Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, doporučila by jste mi některá chladící poslo do autosedačky? Dcera je vždy úplně spocená… Jelikož často někam jezdíme chtěla bych ji pořídit nějakou podložku. Jen tedy nevím jakou vybrat značku
Nic chladícího bych pod dítě nedávala. Já jsem ušila savou froté podložku a bylo po problému. K většině sedaček se dají koupit letní savý potahy.
Doporučuju merino podložku od Danka Vlnienka. Vždy jsem děti vytahovala uplne zpocene, musely se hned prevlect. Teď jsou děti spokojené a i po dvouhodinové cestě suché. Do různých sedaček má různé střihy.
@Janli píše:
Nic chladícího bych pod dítě nedávala. Já jsem ušila savou froté podložku a bylo po problému. K většině sedaček se dají koupit letní savý potahy.
Jsem asi deb. l, ale představila jsem si ustřihnutý ručník, zašité okraje a hotovo 😆 z čeho jsi to šila? A dáváš to pod záda, nebo až pod potah od vajíčka?
@Asiina píše:
Jsem asi deb. l, ale představila jsem si ustřihnutý ručník, zašité okraje a hotovo 😆 z čeho jsi to šila? A dáváš to pod záda, nebo až pod potah od vajíčka?
No, asi tak….
vypadalo to jako vložka do kočárku. Udělala jsem otvory pro pásy, dítě na tom přímo leželo. Funkci to plnilo skvěle a ještě se to dalo vyprat. Investice minimální, efekt maximální.