Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Zumpa a že začátku dokud měla zdravou kůži tak by to oplachování ani nebolelo a mohla to třeba vzít mýdlem a trošku drhnout třeba houbičkou
teď u živého masa je to na pos…
Ale pokud nechce být o ruku kratší tak k doktorovi musí a říct jim co řekla nám
@Havlova píše:
To ne, ono stačí si sáhnout na zkumavku, když ho rozpouštíš ve vodě, natož v něčem mírně kyselém.
Jj, chemie byla můj oblíbený předmět. ![]()
@JiříkMazlík píše:
@Zumpa a že začátku dokud měla zdravou kůži tak by to oplachování ani nebolelo a mohla to třeba vzít mýdlem a trošku drhnout třeba houbičkouteď u živého masa je to na pos…
Ale pokud nechce být o ruku kratší tak k doktorovi musí a říct jim co řekla nám
Otázkou je, v jakém stavu ta kůže bude, než tam dojede.
@Zumpa píše:
Jj, chemie byla můj oblíbený předmět.
Já trošku pracuju v laboratoři - sice v mikrobiologické, zato už 26 let. Takže pár osobních zkušeností by bylo.
Já opravdu nerada navštěvuji jakéhokoliv doktora. U nás v rodině se vždycky šlo až se smrtí na jazyku.
Nepřišlo mi to tak závažné. Už je to asi 8 hodin od toho a už to vypadá že to nic nedělá.
No, při nejhorším skončíš s otravou krve - tam už tu smrt na jazyku mít budeš.
@Havlova píše:
Já trošku pracuju v laboratoři - sice v mikrobiologické, zato už 26 let. Takže pár osobních zkušeností by bylo.
Práce v laboratoři byl můj sen. To mi připomíná, že mám ve sklepě bednu plnou laboratorního skla, že bych to šel oprášit, když se doma nudím s covidem? ![]()
@Anonymní píše:
Já opravdu nerada navštěvuji jakéhokoliv doktora. U nás v rodině se vždycky šlo až se smrtí na jazyku.
Nepřišlo mi to tak závažné. Už je to asi 8 hodin od toho a už to vypadá že to nic nedělá.
Tak proč píšeš sem??? ![]()
Evidentně je vše v pořádku. Tak nechápu co řešíš. Případné následky si pak nes sama.
Když je doktor takovej problém. ![]()
@Zumpa píše:
Práce v laboratoři byl můj sen. To mi připomíná, že mám ve sklepě bednu plnou laboratorního skla, že bych to šel oprášit, když se doma nudím s covidem?
Proč ne. Jen exploze bych vyloučila.
@Anonymní píše:
Nebuď blbá a jeď, jestli nemáš ráda doktory, tak zvaž jednu dobrovolnou návštěvu a naslednou kontrolu, oproti hospitalizaci. ![]()
@Anonymní píše:
Až ti uříznou ruku protože ti schnila tak si běduj sama sobě tohle nepochopím. Šťastné utrpení bolestí v nadcházejícím měsíci ![]()
Tak jsem to dlouho sprchovala a pojedu teda na pohotovost
pardon že jsem na to uvědomění potřebovala diskuzi na emiminu ![]()
No ty kráso
Došla si prosím alespoň zítra k praktikovi. Vůbec nedokážu odhadnout jak je to hluboké, takže zatím nechat dýchat a na noc buď sterilní krytí a až to budeš chtít sundat tak fakt opatrně odmáčet a pomaličku sundávat. Nebo mě napadá ještě betadine mast, což je dezinfekce a brání zanícení, ale nejsem si úplně jistá s použitím na chemické popálení.
@Anonymní píše:
Tak jsem to dlouho sprchovala a pojedu teda na pohotovostpardon že jsem na to uvědomění potřebovala diskuzi na emiminu
Příště nos osobní ochranné pomůcky. A při zasažení oplachuj ihned a klidně čtvrt hodiny. A teď frč k doktorovi a dej pak vědět jak to vypadá ![]()