Chci začít studovat po skoro 20letech?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@leniska15 píše:
Ahoj holky![]()
!!!
Já jsem zakladatelka této diskuse a jen vám chci napsat že do školy už chodím a jsem úplně nadšená!!! Je pravda že jsem teprve v prváku, ale jsem ráda že jsem se po letech koumání o tom rozhodla a přihlásila. Je to moc fajn i když vím že to bude určitě vejkej záhul!!! Ale všem co o tom přemýšlíte, určitě do toho běžte, zkuste a uvidíte.![]()
Supr že jsi tak pokročila a dala vědět, holky to jistě nabudí
Mně to taky trvalo odhodlat se jít znovu do školy, a už jsem v páťáku - letí to a stojí to za to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ja stojim taky na zacatku, zavidim tem, co jsou jiz v nekolikatem rocniku a zacli s tim. Neoddalovat stale studium, byla bych taky uz davno za vodou, alespon teda za studiem. Zacatek je tezkej asi vsude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Olcatko píše:
Holky a co studujete?
Ahoj, ja psychologii. A Ty už jsi v prváku - a co studuješ? Jinak letí to jak voda, neboj
a pokud natrefíš na dobrý kolektiv, budeš ráda, že se to děje právě teď ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem taky z tech co to oddalovala, ted jsem domluvena se skoulou na Vysocine, pristi tyden se jedu prihlasit, jeste me vezmou- podnikani. Uz to tu taky nekdo psal. jde mi o maturu. jsem na materske, konci mi, snazime se o druhe, tak to nejak dam a ten cas aspon aspon vyuziju.
Koukam, ze se taky snazite i dalsi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Olcatko píše:
Jsem taky z tech co to oddalovala, ted jsem domluvena se skoulou na Vysocine, pristi tyden se jedu prihlasit, jeste me vezmou- podnikani. Uz to tu taky nekdo psal. jde mi o maturu. jsem na materske, konci mi, snazime se o druhe, tak to nejak dam a ten cas aspon aspon vyuziju.
Koukam, ze se taky snazite i dalsi
No tak to je supr, ten čas nějak využít, asi to bude náročnější s děťátkem, ale jde to. U nás bylo víc holek ve třídě s dětmi, jedna dokonce za těch pět let porodila tři
A dává to
To je ale dálkově, takže co dva týdny do školy na celý den. Teď už píšu jen diplomku.
Mně by zajímalo, jak budeš často muset do školy chodit Ty? Nějaký individuál, nebo jak to probíhá vlastně?
Jo my se snažíme, no dá se říct o první - už čtvrtý měsíc
Teď netrpělivě čekám na víkend, zda dorazí ms, nebo budu testovat. A jak dlouho se Vy snažíte? Jde to? Já už mám fakt nervy, hlavně po tom prvním neúspěchu, a že jsem teda už dost stará ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dalkove, pristi tyden se vse dozvim, je dano ale 1× za 14 dnu.
Mam to kousek, takze ok.
vsak ono to pujde neboj, je lepsi na to moc nemyslet, kdyz ono to asi nejde ze. Prvni jsme meli teda na prvni pokus. A ted teprve v roce malyho prisla prvni perioda, i presto jsme zkouseli, ted aspon vim, ze je vse ok a treba dalsi neprijde
.
Urcite se zadari.
Na vek nemysli, taky nejsem nejmladsi a v dnesni dobe to tak proste je. Moc lidi co meli dite kolem 20 v nasi generaci kolem sebe nemam..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Olcatko No tak jednou za 14 dní je super, bude se Ti to líbit, uvidíš ![]()
a děkuji za podporu, dobře se to poslouchá
I my sme měli první těhotenství na první pokus, a teď to trošku trvá, ale zase zatím žádná tragoška ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Usuzuju, ze jste meli komplikace s prvnim, aha, ted to i ctu.
Takova situace urcite cloveka trohu poznamena, (ja si nedokazu predstavit, nesla bych tezce),ale urcite se povede neboj. Sestra mela ruzny komlikace o jedno prisla v 25tt, dalsi pokusy kolem 12tt asi 3× byly odesly, ma syna s mozkovou obrnou a ted konecne po dlouhem cekani je 35tt a uz se vsichni hrozne tesime na zdraveho chlapecka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kazdopadne tesim se az to budu mit za sebou, si nejakej rok jeste pockam
myslim skolu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Olcatko No tak ale sestra má můj obdiv, má to hodně těžké, držím palce ať to vyjde tentokrát, už to vypadá velice nadějně:)) jsem si říkala, že jednou se to přežít dá, ale víckrát?! No to musí být silná žena ![]()
A škola Tě snad bude bavit, a pokud natrefíš na dobré spolužáky, tak máš nové kámoše, zažijete spolu nějakou srandu a tak - budete se spolu bát na zkoušky a prožívat to spolu. Bude to fajn ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi bude lepsi studsovat v blizkosti bydliste pul h cesty 3r, nez zhruba 3h cesty za vetsi skolne, ale jen 2 roky ze?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já studuji Veřejnoprávní činnost. Je to na 5 let a do školy jezdím 1× za týden od 14:35 do 19:30 a v 5 ročníku budeme končit v 20:20. Jsem ve 3. ročníku a strašně to
uteklo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Olcatko píše:
Asi bude lepsi studsovat v blizkosti bydliste pul h cesty 3r, nez zhruba 3h cesty za vetsi skolne, ale jen 2 roky ze?
asi bych šla na ty 3 roky, kvůli cestování, penězům, a možná ať to nemám tak nahuštěné (učivo). Pokud není žádný rozdíl v programu, předmětech…apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak netusim proc se mi to neodeslalo cele, kurna.
uz nevim co sem psala, ale bylo to dlouhy. Kazdopadne byli jsme chvili UK pak Sk, Finsko, ted Nemecko, mame malyho prcka a uz chceme mit svatej klid a byt najednom miste, pritel v Nemecku zustavat nechce a libi se mu u nas, nejak nas to tahne zpet, uz mit jedno misto, pratele a rodinu. Me uz ta samota, porad nejaky zacatky taky neba.
@Bessi jo naucit se ucit, to je asi podstatny.
Premyslim nad zubni instrumentarkou, myslim ze by me to zajimalo a bavilo, 1r. skola. Takze v podstate rozhoduju o tomhle nebo mature. Dnes jsme se o skole bavili, pritel je toho nazoru, ze je treba nejaky zamereni, kvalifikace, v podstate to tak je, je to dulezity, maturu ma kazdej, ja se proto cejtim uplne menecenna, ze jsem se na to vyprdla, zato mam zas jiny zkusennosti. Snazime se o dalsiho prcka, vim ze to kde kdo zvlada i v prubehu. Potrebuju tu lopatu, tak uvidim co mi odpovi ze skol.