Chemický peeling - pomáhá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2701
13.10.14 21:51
@Sona8056 píše:
Verčo, já ho tedy neměla, ale to si dáš taky pauzu, ne? :D Jinak jsem měla nějaký chemický peeling před lety (clinique nebo lancome - já už ani nevím) - mazec! Kdybych nebyla nenažraná, tak to byl fajn přípravek, že…Jenže já peelingovala týden v kuse. Pak se loupala jak had, nemožný si dát makeup, nic.. a to mám pleť hezkou :) Jinak holky, když už jsme u té pleti, doporučuji obyč zinek z lékárny. Po měsíci jsem poznala rozdíl.
:think: pauzu?? Vidis, to me ani nenapadlo :mrgreen: mam ho 3 tydny a zatim ho pouzivam porad, jen parkrat jsem zapomela (usnula u telky) :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
13.10.14 22:01
@Verča1985 píše: :think: pauzu?? Vidis, to me ani nenapadlo :mrgreen: mam ho 3 tydny a zatim ho pouzivam porad, jen parkrat jsem zapomela (usnula u telky) :lol:

Já Ti nevím.. Ale to si dáváš normálně i hydratační, ne? :) Co vím, holky ho dávají třeba 2× - 3× v týdnu. No a pauzu si dej určo 8o :) Pak vím, že je ještě Neostrata (ta je „jemnější“ :mrgreen: a Syncare).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2701
13.10.14 22:06

Ne ne, nedavam… ja mam vseobecne hrozne mastnou plet, takze kremy moc nepouzivam… tak ja to tedy zkusim vysadit a uvidim :think: jinak, ten zinek zkusim. A co s nim mam delat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
13.10.14 22:13
@Verča1985 píše:
Ne ne, nedavam… ja mam vseobecne hrozne mastnou plet, takze kremy moc nepouzivam… tak ja to tedy zkusim vysadit a uvidim :think: jinak, ten zinek zkusim. A co s nim mam delat?

No jíst ho :lol: V lékárně řekni, že chceš zinek, aby's měla hezčí pleť a že chceš obyčejnej :lol: Vážně, já na to přišla, když jsem před půl rokem brala echinaceu a zlepšila se mi pleť (a pak mi došlo, že tam je přidanej zinek). Občas se mi „něco“ udělá před menzes… Teď už ani to ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2701
13.10.14 22:16

Ahaaaa :lol: Ja myslela, ze se to nejak maze…Ale to asi nemuzu bastit, kdyz jsem tehu, vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
13.10.14 22:19
@Verča1985 píše:
Ne ne, nedavam… ja mam vseobecne hrozne mastnou plet, takze kremy moc nepouzivam… tak ja to tedy zkusim vysadit a uvidim :think: jinak, ten zinek zkusim. A co s nim mam delat?

No počkej, já mám smíšenou a hydratuju (bez toho ani ránu). Hydratovat musíš i mastnou pleť. Mi neříkej, že jí jen postupně vypaluješ glycem. Když nehydratuješ, pleť se Ti mastí sama, ptž je „zoufalá“. A jak se tak pěkně sama mastí, tak se ucpávají póry. No musíš prostě hydratovat a bez legrace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
13.10.14 22:22
@Verča1985 píše:
Ahaaaa :lol: Ja myslela, ze se to nejak maze…Ale to asi nemuzu bastit, kdyz jsem tehu, vid?

