Chci třetí dítě, manžel ne!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5420
16.1.20 08:47
@Kornel píše:
Já nechápu jako jak zkažený? Mně to hlava nebere! 8o

Taky nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.20 00:05

Třetí dítě ano či ne, vítězí pohodlí...

Ahoj maminky, omlouvám se za anonym, ale člověk nikdy neví :-p Už asi rok řeším téma třetí dítě a protože se točím v kruhu, rozhodla jsem se napsat sem :-) samozřejmě rozhodnutí je na mne, ale ráda si alespon udělám orázek na základě jiných nezaujatých názorů. Mám dvě děti 13 a 5 let. První dceru mám s ex partnerem. Delší dobu toužím po 3 dítěti, chtěla jsem jej mnohem dříve, aby moje druhá dcera měla sourozence věkově blíže k sobě. Nyní už jsem místo 8let rozdílu na 6letech rozdílu, ale pořád si říkám že dobrý :-D Myslím si že finance na uživení 3 dětí máme, ale muž třetí nechce JEN KVŮLI POHODLÍ a já prostě tento důvod NEBERU a nedokážu jej přenést přes srdce. Upřímně i já mám ráda svůj klid, ale děti jsou děti. Co je víc než rodina. On děti miluje, ale na druhou stranu chce svůj klid, chce po práci lehnout dát si kafe a ne si hrát s dětmi. Chce si za peníze kupovat drahé vymoženosti a ne to cpát na plenek, chce celou noc v klidu spát a ne poslouchat pláč. Ano, i já bych chtěla pěkné věci, klid a pohodu, ale pořád si říkám že jsme mladí a to vše ještě přijde a jeho názor mi přijde sobecký… Kdyby byl uplná odpurce dětí, tak jeho názor respektuji, ale vím že holky mám rád, miluje je, a miloval by i třetí, ale prostě se bojí jen o své pohodlí. Potřebuji jen znát názor druhých, zda uvažuji správně, zda by jste daly přednost klidu a pohodě a rozmazlování, nebo šli do dítěte. Pro info je nám 33let.

• Citovat
  • Upravit
12330
4.5.20 00:16
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, omlouvám se za anonym, ale člověk nikdy neví :-p Už asi rok řeším téma třetí dítě a protože se točím v kruhu, rozhodla jsem se napsat sem :-) samozřejmě rozhodnutí je na mne, ale ráda si alespon udělám orázek na základě jiných nezaujatých názorů. Mám dvě děti 13 a 5 let. První dceru mám s ex partnerem. Delší dobu toužím po 3 dítěti, chtěla jsem jej mnohem dříve, aby moje druhá dcera měla sourozence věkově blíže k sobě. Nyní už jsem místo 8let rozdílu na 6letech rozdílu, ale pořád si říkám že dobrý :-D Myslím si že finance na uživení 3 dětí máme, ale muž třetí nechce JEN KVŮLI POHODLÍ a já prostě tento důvod NEBERU a nedokážu jej přenést přes srdce. Upřímně i já mám ráda svůj klid, ale děti jsou děti. Co je víc než rodina. On děti miluje, ale na druhou stranu chce svůj klid, chce po práci lehnout dát si kafe a ne si hrát s dětmi. Chce si za peníze kupovat drahé vymoženosti a ne to cpát na plenek, chce celou noc v klidu spát a ne poslouchat pláč. Ano, i já bych chtěla pěkné věci, klid a pohodu, ale pořád si říkám že jsme mladí a to vše ještě přijde a jeho názor mi přijde sobecký… Kdyby byl uplná odpurce dětí, tak jeho názor respektuji, ale vím že holky mám rád, miluje je, a miloval by i třetí, ale prostě se bojí jen o své pohodlí. Potřebuji jen znát názor druhých, zda uvažuji správně, zda by jste daly přednost klidu a pohodě a rozmazlování, nebo šli do dítěte. Pro info je nám 33let.

Jsem na straně manžela, dvě zdravé děti už máte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
4.5.20 00:36

Taky jsem chtela, ale musite chtit oba, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9082
4.5.20 00:38

Co je špatného na tom, že dítě nechce z pohodlnosti? I kdyby měl jakýkoliv důvod, tak prostě nechce a ty bys to měla respektovat. On prostě má nárok nechtít další dítě, stejně jako ty máš nárok ho chtít. Takže si buď najdi zase jiného otce pro své třetí dítě, nebo se smiř s tím, že další dítě mít nebudeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
4.5.20 00:39

@iiiv pokud je v cestě opravdu jen pohodlnost a ty po dítěti tak touzis, šla bych do toho. Kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
4.5.20 00:56
@Adelkadd píše:
@iiiv pokud je v cestě opravdu jen pohodlnost a ty po dítěti tak touzis, šla bych do toho. Kolik ti je?

Je mi 34. Partner nechtěl ani druhý, i když věděl že prášky neberu, tak se nijak nechránil. Od té doby co jsem mu řekla, že jsem těhotná je náš vztah v kopru. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106762
4.5.20 01:01
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, omlouvám se za anonym, ale člověk nikdy neví :-p Už asi rok řeším téma třetí dítě a protože se točím v kruhu, rozhodla jsem se napsat sem :-) samozřejmě rozhodnutí je na mne, ale ráda si alespon udělám orázek na základě jiných nezaujatých názorů. Mám dvě děti 13 a 5 let. První dceru mám s ex partnerem. Delší dobu toužím po 3 dítěti, chtěla jsem jej mnohem dříve, aby moje druhá dcera měla sourozence věkově blíže k sobě. Nyní už jsem místo 8let rozdílu na 6letech rozdílu, ale pořád si říkám že dobrý :-D Myslím si že finance na uživení 3 dětí máme, ale muž třetí nechce JEN KVŮLI POHODLÍ a já prostě tento důvod NEBERU a nedokážu jej přenést přes srdce. Upřímně i já mám ráda svůj klid, ale děti jsou děti. Co je víc než rodina. On děti miluje, ale na druhou stranu chce svůj klid, chce po práci lehnout dát si kafe a ne si hrát s dětmi. Chce si za peníze kupovat drahé vymoženosti a ne to cpát na plenek, chce celou noc v klidu spát a ne poslouchat pláč. Ano, i já bych chtěla pěkné věci, klid a pohodu, ale pořád si říkám že jsme mladí a to vše ještě přijde a jeho názor mi přijde sobecký… Kdyby byl uplná odpurce dětí, tak jeho názor respektuji, ale vím že holky mám rád, miluje je, a miloval by i třetí, ale prostě se bojí jen o své pohodlí. Potřebuji jen znát názor druhých, zda uvažuji správně, zda by jste daly přednost klidu a pohodě a rozmazlování, nebo šli do dítěte. Pro info je nám 33let.
Naprosto ho chápu
@Adelkadd píše:
@iiiv pokud je v cestě opravdu jen pohodlnost a ty po dítěti tak touzis, šla bych do toho. Kolik ti je?

Jak bys do toho šla, když on nechce? Prostě bys ignorovala jeho potřeby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
4.5.20 02:04
@Anonymní píše:

A ty chceš dítě proč? Aby sis ňuňala miminko a užívala si mateřskou?

Sobec jsi hlavně ty. Jen to nevidíš. Vidíš jen své vysněné mimino s klidně kvůli tomu ruskujes rodinu těm předchozím dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
4.5.20 02:53

Ahojky úplně jako bych to psala já, mám to bohužel stejně jen mám 2 syny 10 a 3 roky a v tomtl se plácám už přes rok. Přítel zarytě ne a na lecy typu 2 zdravé děti máme jsem alergická, děti miluji a prostě vím, že toužím po tom ten pocit ještě zažít. Bohužel nám to rozbíjí vztah a čím dál více se oddalujeme a kestli se nedohodneme myslím, že to bude do budoucna důvod k rozchodu, protože já se přes to nedokážu přenést ani kdybych se snažila sebevíc a jinak taky nám je 33.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.20 03:29
@vejisek píše:
Ahojky úplně jako bych to psala já, mám to bohužel stejně jen mám 2 syny 10 a 3 roky a v tomtl se plácám už přes rok. Přítel zarytě ne a na lecy typu 2 zdravé děti máme jsem alergická, děti miluji a prostě vím, že toužím po tom ten pocit ještě zažít. Bohužel nám to rozbíjí vztah a čím dál více se oddalujeme a kestli se nedohodneme myslím, že to bude do budoucna důvod k rozchodu, protože já se přes to nedokážu přenést ani kdybych se snažila sebevíc a jinak taky nám je 33.
@vejisek píše:
Ahojky úplně jako bych to psala já, mám to bohužel stejně jen mám 2 syny 10 a 3 roky a v tomtl se plácám už přes rok. Přítel zarytě ne a na lecy typu 2 zdravé děti máme jsem alergická, děti miluji a prostě vím, že toužím po tom ten pocit ještě zažít. Bohužel nám to rozbíjí vztah a čím dál více se oddalujeme a kestli se nedohodneme myslím, že to bude do budoucna důvod k rozchodu, protože já se přes to nedokážu přenést ani kdybych se snažila sebevíc a jinak taky nám je 33.

A tim „nedohodneme“ máš zjevně na mysli „pokud nebude po mém“ že :roll:??? Jediný relevantní důvod proč by měl partner/navíc ani ne manžel/ustupovat? JÁ CHCI, JÁ CHCI, JÁ CHCI…zadupej nožkou, začni řvát, vztekat se a válet se po zemi, třeba mu prdnou nervy a radši Ti ustoupí než ty tlaky věčně snášet. Nebo Tě kopne do ř. ti, a nebýt tady ty dvě děti tak řeknu a „dobře Ti tak“.Šílený tohle to…

• Citovat
  • Upravit
15185
4.5.20 06:14

Některé ženské fakt přemýšlejí snad dělohou. Takže radši rozbijou fungující rodinu svym dětem jen pro to, že partner už nechce třetí, čtvrté..x tě dítě??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
4.5.20 06:23
@Anonymní píše:

Ale klid a pohodlí je naprosto relevantní důvod. Co je na tom? :nevim: Jeho názor není něco míň jen proto, že se tobě nehodí.

Kdybyste měli dítě jedno, tak tě i pochopím, ale máte dvě, z toho jedno pětileté, takže ještě relativně maličké.

Muži jsou v tomto prostě více racionální než ženy. Většinou jsou to také oni, kdo tu rodinu živí. Doba bude čím dál složitější, takže se upřímně vůbec nedivím, že už nechce. Já bych to respektovala, ale samozřejmě nejsem ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
4.5.20 06:28
@vejisek píše:

To, že nechce dítě vám vztah nerozbíjí, rozbíjíš ho hlavně ty sama. Víc než to, co už máte je pro tebe důležitější tvoje ego.

Ty prostě ničíš svoji rodinu jen proto, že není po tvém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
4.5.20 07:16
@vejisek píše:

Tak ty si dobra frajerka, že by si zničila svým dětem rodinu jen proto, že myslíš delohou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.