistoupit… Souhlasím s předchozími příspěvky. Doporučuji si odpracovat v klidu ten rok, to už uteče rychle. A začít se doma bavit o svatbě. Budete spolu také o trochu déle, sice 2 roky prý na poznání stačí, ale v mladém věku, kdy se každý ještě může měnit… ten půlrok až rok by mohl být ještě přínosný. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85394
13.2.17 10:18

@Jj.Mm ja bych si uzila more, pak svatba a pak dite :) a splatila bych aspon to auto nejdriv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
13.2.17 10:22
@Jj.Mm píše: :mrgreen: Ted jsi mě v praci rozesmala :lol: (v dobrém) a je to pravda :lol: Ťuťu spici miminko v krásným kocarku, ja odpocata :lol: Vystrojená, s podpadkami a původní váhou :lol: :palec: :lol:

Jo jo, ty romantické představy… :lol:
Co já bych dala za den, kdy přijdu z práce ke svému milovanému (ještě navíc v období zamilovanosti) :lol: a můžeme až do dalšího dne, kdy musím do práce, dělat cokoliv!!! Být tebou, tak si to fakt užiju do sytosti. :)
A také si myslím, že už nikdy si neužiješ vlastní svatbu tak, jako bezdětná, mladá a krásná. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5243
13.2.17 10:35

Osobne uvazuju pragmaticky. Svatba mi prijde prakticka z toho duvodu, ze clovek nevi dne ani hodiny a nestesti nechodi jenom po horach a kdyby se nedejboze nahodou neco stalo, tak dostanu vdovsky duchod. Tudiz mi znicehonic nezustane viset na krku dite, hypoteka a splatky za auto a cokoliv dalsiho jen tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
13.2.17 10:40

Ahoj :mavam: já te zase naopak chápu, ze se svatbou chcete počkat. Jsme také mladý pár, já 22, přítel 24 a vdavat se budu až teď za 4 měsíce. Děti máme už 2 a kdyby přítel tolik nechtěl, klidně bych zůstala svobodná. Pokud se máte rádi, klidně bych si miminko udělala před svatbou. Jen bych asi ještě pockala, nez si odpracuju rok kvuli materske. Psala si, ze si v praci půl roku? Byla by škoda o ni přijít. A být mlada rodina je úžasný :srdce: kolik my se toho nablbneme. Když vidím na hřištích ty 30-tnice, jak drepi na lavičkách a na volající dítko vubec nereagují, je mi z toho smutno :think: i moje mamka rikala, ze mají mít děti mladí lidé a to, kdyz jsem ji oznámila tu šťastnou novinu, ze čekám miminko, z toho nebyla zrovna nadšena, ze to je strase brzy. Hodně štěstí a ať všechno dopadne tak jak s přítelem chcete :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85394
13.2.17 10:44

@Terezxx to ale nema s vekem co spolecneho ;) nekdo uci ditko hrat si samo, jina maminka si pohraje s ditetem na hristi i ve 35-ti, nepausalizuj podle veku ;) spis je ale vyjimkou videt na hristich mlade maminky kolem 20-ti, to jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
13.2.17 10:50
@Terezxx píše:
Ahoj :mavam: já te zase naopak chápu, ze se svatbou chcete počkat. Jsme také mladý pár, já 22, přítel 24 a vdavat se budu až teď za 4 měsíce. Děti máme už 2 a kdyby přítel tolik nechtěl, klidně bych zůstala svobodná. Pokud se máte rádi, klidně bych si miminko udělala před svatbou. Jen bych asi ještě pockala, nez si odpracuju rok kvuli materske. Psala si, ze si v praci půl roku? Byla by škoda o ni přijít. A být mlada rodina je úžasný :srdce: kolik my se toho nablbneme. Když vidím na hřištích ty 30-tnice, jak drepi na lavičkách a na volající dítko vubec nereagují, je mi z toho smutno :think: i moje mamka rikala, ze mají mít děti mladí lidé a to, kdyz jsem ji oznámila tu šťastnou novinu, ze čekám miminko, z toho nebyla zrovna nadšena, ze to je strase brzy. Hodně štěstí a ať všechno dopadne tak jak s přítelem chcete :mavam:

Děkuji za velmi mily komentář ❤ a názor, ano presne líbí se nam ty mladé rodinky, které si užívají deticek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85394
13.2.17 10:50
@Annapavelkovaml píše:
@blumen a na to si přišla jak že je vyjímkou vidět 20-ti leté maminky na hřišti, kam si myslíš že chodíme?? :lol:

U nas v okoli jsem teda 20-lete nepotkala, asi bydlite jinde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
13.2.17 10:51
@Jj.Mm píše:
Děkuji za velmi mily komentář ❤ a názor, ano presne líbí se nam ty mladé rodinky, které si užívají deticek

Nevim proč se mi vložila jen půlka komentáře. Jak mate staré dítka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
13.2.17 10:53

Nejlíp odpracovat rok, pak hned udělat svatbu, vyjet si na svatební cestu a ještě si užívat, a do 30 ti pořídit dítě - uplně stačí přeci. Pokud není zdravotní problém, tak s dítětem jde klidně počkat. ono ti nic neuteče a hlavně, nejde nic už vrátit zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí