Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Souhlasim s @Waterfall ptze pokud k tomu nemel nejaky duvod v ramci sve prace,tak je to trestny cin!!
Alexja nevim jak se ten polis jmenuje… Na mobilvjako takovy nesahli… Udelali to na dalku
Takze ja si ho můžu zbezpecit jak chci a stejne mi tam polezou? Podotykam, že nejsem z niceho obviněna
@Anonymní píše:
Alexja nevim jak se ten polis jmenuje… Na mobilvjako takovy nesahli… Udelali to na dalku
Podat TO muzes i na neznameho pachatele a oni ho podle Tve vypovedi pak vypatraji,kdyz jim tedy reknes,ze je to kamarad Tveho pritele .. a jenom dotaz - vazne chces s takovym chlapem byt? ![]()
Pochybuji, že pujde policajt proti policajtovi, zvlast v takove malichernosti
@Anonymní píše:
Manzel se mi přes kamaráda policistu vloupal do mobilu. Policajt mu vše otevřel. Projeli mi sms, hovory, fb, messenger whatsapp a kdo vi co ještě. Da se proti tomu nejak branit? Jak?
se rozvést
@Lama Lama mame k tomu silne nakročeno… Mame deti a ja problem s financema… Jako vetsina tu
@Anonymní píše:
Manzel se mi přes kamaráda policistu vloupal do mobilu. Policajt mu vše otevřel. Projeli mi sms, hovory, fb, messenger whatsapp a kdo vi co ještě. Da se proti tomu nejak branit? Jak?
Opravdu? Nevymyslel si to ny tebe manžel?
@Anonymní píše:
Pochybuji, že pujde policajt proti policajtovi, zvlast v takove malichernosti
Malichernosti jo? V době el. bankovnictví v mobilu atd?
@Anonymní píše:
@dedrichov pro ne ano… Do banky mi nevlezli .. Teda snad…
A co teda hledali. Komunikaci s nějakými mužskými? Jdi podat TO, i když teda nepíšeš, jaký máš důvod si to myslet