Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chlamýdie přeléčíš a věřím, že půjde normálně otěhotnět… Já je chytla v těhotenství a ani nevím jak a kde, ale začaly mi vyvolávat předčasný porod…po přeléčení to bylo ok..prosím o zachování anonymu
Asi před 5 měsíci tu byl deníček, autorka vylecila chlamidie a pak otěhotněla.
![]()
Ahoj, já jsem je teda neměla, ale prý není problém je chytit na bazénu apod.. Léčba není náročná, věřím, že se Ti povede otěhotnět. ![]()
@Mexie vzducehm se přenáší jiný typ chlamydií, ten typ chlamydií co má zakladatelka se přenáší pouze stykem. A rozhodně bych nesedala na veřejná wc, tam bych se nákazy také nedivila
Mela jsem, zjistili mi je pred IVF, vylecili a mam 3 deti spontalne ![]()
Mmch taky nevim kde jsem k nim prisla, na wc jsem si nesedala a partnera prvniho a zadneho jineho. Ten je nemel, ale zato jinou breberu. Zahada ![]()
Já je měla kdysi. Přišli na to u mamky a byly jsme v jedné domacnosti tak mě museli přelecit. A dr řekla že to mohla chytit na WC, v bazénu, v sauně a tak. A otěhotnět se mi podařilo i když jsem o to přišla.
@Anonymní píše:
Mela jsem, zjistili mi je pred IVF, vylecili a mam 3 deti spontalneMmch taky nevim kde jsem k nim prisla, na wc jsem si nesedala a partnera prvniho a zadneho jineho. Ten je nemel, ale zato jinou breberu. Zahada
mohu se prosím optat za jak dlouho po vyléčení jsi otěhotněla? ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím o vaše zkušenosti…Bohužel jsem zjistila, že mám chlamydie trachomatis.Nechápu kde jsem k nim přišla, mám x let stálého partnera a jsme si věrni. U přítele to tedy samozřejmě nevím na 100%, ale řekla bych, že ano. Jsem z toho vyřízená.
Snažíme se o mimčo a zatím nic. Hrozně moc se bojím, že budu neplodná. Prosím vás, mohly by jste mne trochu uklidnit? Je tu někdo, kdo měl chlamydie, vyléčil se a otěhotněl? A jak dlouho po léčbě se vám zadařilo? Moc díky za případné odpovědi. Omlouvám se za anonym, ale samozřejmě se stydím.
![]()
Ahoj, čtu že jsi se minulý rok potýkala s chlamydiemi, a jak to dopadlo, podařilo se ti otěhotnět? Já jsem se dozvěděla, že mám chlamydie v záři 2016 a obávála jsem se, ze mám následky, 2 roky se snazime o mimi. Zrovna jsem byla na laparoskopii, kde zjistili a odstranili srůsty. Čím léčíš chlamydie?
Tak mne byly zjištěny chlamydie, u mne způsobily neplodnost.
@Anonymní píše:
Tak mne byly zjištěny chlamydie, u mne způsobily neplodnost.
Ahoj. V jake si fazi, podarili se chlamydie vylecit?
Ahoj holky, prosím o vaše zkušenosti…Bohužel jsem zjistila, že mám chlamydie trachomatis.
Nechápu kde jsem k nim přišla, mám x let stálého partnera a jsme si věrni. U přítele to tedy samozřejmě nevím na 100%, ale řekla bych, že ano. Jsem z toho vyřízená.
Snažíme se o mimčo a zatím nic. Hrozně moc se bojím, že budu neplodná. Prosím vás, mohly by jste mne trochu uklidnit? Je tu někdo, kdo měl chlamydie, vyléčil se a otěhotněl? A jak dlouho po léčbě se vám zadařilo? Moc díky za případné odpovědi. Omlouvám se za anonym, ale samozřejmě se stydím.