Chemický peeling - pomáhá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2701
13.10.14 23:16

Noooo to prave nevime… nejdrive to byl chlapecek a minuly tyden holcicka, zitra mam veliky utz. tak uvidime, co to nakonec bude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
13.10.14 23:20

Tak pa a dobrou a kdyžtak písni, co to bude :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
19.10.14 14:04

@trybitka Ahooj jasně že se tím chrání tvrdí že se při kojení nemůže nic :zed: ale já si myslím že kojení může vadit hlavně tobě..né dítěti a mlíku. Protože ti pracují hormony kuže je citlivější. Aspon u mě to tak bylo. Po porodech jsem na kosmetiku hodně přecitlivělá a při kojení taky. Pro to bych počkala. Aby si neměla nějakou reakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
19.10.14 14:44

@Agli děkuji za reakce a asi raději počkám, ale zkusím ten krém co tu doporučovaly holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.2.15 15:32

Ahoj, chci se zeptat na ten krem, jestli si s nim ještě spokojena a jak ho používáš? děkuji moc za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
12.3.15 02:25

Ahoj holky,
prosim Vás, ten kdo už byl na chemickým peelingu, taky jste po tom byly tak rudí jako já? Byla jsem ted poprvé a jsem trochu zděšená, jsem už tři dny jako,,spálená" :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
12.3.15 05:48

@gustava Jj je to uplne normalni, jam mam tak cca 4 dny strupy na obliceji a tak po tydnu je to ok a muzu se zacit malovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
12.3.15 11:31

Díky, jestli se jeste muzu zeptat-amaterka :mavam: po 3dnech se zatim neloupu, jen jsem hodně ruda a kůže je hrozne napnuta, ze se ani nemuzu moc smat, je to ok? a mohu pouzivat hydratacni krem? diky za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
12.3.15 15:42

@gustava To prijde neboj po kolikate jsi byla? ;) noramlne maz kremem a zbytecne nic netahej, ono se to opravdu sloupne. Jinak me dosti pomahalo, kdyz jsem to chtela urychlit, dat si vanu a hodne si ten oblicej namacet a potom jemne trit, slo to dolu mnohem rychleji, ale opatrne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
12.3.15 17:41

@Sini Diky za uklidneni :kytka: Ja byla po třetí, pred tim jsem se ale vubec neloupala, tak mi dala ted ten nejsilnejsi, to byla sila, az mi tekly slzy. Díky moc za radu, vyzkousim :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
17.3.15 19:29

@gustava nemas vubec zac! Jinak ten nejsilnejsi je zoufalost ja vim :lol: :roll: ted uz na to nechodim, jelikoz se zacinajicim slunickem by to nedelalo dobrotu, ale jinak je to dobra vec :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.6.15 08:20

Dobrý den,

můžu se zeptat, kolik vás to stálo v tom asklepionu? Mají tam cenu 1350, já jen nechápu jestli je to jako za jedno sezení nebo jak se to počítá. Děkuji Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
24.6.15 23:28

@katka99 Jj cena je vzdy za jedno naneseni na oblicej. Ja chodila tusim tak cca co 3 tydny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.15 16:48

Obnovuji téma :lol:
Děvčata početla jsem si a většina z vás byla u takových odborníků, že vám všem spálily plet :potlesk:
vůbec není jak tu píšete normální, že plet je červená a dokonce by se ani loupat neměla (může se v tom nejhorším případě)
dnes jsem byla na chemickým peelingu, paní plet odlíčila, nanesla tu chemii a pod lampou čekala max 5minut. pokud začne pálit dává se dolů i dříve. Poté dala dolu, dala ampulku na regeneraci a ještě masku. vůbec celou dobu nic nepálilo jen mírně štípalo a při masce to úplně odeznělo. Domů jsem šla úplně v pohodě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.15 16:56

@Verča1985 Veru nezlob se na mně, ale pokud něco používám a pleť je ošklivá, hledám důvod.. Zřejmě něco je špatně. Nemusíš používat správnou kosmetiku. Ten peeling to také dělala paní k ničemu. Jen ti tu kůži narušila víc. Ptz tě opakovaně spálila :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml