Zabezpečení mobilu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Twixinka
9.2.19 21:54
@Anonymní píše:
Ty ne ,musí on.Jsou k tomu přístupové kody a pokud ti neukáže kde je to uložené tak máš smůlu.Většinou je to schované pod nějakou nebo v nějaké aplikaci .Nevím jestli by to našli v nějakém servisu .Jediná možnost je nový tel .Mě tvrdil ,že to dal pryč,i mi to ukázal ,že do dává odinstal ,ale měl tam schovanou kopii ,takže to jelo dál.Zbavila jsem se jak ex tak telefonu .

A treba tovarnim nastavenim se toho programu taky nezbavis? 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.19 21:58
@Twixinka píše:
A treba tovarnim nastavenim se toho programu taky nezbavis? 8o

ne ,protože je to něco na způsob viru ,i když v pravém slova smyslu to vir není.A on se může sám množit,udělá si kopií kolik chce a pořád je funkční.Druhá možnost je ,že by to ten dotyčný smazal z PC nebo z toho tel ,kterým jí sleduje.

• Citovat
  • Upravit
13955
9.2.19 22:01
@ivašot. píše:
Vzpomněla jsem si na tuhle kauzu

Asi tak. Myslim, ze ji ho prolustroval, napichnul a nebo zacal komunikovat s lidmi kolem ni. Lustrovani od policajta je jen zasterka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15425
9.2.19 22:12
@Anonymní píše:
No to neni moc realne, mam tel pul roku

Asi se neda nic jiného dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka
9.2.19 22:22
@Anonymní píše:
ne ,protože je to něco na způsob viru ,i když v pravém slova smyslu to vir není.A on se může sám množit,udělá si kopií kolik chce a pořád je funkční.Druhá možnost je ,že by to ten dotyčný smazal z PC nebo z toho tel ,kterým jí sleduje.

Ty kraaaso 8o diky za info :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.19 22:26

No pozoruji uz par dni, ze jak mile nekde neco pisu, mobil mu pipa… Kdyz ne, je ticho 8o

• Citovat
  • Upravit
Forest_Gump1
9.2.19 22:29
@Anonymní píše:
Manzel se mi přes kamaráda policistu vloupal do mobilu. Policajt mu vše otevřel. Projeli mi sms, hovory, fb, messenger whatsapp a kdo vi co ještě. Da se proti tomu nejak branit? Jak?

změnit si číslo, obrátit se generální inspekci bezpečnostních sborů, rozvést se, proskenovat si mobil

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.19 22:35

@Forest_Gump1 pokud je to v pristroji, tak mi zmena sim nepomuze, ne?

• Citovat
  • Upravit
Forest_Gump1
9.2.19 22:44
@Anonymní píše:
@Forest_Gump1 pokud je to v pristroji, tak mi zmena sim nepomuze, ne?

koupit si nový mobil + sim na dobíjení kartou

• Citovat
  • Upravit
Forest_Gump1
9.2.19 22:57

Jo, mobil se hledá podle IMEI, které je jedinečné, s tím moc nevymyslíš, IMEI dost často nejde přepsat. virus nevím, zkus ESET MOBILE

• Citovat
  • Upravit
Meredithx
9.2.19 23:26

A co třeba nynější mobil používat pouze na nezávadné věci a na to ostatní si pořídit starou Nokii a další SIM? Nebo tě má až tak na očích, že by to nešlo? Holt bys fungovala přes SMS a hovory. Nebo si kup v bazaru nějaký starší typ dotykového, to nevyjde draze.

• Citovat
  • Upravit
Forest_Gump1
9.2.19 23:39

@Meredithx no tak to mám taky, nevím co myslíš starší, ale aby tam šel whatsapp je dost nutný, jinak se člověk nedoplatí..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák