Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
No… pokud to pro Tebe není vhodné, tak odborník by Ti to ani nedělal. Když jsem na tom byla u kožní, tak jsem musela mít nejdříve všechny boláčky zahojené. Takže být Tebou, oželím ty peníze za tu lahvičku a zajdu na kožní nejlíp v nějaké větší nemocnici, kde dělají i tyto služby (peeling apod.) a domluvila se s lékařem abyste nejdřív vyřešili toto… - (nešla bych ke kosmetičce!)
Jakmile si něco - s prominutím - vymamlasíš na obličeji sama a nedejbože se to nepovede, budeš hořce litovat a to za to přece nestojí.
Jedná se přece jen o kyselinu, po nanesení se musí zneutralizovat a myslím si, že celý proces, aby byl úspěšný a nenadělal škodu, patří do rukou odborníkovi.
@Ráda.26 píše:
Ahoj taky se musím poptat
Já si jednou objednala 30% kyselinu glycovou (taková malá lahvička)
A chystám se si to dělat doma, ale moc se bojím a nechci se nějak moc loupat když to období budu chodit do školy tak mě napadlo, že bych si jen potírala ty místečka (jizvičky) nechci po celým obličeji protože mám ještě akné a to prý není moc vhodný
tak jen vždycky potřít to malé místečko.
Myslíte, že to bude mít nějaký účel, nebo je to zbytečné
Ahoj - rozhodně varuju před použitím doma!!! A to ještě s třicetiprocentním roztokem. Jako klobouk dolů, jsi odvážná.
Jak tak vidím asi se na to vyprdnu:)
a nebo udělám menší testík na jedné jizvičce.
i Když se to zdá být jako blbost
Normálně si to lidi ale doma dělají ![]()
Nevím, no… pokud nevíš na 100% jak s tím zacházet… riskuješ popálení. Ale jsi (předpokládám) dospělá, tak se rozhodni, jak myslíš. ![]()
Přeji všem krásnou a klidnou neděli, potřebovala bych poradit, mám hodně rozšířené pory na nose a dostala se ke mně informace o krému ISIS Glyco A. může se používat jako doplněk k chemickému peelingu. Napadlo mě, jestli by tento krém, který má vedle jiných účinků i rozšířené pory ztahovat, stačil alespon částečně tento problém řešit. Nezná ho někdo? ![]()
Zdravím, o ISIS Glyco jsem taky četla… uvidím… každopádně za sebou mám 3 chem. peelingy na klinice před rokem, nic, bez efektu, řekla jsem si, že tomu dám ještě šanci, teď po 5ti akcích, po 2 týdnech, nic - ani vyblednutí pigmentových skrvn, ani stažení pórů, žádné olupování, tak jsem zatím akorát o x tísícovek lehčí ![]()
Všechny zdravím, tak jsem krém ISIS přece jen použila a bez efektu. Jen se mi začala trošku olupovat kůže kolem úst. K němu jsem si koupila i peelingový mycí gel a musím říct, že denní peeling od Oriflame je rozhodně lepší. ![]()
U
Ja bydlum v Belgii..dneska jsem zasla do welness centra zeptat se kolik stoji chemicky peeling prej ze tam musim 4 prvni musim zaplatit 300 euro a pak jenom po 160 euro. to je nejak moc ne vy tu pisete 350 kc a tak nechapu proc je to tady tak drahy
vzdyt to je 780 euro dohromady
manzel me povesi jestli se dozvi kolik to stoji tam v Cesku
))
U
Ja bydlum v Belgii..dneska jsem zasla do welness centra zeptat se kolik stoji chemicky peeling prej ze tam musim 4 prvni musim zaplatit 300 euro a pak jenom po 160 euro. to je nejak moc ne vy tu pisete 350 kc a tak nechapu proc je to tady tak drahy
vzdyt to je 780 euro dohromady
manzel me povesi jestli se dozvi kolik to stoji tam v Cesku
))
Kvalitní peeling ti působí do hloubky pleti až cca 1 mm. Tam se ti běžně krém z drogerie nebo lékárny jen tak nedostane, takže chemický peeling je samozřejmě také na černé tečky. Musí být ale koncentrovaný, nejméně 20%. Osobně používám peeling 70%. Čím ale víc, tím líp. Černé tečky po peelingu mizí ale pozor jednak po pravidelném peelingu a musíš pravidelně čistit pleť, starat se o ni. Takovéto nechávání starého make-upu na noc a podobně na to zapomeň.
Ještě doplním, že černé tečky, jsou formou akné a peeling je možné použít také na tuto formu akné.
Zdravím,
také mám problémy s akné a kožní lékařka mi doporučila chem. peeling, jenže problém je v tom, že kojím. Synovi už jsou teda dva roky a kojím hlavně v noci přes den už skoro ne. Je to velký problém kojit? Doktorka říkala, že bych tda kojit neměla, ale zatím jsem nezvládla syna odstavit. Je to opravdu, tak moc škodlivé??
Já na něj teda chodila a nevidím důvod, proč by měl být problém s kojením… vždyť ti jen „popálí“ obličej kyselinkou (děsně štípavou vodičkou
) a za pár minut smyje…
Jen tedy za mě…děsný prašule to stálo, dva-tři dny nevylezeš z baráku, jak hrozně vypadáš a mě to tedy vůbec nepomohlo ![]()
Já si myslím, že se tím prostě ti doktoři chrání
jj to vím, že budu červená. Jo říkala, že jedno sezení stojí 500kč. ![]()
No sem si toho vědomá.
Proto jen chci potírat ty jizvičky.
a co s lahvičkou?
když bych s tím zašla k odborníkovi tak ten by mi to dělal po celým obličeji a to já nechci. tak nevím co mám dělat