Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Noooo to prave nevime… nejdrive to byl chlapecek a minuly tyden holcicka, zitra mam veliky utz. tak uvidime, co to nakonec bude ![]()
@trybitka Ahooj jasně že se tím chrání tvrdí že se při kojení nemůže nic
ale já si myslím že kojení může vadit hlavně tobě..né dítěti a mlíku. Protože ti pracují hormony kuže je citlivější. Aspon u mě to tak bylo. Po porodech jsem na kosmetiku hodně přecitlivělá a při kojení taky. Pro to bych počkala. Aby si neměla nějakou reakci.
@Agli děkuji za reakce a asi raději počkám, ale zkusím ten krém co tu doporučovaly holky ![]()
Ahoj, chci se zeptat na ten krem, jestli si s nim ještě spokojena a jak ho používáš? děkuji moc za odpověď
Ahoj holky,
prosim Vás, ten kdo už byl na chemickým peelingu, taky jste po tom byly tak rudí jako já? Byla jsem ted poprvé a jsem trochu zděšená, jsem už tři dny jako,,spálená" ![]()
@gustava Jj je to uplne normalni, jam mam tak cca 4 dny strupy na obliceji a tak po tydnu je to ok a muzu se zacit malovat ![]()
Díky, jestli se jeste muzu zeptat-amaterka
po 3dnech se zatim neloupu, jen jsem hodně ruda a kůže je hrozne napnuta, ze se ani nemuzu moc smat, je to ok? a mohu pouzivat hydratacni krem? diky za odpoved
@gustava To prijde neboj po kolikate jsi byla?
noramlne maz kremem a zbytecne nic netahej, ono se to opravdu sloupne. Jinak me dosti pomahalo, kdyz jsem to chtela urychlit, dat si vanu a hodne si ten oblicej namacet a potom jemne trit, slo to dolu mnohem rychleji, ale opatrne.
@Sini Diky za uklidneni
Ja byla po třetí, pred tim jsem se ale vubec neloupala, tak mi dala ted ten nejsilnejsi, to byla sila, az mi tekly slzy. Díky moc za radu, vyzkousim ![]()
@gustava nemas vubec zac! Jinak ten nejsilnejsi je zoufalost ja vim
ted uz na to nechodim, jelikoz se zacinajicim slunickem by to nedelalo dobrotu, ale jinak je to dobra vec ![]()
Dobrý den,
můžu se zeptat, kolik vás to stálo v tom asklepionu? Mají tam cenu 1350, já jen nechápu jestli je to jako za jedno sezení nebo jak se to počítá. Děkuji Katka
@katka99 Jj cena je vzdy za jedno naneseni na oblicej. Ja chodila tusim tak cca co 3 tydny.
Obnovuji téma ![]()
Děvčata početla jsem si a většina z vás byla u takových odborníků, že vám všem spálily plet ![]()
vůbec není jak tu píšete normální, že plet je červená a dokonce by se ani loupat neměla (může se v tom nejhorším případě)
dnes jsem byla na chemickým peelingu, paní plet odlíčila, nanesla tu chemii a pod lampou čekala max 5minut. pokud začne pálit dává se dolů i dříve. Poté dala dolu, dala ampulku na regeneraci a ještě masku. vůbec celou dobu nic nepálilo jen mírně štípalo a při masce to úplně odeznělo. Domů jsem šla úplně v pohodě ![]()
@Verča1985 Veru nezlob se na mně, ale pokud něco používám a pleť je ošklivá, hledám důvod.. Zřejmě něco je špatně. Nemusíš používat správnou kosmetiku. Ten peeling to také dělala paní k ničemu. Jen ti tu kůži narušila víc. Ptz tě opakovaně spálila ![]()