Chemický peeling - pomáhá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
119
23.3.16 00:14

Me pomohl strasne moc,,, ale chce to dobry peeling a pred tim cca 14 dni pouzivat specialni krem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
23.3.16 00:45
@Kamcarada píše:
Me pomohl strasne moc,,, ale chce to dobry peeling a pred tim cca 14 dni pouzivat specialni krem

Ano, to je krém, který má připravit pleť na samotnou proceduru. Obsahuje také kyselinu ale ve velmi nízké koncentraci.

@NikaVero84 Také se mi to od začátku zdálo zvláštní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
23.3.16 09:17

@NikaVero84 no to nevím, neříkala mi to. Slevomat je normální marketingový nástroj. Tak to beru já, udělaj nějaké ošetření pod cenou, ale získají tím třeba klienta do budoucna a to se jim vyplatí, takhle to funguje u většiny podniků, co na těch servrech prodávají. Takže jsem nikdy neměla důvod jim nevěřit. Jinak na těch webovkách je cena 1400 za jeden peeling, což je i vyšší cena než jinde, takže mi na tom nepřišlo nic divného. Jinak ten salon vlastní buď Rusové nebo Ukrajinci, protože mezi sebou mluvili rusky(ukrajinsky), co já vím. Jinak já pravidelně používám krém glyko A na noc, o tom se říká, že je taky přípravou na chemický peeling. Ale samozřejmě nejsem odborník. Nicméně příště teda budu trvat na doporučení konkrétního krému. Já jsem se ptala, ale trochu mi přišlo, že to slečna říká jako básničku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
23.3.16 09:22

Ted koukám na ten web a říkala mi, že mi dá ten silnější, takže to bylo asi těch 60 %, ale jdu jim tam teď psát, protože mám ten obličej ještě pořád růžový…jako ne tak, jako včera, ale růžový zůstal… tak nevím, jestli je to ok a nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
23.3.16 23:03

@zpevanda Kdo chce kam… Když někdo potřebuje nutně šetřit a chodit na ošetření pod náklady, má to mít. U mně dnes byla na tomtéž slečna, předplatila si rovnou kůru 5ti ošetření po týdnu, protože má velmi problematickou pleť a odcházela s 1) speciálním čistícím gelem- Gel nettoyant equilibrant- 9% koncentrace kys. gĺykolové 2) regeneračním krémem po peelingu- Creme L (bude používat dnes na noc a dále na den) 3) s emulzí E 15 (15% koncetrace kyseliny, speciální krém určený pro péči o problematickou pleť), kterou bude použvat od zítřka na noc. Dostala vzorek dermatologického CC creamu, kterým jsem jí i natřela, aby po ošetření mohla směle do práce, nemůže chodit nenalíčená, neboť má pleť v opravdu špatném stavu. Tato slečna je naprosto ukázkový případ, kdyby každý byl ochotný investovat, používal selský rozum a chodil k odborníkům, kteří posuzují klienty indiviuálně a nepracují stylem fabrika za cenu pod náklady, akné by téměř vymizelo. Člověk nemůže očekávat zázraky za dvě stovky, to se na mě nezlobte. :nevim: 60% to vypadá na biopeel red, ten je ovšem pouze pro lékařské použití, má v sobě volnou kyselinu glykolovou, kosmetičkám do ruky vůbec nepatří (to kdyby viděla Michel, která nechce nechat kosmetičkám ani Mandelic :lol: ). To, že jste po něm červená ještě dnes je vcelku ok, ale u tohoto peelingu MUSÍTE!!! mít regenerační krém a přísnější podmínky a být dokonale poučená o domácí péči. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
3.4.16 17:56