Můžeš - řekni, že to máš na plet a ona Ti dá jen těch 10mg (můžou i těhu - je to požadovaný denní příjem - teď nevím, zda 10 nebo 12.. - zinek z potravy nepokryješ). Neboj, já nastudovaný a brát ho můžeš. Jen si dej pozor, zda nebereš nějaké vitamíny pro těhu - aby tam těch 10 mg už nebylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2701
13.10.14 22:25

Noooo, ja pouzivam klasicky mleko a vodu na odliceni, umyju oblicej vodou a nekdy peelingem a pak se uz nemazu. Jediny krem, ktery pouzivam je hydratacni tonovaci krem pod make-up… to nestaci? A ja ji jen nevypaluju :lol: ten krem mam asi jen 3 tydny a na ty peelingy jsem chodila na jare ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
13.10.14 22:40
@Verča1985 píše:
Noooo, ja pouzivam klasicky mleko a vodu na odliceni, umyju oblicej vodou a nekdy peelingem a pak se uz nemazu. Jediny krem, ktery pouzivam je hydratacni tonovaci krem pod make-up… to nestaci? A ja ji jen nevypaluju :lol: ten krem mam asi jen 3 tydny a na ty peelingy jsem chodila na jare ;)

Takže se normálně líčíš? Nevím, co máš za odličovací mléko a vodu.. Ale být Tebou, koupím si hydrofilní odličovací olej (Saloos) - dělají různé druhy (mám ráda „růžový“) - po něm už nemusíš krémovat a pleť bude hydratovaná, ale taky ne iritovaná z toho, že dáváš moc věcí. Já to po cca 3 měsících vždy střídám (taky podle toho, co mě chytne, že…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2701
13.10.14 22:42

Ouky douky…tak tohle take zkusim ;)
Jinak uz asi pet let pouzivam Biodermu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
13.10.14 22:51
@Verča1985 píše:
Ouky douky…tak tohle take zkusim ;)
Jinak uz asi pet let pouzivam Biodermu…

A vyhovuje Ti? To jsi neřekla :lol: To vypadalo, že pálíš u kosmetičky a teď doma :mrgreen: Moje nej krémy jsou Elizabeth Arden a teď byly v akci Colistar (taky vyhovuje). Ale mám období, kdy koupím saloos a mám jen to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2701
13.10.14 22:57

Jestli mi vyhovuje?? Noooo, neskodi mi a objednavam to ve velkem z internetu, co mame malou…ta pouziva Biodermu, protoze ma zase extra suchou pokozku. Ja pouzivam zelenou radu a male objednavam tmave modrou. Ale je fakt, ze mam plet osklivou, az co jsem prestala kojit -rok a pul po porodu…a kozni mi rekla…no jooo zenska, mate krasny vlasy, tak to se budete muset smirit s osklivou pleti…vy totiz mate hodne mazovych zlaz…ale za to, budete vypadat dlouho mlade :roll: to mi poradila teda!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2701
13.10.14 23:05

Juuuu a ten saloos neni vubec drahej :mrgreen: Nooo, tak ja to tedy vyzkousim…i kdyz rikam, po tom kremu GlycoA se mi to opravdu zlepsilo :)
Dekuji za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
13.10.14 23:09

Junior je taky sušinka, dcerka naopak heboušek. Taky jsem právě měla kvanta biodermy (půllitrové akce 1+1..). Synovi vyhovovala (ale to i jiné krémy) a mně nějak extra nenadchla (ale neříkám, že špatný - nebýt té akce, tak za plnou cenu ;) Hele, to budou ale hormony. Být Tebou, tak se naopak k pleti chovám šetrně a netejrám jí. Jenže nevím, jak ošklivou.. Ber to tak, že jí můžeš mít sice mastnou a s akné, ale zároveň citlivou. Mně se hodně pleť zlepšila, když jsem pochopila, jak to vlastně funguje… Dřív vysušovala, používala přípravky na problematickou pleť atd.. teď mám pleť hezkou, ale nic agresivního nepoužívám.. A čekáte holčičku nebo juniora :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
13.10.14 23:11
@Verča1985 píše:
Juuuu a ten saloos neni vubec drahej :mrgreen: Nooo, tak ja to tedy vyzkousim…i kdyz rikam, po tom kremu GlycoA se mi to opravdu zlepsilo :)
Dekuji za rady :kytka:

Tak používej ještě to Glyco… To já nemyslela, že nemáš :) Jen si dávej pozor a pauzu si dej třeba v zimě (kvůli mrazu.. abys jí nedorazila ještě v noci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí