Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Jestli bydlite v byte, tak by jste tam meli mit zasuvku od anteny, takze koaxial. Pokud v RD, tak buď prenosnou antenu do zasuvky, nebo klasiku na strechu.
@Jukat píše:
Jestli bydlite v byte, tak by jste tam meli mit zasuvku od anteny, takze koaxial. Pokud v RD, tak buď prenosnou antenu do zasuvky, nebo klasiku na strechu.
v bytě, ale tomuto vůbec nerozumím
@Anonymní píše:
v bytě, ale tomuto vůbec nerozumím
No tak mrkni nekde v obyvaku bys mela mit tohle
Koupis v elektru koaxial, radsi si vyfot, co presne tam mas a ukaz jim to. Jen spojis tu krabicku s tv a naladis programy. Ty se ladi nekde v menu, nastaveni nebo tak, to najdes.
@Jukat píše:
Koupis v elektru koaxial, radsi si vyfot, co presne tam mas a ukaz jim to. Jen spojis tu krabicku s tv a naladis programy. Ty se ladi nekde v menu, nastaveni nebo tak, to najdes.
Díky, tu krabičku jsem našla, mám typ ten druhý vpravo nahoře, v tom horním už kabel je nahoře, pod tím je prázdná zdířka a nad tím nadpis TV, tam se dá tedy ten koaxiál a do televize se dá kam?
Ten kabel - výše popsaný tam být má?
Souložit umíš snad. Tak řekni sousedovi, budeš to mít bez starostí a ještě ti koupí kabel. ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý večer, téma zakládám anonymně, mám k tomu své důvody, v rodině tady chodí manželova švagrová a pracuje u O2 a nechci dělat zlou krev, že chci služby zrušit.
Máme set-top-box od O2 a využíváme služby televize napojení přes O2.
Jak jsem se zmínila, chci tuto službu zrušit a chytat základní programy. Co je potřeba pro to udělat? Jaký si pořídit kabel atd?
A manzel to neumi napojit?
@TopSecret píše:
A manzel to neumi napojit?
On je právě do konce března v zahraničí.
@alun-ka píše:
To je dost hnusný.
To je pravda, čumět na TV se základními programy nestojí za nic.
Tak to běžte zrušit až na konci února
O2 má stejně 30 denní výpovědní lhůtu, tak Vám to zruší, až bude manžel doma a zapojí to
@Anonymní píše:
A to to tak hori? Vzdyt i O2 ma zakladni programy + ty dalsi.
@Anonymní píše:
Jak pisou. Stejne te neodpoji hned. Az za mesic.
Aha, tak manžel je pryč.. přiznej se, ty chceš zrušit O2 tv za jeho zády aby nečuměl na sport ![]()
Dobrý večer, téma zakládám anonymně, mám k tomu své důvody, v rodině tady chodí manželova švagrová a pracuje u O2 a nechci dělat zlou krev, že chci služby zrušit.
Máme set-top-box od O2 a využíváme služby televize napojení přes O2.
Jak jsem se zmínila, chci tuto službu zrušit a chytat základní programy. Co je potřeba pro to udělat? Jaký si pořídit kabel atd?