@Dianela @NikaVero84 Holky, můžu se zeptat, nemáte zkušenost, jak je to s chemickým peelingem a antibiotiky? Po minulým se mi pleť už srovnala, jsem objednaná na úterý na další, ale ještě dobírám antibiotika, tzn. nejsem infekční, abych je tam nakazila, ale jde mi o to, jestli pleť třeba není citlivější nebo to není obecně kontraindikace? Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
3.4.16 22:35
@zpevanda píše:
@Dianela @NikaVero84 Holky, můžu se zeptat, nemáte zkušenost, jak je to s chemickým peelingem a antibiotiky? Po minulým se mi pleť už srovnala, jsem objednaná na úterý na další, ale ještě dobírám antibiotika, tzn. nejsem infekční, abych je tam nakazila, ale jde mi o to, jestli pleť třeba není citlivější nebo to není obecně kontraindikace? Děkuju

Je to kntraindikace, dokonce bys neměla jít na chemičák 3 týdny po dobrání ATB. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
3.4.16 22:56

@NikaVero84 dekuju, to ze me budou mit radost, podruhe to posouvám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
4.4.16 16:38
@zpevanda píše:
@NikaVero84 dekuju, to ze me budou mit radost, podruhe to posouvám…

To se nedá nic dělat, zmršili by ti tím obličej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
4.4.16 16:45

@NikaVero84 Nakonec byli v pohodě a přeobjednali mě…akorát mě štve, že už je to čím dál víc létu, tak snad ta 50 bude stačit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
4.4.16 16:51
@zpevanda píše:
@NikaVero84 Nakonec byli v pohodě a přeobjednali mě…akorát mě štve, že už je to čím dál víc létu, tak snad ta 50 bude stačit…

Musíš si dávat skutečně velmi velký pozor na slunce, opravdu maximálně!!! 50 sama o sobě nic nespasí, rozhodně ji používej, ale i tak se koukej chránit nevyhledáváním slun. záření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
18.4.16 23:04

@NikaVero84 Ahoj, můžu se, prosím, zeptat? Předpokládám, že teď už je asi pozdě na chemický peeling, co? Kdy potom na podzim je zase už ideální období? Pořád jsem doufala, že až přestanu kojit, pleť se mi trochu zlepší, ale houby, pořád hrůza a jak to tak vypadá, tak vhodné období pro podstoupení CHP jsem propásla. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
22.4.16 12:19
@Alushka.S píše:
@NikaVero84 Ahoj, můžu se, prosím, zeptat? Předpokládám, že teď už je asi pozdě na chemický peeling, co? Kdy potom na podzim je zase už ideální období? Pořád jsem doufala, že až přestanu kojit, pleť se mi trochu zlepší, ale houby, pořád hrůza a jak to tak vypadá, tak vhodné období pro podstoupení CHP jsem propásla. :?

NO já ho ještě dělám v nejnutnějších případech, když mi klientka slíbí, e e bude sluníčku vyhýbat jak čert kříži. Je hraniční období.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
22.4.16 12:54

@NikaVero84 Děkuju za odpověď. Já se zase uplně sluníčku vyhnout nemůžu, venku jsem opravdu hodně, tak to riskovat už asi nebudu. A potom na podzim je tedy první vhodná doba kdy? Říjen, listopad? A ještě se zeptám, existuje něco, co by se teď dalo na pleť aplikovat, i když by to třeba nemělo tak velký efekt jako chem. peeling? Jsem už opravdu zoufalá. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
24.4.16 18:53
@Alushka.S píše:
@NikaVero84 Děkuju za odpověď. Já se zase uplně sluníčku vyhnout nemůžu, venku jsem opravdu hodně, tak to riskovat už asi nebudu. A potom na podzim je tedy první vhodná doba kdy? Říjen, listopad? A ještě se zeptám, existuje něco, co by se teď dalo na pleť aplikovat, i když by to třeba nemělo tak velký efekt jako chem. peeling? Jsem už opravdu zoufalá. :zed:

Já si tady nechi uplně dělat reklamu, ale asi takhle- musela bych tě vidět. Jsi z Prahy? Dle předpovědi na tento týden bych klidně ještě chemičák udělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí