Chemický peeling - pomáhá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46
24.4.16 22:27

Já jsem si teď koupila domácí chemický peeling a nemůžu si ho vynachválit, pleť je pak dokonalá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
25.4.16 11:33
@LenuleD píše:
Já jsem si teď koupila domácí chemický peeling a nemůžu si ho vynachválit, pleť je pak dokonalá :)

Přeji hodně štěstí a málo popálenin. Chemický peeling patří do ruky pouze odborníkům. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
2.5.16 09:45
@sanyaa píše:
Jo určitě to pomáhá. Já jsem vyzkoušela i ten lékařský, který na mě ale byl moc silný, sice jizvičky a tak rychleji vyhladí, pokud jsou třeba i hlubší, ale pleť po něm byla jakoby tenší s náchylnější k podráždění, a pak jsem na něm několikrát byla u kosmetičky a rozhodně to pleti pomohlo. Pokud půjdeš opakovaně, myslím, že budeš s výsledkem spokojená.

a kde jsi byla na tom lékařském? Já o tom uvažuji, protože to u kosmetičky jsou vyhozený peníze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
2.5.16 11:32
@Verciste píše:
a kde jsi byla na tom lékařském? Já o tom uvažuji, protože to u kosmetičky jsou vyhozený peníze…

Vzhledem k tomu, že já v salonu používám peelingy, které jsou i do ordinací lékařů… hmmm… věř si, čemu chceš. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.1.17 23:04

Ahoj, snad je tu ještě někdo kdo by mi mohl poradit. Procházím chem. peelingem na akné poprvé. 1 a po 2 paráda, trochu se mi oloupala pleť, ale akné se stálé tvořilo jiné. Teď jsem po 3 ošetření a kolem celé brady to vypadá jak spálené. Kosmetička mi psala že to je normální: čím horší průběh, tím lepší výsledek. Dost to první 2 dny palilo, teď jsem 3 den po, schne to, asi se začínají dělat strupy. Mažu to Ranophase L, jen rano a večer. Jelikož dělám v baru denní směnu. Je to vše normální a mám podstupovat další sezení? Moc děkuji za jaký koliv názor Jana :(

Nahlásit Editovat Citovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
27.1.17 23:13

@janina236

Je to uplne normalni :D jak pises po 1 a po 2 to bylo super ale az po 3 to zaclo ale vydrzela jsem a nelituju. Je to uz rok co jsem to absolvovala a nikdy jsem nebyla spokojenejsi. Ale taky jsem byla na pokraji silenstvi kdyz se videla v zrdcadle :lol: vydrz to! Preju hodne stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
27.1.17 23:28

Ahoj, zeptám se, kde jde na tom byly? Já po1. a 2. Nic moc - aplikaci jsem vůbec necítila a k loupání pleti také nedošlo. Po 3. peelingu 70 % kyselinou to trochu stipalo a malinko jsem se loupala. Jinak cekovy výsledek možná malinko zlepšení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
27.1.17 23:31

@purka

Ahoj, no tak asi zalezi na kosmeticce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
28.1.17 17:30

Já o peelingu uvažuju, ale vůbec bych si netroufla si pořídit domácí..nějak mám pocit, že takový zásah by měl provést někdo, kdo má velké zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
14.6.17 09:10

Ahoj všem, chtěla jsem se poptat. Chodím na Chemický peeling k dermatoložce a používá Neostratu. Jedno sezení mě stojí 1200,– měla jsem neskutečné akné po vysazení HA. Mám za sebou 6 sezení po 14 dnech a ještě mě čeká poslední. Akné opravdu zmizelo, ale vůbec nezmizeli červené flíčky po akné :( Paní doktorka začínala od nejslabší koncentrace od 30% až 70%. Jenže co řeším, ani jednou jsem se po zákroku neloupala, je to v pořádku? Do druhého dne jsem byla už i bez červeného obličeje. Když jsem jí to říkala minulou návštěvu, tak údajně si pokožka zvykla. Jenže všude čtu, že ta stará kůže se má právě sloupnout. Teď mám docela strach, jestli jsem nevyhodila peníze z koše :( Máte prosím zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
3.1.18 13:15

Chtěla bych se zeptat, zda někdo nevíte, jaký je rozdíl mezi peelingem který dělají kosmetičky a tím, který dělají přímo na kožním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
3.1.18 13:56
@Majka636 píše:
Mamka na tom byla tady ****, protože měla na obličeji hodně pigmentových skvrn a neříkala, že by to bylo bolestivé nebo se to nedalo vydržet.edit admin - odstraněn odkaz

napsala byste mi prosim do sz, kde mamka byla? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.18 16:42
@Majka636 píše:
Mamka na tom byla tady ****, protože měla na obličeji hodně pigmentových skvrn a neříkala, že by to bylo bolestivé nebo se to nedalo vydržet.edit admin - odstraněn odkaz

a kde byla? prosím sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
15.2.18 22:08

Můžu se zeptat jak dlouho o chem. peelingu se nesmí na sluníčko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.7.18 16:43
@Anonymní píše:
Hezké odpoledne :kytka: ,

už pár dnů brouzdám po netu a sháním všemožné informace + zkušenosti ohledně chemického peelingu.
Chtěla bych pleť celkově pročistit, omladit a hlavně mám pár mini jizviček na pleti, které sice nejsou ani vidět, a na to prý je chem.peeling dobrý :nevim:
Každopádně uvítám každý postřeh, Vaši zkušenost s touto procedurou.
Mám strach, zda se nejedná o moc „drastickou“ metodu, už ten název chemický peeling ve mě vyvolává trochu obavy z použití kyseliny :nevim: :roll:

Nebo poradíte co jiného zabírá na jizvičky po akné :?:

Dobrý den. Chtěla bych podstoupit chemický peeling. Můžete mi doporučit nějakou dobrou kliniku nebo kosmetičku v okolí Lovosic a Litoměřic? Děkuji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí