Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
V kojení by se to opravdu nemělo, nevím přesně proč, ale řekla mi to jak doktorka, tak i tak samotná kosmetička a ta by určitě kšeft chtěla ![]()
Byla jsem v období mimo kojení, měla jsem tři sezení s tou nejnižší koncentrací a myslím, že je to lepší než jednorázové sezení s vysokoprocentní koncentrací. To je pak člověk hrozně červený a citlivý. Takhle jsem byla druhý den schopna normálního provozu a pleť byla super, určitě jsem viděla (i cítila na dotyk) zlepšení.
Cervena? Kdyby jen cervena…budes mit strupy na mistech, kde kyselinka pusobila vic…celo, brada, tvare…
Ja za jeden davala 750 kc a podstoupila jsem jich 10 a vypadam porad stejne
Jako že se to může dostat i do mléka nebo že ta pleť při kojení může nějak jinak reagovat?
Ja jsem tedy vylecena…je teda dost mozny, ze nase kosmeticka to u me prehanela, vzdy jsem ji tam mela 10-15 minut a pokazde jsem malem brecela, kdyz mi to umyvala
Ale verila jsem ji, ze mi to pomuze… a nic… za me tedy ne!!! ![]()
Já mám jít právě přímo na kožní, tak nevím. aby to nebylo třeba ještě silnější ![]()
Tento krem… je v tom take kyselinka, vecer umyju plet, namazu se a jdu spat, rano opet umyju oblicej a docela se mi plet zlepsuje
Doporucili mi to holky tady na emiminu ![]()
Děkuju za tip
a dá se koupit normálně v lékárně? A pomohla ti třeba antikoncepce?
Nikde jsem ho tu nesehnala a objednala pres net. Ani antikoncepce mi nepomohla, proste nic!!! Od porodu vypadam, jak v puberte
ale po tomto kremu se mi to viditelne zlepsuje
Sice to ze zacatku taky pekne zastipe, ale za chvilicku pohoda ![]()
Kolegyně měla špatnou pleť a šla na chem. peeling. Viděla jsem jí po týdnu (u ní doma) a nedovedu si představit, jak vypadala po těch 3 dnech… Strupy, zarudlá a navíc stejně to kýžený efekt nemělo. Hodně se doporučuje opravdu Glyco-A, jak píše Verča1985.
@Sona8056 píše:
Kolegyně měla špatnou pleť a šla na chem. peeling. Viděla jsem jí po týdnu (u ní doma) a nedovedu si představit, jak vypadala po těch 3 dnech… Strupy, zarudlá a navíc stejně to kýžený efekt nemělo. Hodně se doporučuje opravdu Glyco-A, jak píše Verča1985.
přeeeeesně ![]()
Ja jsem ho i s postovnym sehnala kolem 400 kc, ale myslim si, ze na ty dva mesice ho urcite mit budu. Staci ho malinko ![]()
@Verča1985 píše:
Ja jsem ho i s postovnym sehnala kolem 400 kc, ale myslim si, ze na ty dva mesice ho urcite mit budu. Staci ho malinko
Verčo, já ho tedy neměla, ale to si dáš taky pauzu, ne?
Jinak jsem měla nějaký chemický peeling před lety (clinique nebo lancome - já už ani nevím) - mazec! Kdybych nebyla nenažraná, tak to byl fajn přípravek, že…Jenže já peelingovala týden v kuse. Pak se loupala jak had, nemožný si dát makeup, nic.. a to mám pleť hezkou
Jinak holky, když už jsme u té pleti, doporučuji obyč zinek z lékárny. Po měsíci jsem poznala rozdíl.