Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Twixinka píše:
A treba tovarnim nastavenim se toho programu taky nezbavis?
ne ,protože je to něco na způsob viru ,i když v pravém slova smyslu to vir není.A on se může sám množit,udělá si kopií kolik chce a pořád je funkční.Druhá možnost je ,že by to ten dotyčný smazal z PC nebo z toho tel ,kterým jí sleduje.
@ivašot. píše:
Vzpomněla jsem si na tuhle kauzu
Asi tak. Myslim, ze ji ho prolustroval, napichnul a nebo zacal komunikovat s lidmi kolem ni. Lustrovani od policajta je jen zasterka.
@Anonymní píše:
No to neni moc realne, mam tel pul roku
Asi se neda nic jiného dělat
@Anonymní píše:
ne ,protože je to něco na způsob viru ,i když v pravém slova smyslu to vir není.A on se může sám množit,udělá si kopií kolik chce a pořád je funkční.Druhá možnost je ,že by to ten dotyčný smazal z PC nebo z toho tel ,kterým jí sleduje.
Ty kraaaso
diky za info ![]()
No pozoruji uz par dni, ze jak mile nekde neco pisu, mobil mu pipa… Kdyz ne, je ticho ![]()
@Anonymní píše:
Manzel se mi přes kamaráda policistu vloupal do mobilu. Policajt mu vše otevřel. Projeli mi sms, hovory, fb, messenger whatsapp a kdo vi co ještě. Da se proti tomu nejak branit? Jak?
změnit si číslo, obrátit se generální inspekci bezpečnostních sborů, rozvést se, proskenovat si mobil
@Anonymní píše:
@Forest_Gump1 pokud je to v pristroji, tak mi zmena sim nepomuze, ne?
koupit si nový mobil + sim na dobíjení kartou
Jo, mobil se hledá podle IMEI, které je jedinečné, s tím moc nevymyslíš, IMEI dost často nejde přepsat. virus nevím, zkus ESET MOBILE
A co třeba nynější mobil používat pouze na nezávadné věci a na to ostatní si pořídit starou Nokii a další SIM? Nebo tě má až tak na očích, že by to nešlo? Holt bys fungovala přes SMS a hovory. Nebo si kup v bazaru nějaký starší typ dotykového, to nevyjde draze.
@Meredithx no tak to mám taky, nevím co myslíš starší, ale aby tam šel whatsapp je dost nutný, jinak se člověk nedoplatí..
A treba tovarnim nastavenim se toho programu taky nezbavis?