Chci mít 3 děti po sobě

Anonymní
27.12.11 11:32

Chci mít 3 děti po sobě

Ahoj mám jedno roční dítě a snažíme se o druhé, nějak ale uvnitř cítím že i když budou dvě tak mi to nebude stačit a moc toužím mít 3dětičky po sobě :) . Je na tom někdo podobně jako já? Všude taky čtu jak má někdo dvě děti nebo 3po sobě neplánovaně, ale zajímalo by mě kdo tady má 3děti po sobě a plánoval to tak a je rád že je má takto po sobě nebo plánuje mít ty 3 tak jako já?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
27.12.11 11:47

Ty jo, to máš teda odvahu :potlesk: No napiš, až budeš mít to druhé, jak se budeš cítit na třetí ;) ale třeba se zadaří rovnou dvojky :lol:
Já mám děti po dvou letech a na to třetí si teda hodlám počkat, nejlíp až půjde mladší do školy, takhle je to dost záhul i fyzicky. Těhotenství mi teda dávaj dost zabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
27.12.11 12:00

já mám teda zatím jen 2 děti, jsou 17m od sebe. otěhotněla jsem 8m po prvním porodu, mimčo bylo sice plánované ale nečekali jsme že to výjde tak rychle (o dcerku jsme se snažili 2,5r) :mrgreen: třetí bych klidně brala, obě děti byly jako miminka hodně hodné a klidné,ale z finančních důvodů bohužel zůstaneme jen u těch 2 :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vydřice
27.12.11 12:06

Ahoj anonymni, preju at ti prani a kuraz vydrzi i po druhem porodu! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
27.12.11 12:22
:potlesk: :kytka: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
27.12.11 12:25

Ahoj anonymni, jsme na tom podobne, i kdyz my se jeste ani nesnazime, protoze je brzy. Taky bych chtela deti blizko po sobe. Kdyby to slo, tak klidne 4.

• Citovat
  • Upravit
12262
27.12.11 12:31

já před a při prvním těhu cítila jak chci mít 3 děti a teď? teď cítím že mi bude stačit ten můj jedináček :lol: :lol: dvě děcka nejsou jedno to ti potvrdí každá dvojmamča, je to pěkná honička a i prašulky jsou nezanedbatelný důvod proč už takovou věc musí člověk mít dobře promyšlenou.ale držím pěsti aby ti to vyšlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ŠárušN
27.12.11 12:35

Mám kamarádku, která má 5 dětí takhle po sobě. Všechny jsou od sebe 12-18 měsíců a když jsem se ptala jak zvládá, tak prý v pohodě :lol: Já mám „jen“ tři takhle po sobě, tři děti jsme chtěli, ale jak daleko od sebe, to jsme tak nějak neplánovali. Nechali jsme tomu volný průběh, jen jsme si vždycky dávali pozor aby to nebylo třeba hned rok po sobě, to by bylo už moc :mrgreen: ale zase víc jak tříleté odstupy jsme nechtěli. Takže nakonec máme první dva 15 měsíců od sebe, třetí je 2 roky a 1 měsíc po tom druhém. Jsem ráda že to takhle vyšlo, neměnila bych. Někdy je to náročné, ale pro mladou akční maminku mající dobrý postřeh no problem :mrgreen: :D Tak ať vám to vyjde :kytka:

• Citovat
  • Upravit
243
27.12.11 12:51

To jsi teda odvážná :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
27.12.11 13:07

Asi záleží i jaké ty děti jsou - hodné / živé, jaké je zázemí, pomoc rodiny… Já si momentálně neumím představit, že bych se v tomhle stadiu těhotenství starala o 2 děti (třeba mít k malému ještě jedno roční).

Ale každý zvládne něco jiného :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
27.12.11 13:15

Ahoj,urcite v tom nejsi sama.My chceme idealne 4 deti po sobe,ale uvidime..Zatim mame jedno,brzy zacnem zadelavat na dalsi…Nase okoli se nam smeje.Nejdriv mi vsichni rikali,prej pockej az budes mit prvni zmenis nazor..Prvni mam (a je to peknej rarach :lol: )a zatim jsem nazor nezmenila..Drzim palecky.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
27.12.11 13:18

Ahoj,
jsme maminka teprve 2měsíční holčičky, ale myslím stejně jako ty. Druhé chceme rozhodně brzy - antikoncepci neřeším, dáváme si pozor jinak a když se zadaří, no tak to holt budu muset zvládnout. Lepší než čekat roky … Porod jsem neměla nejlehčí, ale rozhodně mě to ani na minutu neodradilo. A co se týče věkového rozestupu … podle mě už je jedno jestli ti doma běhá 2 nebo 3leté dítě a víc jak 3 roky od sebe děti stejně nechci.
Já to říkám takhle … nesmím nad tím moc přemýšlet a jít do toho po hlavě … ;) no a u druhého uvidím, jaké budou pocity :dance: hodně zdravíčka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
27.12.11 14:15

Jujda holky, klobouk dolů před vámi. Tak to já mám 5 měsíčního chlapečka…když spí, klidně bych měla další tři děti, když ale je vzhůru a zrovna nyní má obodbí růstu zoubků a velké nevrlosti, tak druhé dítě nejdříve za deset let :D . Určitě vás obdivuji, já osobně bych to nezvládla, to už bych si snad ani ten počítač nestihla zapnout :) . Ale na druhou stranu, mám o čtyři roky mladší ségru a bráchu a nedovedu si představit, že bych byla sama…takže minimálně jedno mimi si taky ještě vyrobím :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
27.12.11 14:32
avm3 píše:
Ahoj,
jsme maminka teprve 2měsíční holčičky, ale myslím stejně jako ty. Druhé chceme rozhodně brzy - antikoncepci neřeším, dáváme si pozor jinak a když se zadaří, no tak to holt budu muset zvládnout. Lepší než čekat roky … Porod jsem neměla nejlehčí, ale rozhodně mě to ani na minutu neodradilo. A co se týče věkového rozestupu … podle mě už je jedno jestli ti doma běhá 2 nebo 3leté dítě a víc jak 3 roky od sebe děti stejně nechci.
Já to říkám takhle … nesmím nad tím moc přemýšlet a jít do toho po hlavě … ;) no a u druhého uvidím, jaké budou pocity :dance: hodně zdravíčka :)

Rozdíl je to propastný - právě jsem se vzbudila, malý si celou dobu sám hezky hrál (a stále v tom pokračuje, zdemolovaného nic) - před rokem bych si toto nedovolila ani omylem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
27.12.11 14:36

Držim palec, ja mam 2 po necelych 16ti mesicich a je to docela narocne, starsi je hodne ziva, mladsi celkem hodna. Treti chcem, ale nejdriv za dva roky. V noci mam nocni mury, ze jsem zas tehotna!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí