Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Celou noc sem nespala a přemýšlela. Uvědomila sem si spoustu věcí a hlavně sobeckost mého muže. Uvědomila sem si i díky situaci co nastala ráno že muj chlap je sobec myslící hlavně na sebe. ![]()
@Anonymní píše:
Celou noc sem nespala a přemýšlela. Uvědomila sem si spoustu věcí a hlavně sobeckost mého muže. Uvědomila sem si i díky situaci co nastala ráno že muj chlap je sobec myslící hlavně na sebe.
Konečně
To jsme se Ti tady (až na výjimky) snažily včera celou dobu říct.
Hodně síly přeji
@Anonymní píše:
Celou noc sem nespala a přemýšlela. Uvědomila sem si spoustu věcí a hlavně sobeckost mého muže. Uvědomila sem si i díky situaci co nastala ráno že muj chlap je sobec myslící hlavně na sebe.
Já to taky tak cítím, myslím, že tady jde o to, co prožívá to zvíře a ne o to, co on cítí. Já bych teda takhle zvíře trápit nenechala.
Nezaslouží si to. Atˇ mně to bolí sebevíc.
@Maculinka píše:
KonečněTo jsme se Ti tady (až na výjimky) snažily včera celou dobu říct.
Hodně síly přeji
Tak ono je vcelku jedno, kolik lidí tady zakladatelkA přesvědčí o své pravdě, nebo jestli někdo přesvědčí ji. Důležité je, aby dospěla ke konsenzu se svým manželem.
Takže místo psaní tady radím si promluvit s ním.
Promluvit si s ním sem psala už stokrát k ničemu nevede.
.
Kdyby to bylo takle jednoduchý nepřemýšlela bych nad takovim hruznym činem.
Jen mě dneska dostalo když byl pokálenej celej byt a nemluvně řvalo hlady a já poprosila muže at to uklidí když má volno že by to mohl jednou sklidit on a víte co mi na to řekl?
Uklid si to sama mě se s toho dělá blbě
.
Tohle mě prostě dostalo. Měla sem chuť po něm skočit a omlátit mu to o hlavu. Dělám to alespon 14× v týdnu a on nemuže ani jednou proto že by se mu zvedal žaludek
.
Ten pes za to nemuže ale já taky né. Už toho mám fakt dost. Celou noc sem nemohla spát
.Zrovna mám chuť otrávit chlapa.
Já osobně bych asi nedokázala nic takového udělat tajně za zády muže. Ale jsem ten typ, který by jen tak nečekal na jeho „souhlas“, prostě bych udělala o nemožné, aby sám pochopil, že tohle je příliš.
Absolutně se zde neztotožňuji s názorem týkajícím se úcty k životu a přirovnání k lidem. Lidé mají trochu jiné podmínky při dlouhodobém umírání a především mnoho z nich by ihned po milosrdné smrti sáhlo, kdyby to šlo. Je vidět, že mnoho z Vás se s tak krutým a zdlouhavým umíráním nesetkalo přímo. Maximálně jedna paní povídala.
A že tohle není trápení? Co víc je? Dělala jsem ve veterinární nemocnici a nepřála bych Vám nekteré případy vidět.
Tvůj manžel mě potkat!!!
@Anonymní píše:
Promluvit si s ním sem psala už stokrát k ničemu nevede..
Jen mě dneska dostalo když byl pokálenej celej byt a nemluvně řvalo hlady a já poprosila muže at to uklidí když má volno že by to mohl jednou sklidit on a víte co mi na to řekl?
Uklid si to sama mě se s toho dělá blbě.
Tohle mě prostě dostalo. Měla sem chuť po něm skočit a omlátit mu to o hlavu. Dělám to alespon 14× v týdnu a on nemuže ani jednou proto že by se mu zvedal žaludek.
Ten pes za to nemuže ale já taky né. Už toho mám fakt dost. Celou noc sem nemohla spát.Zrovna mám chuť otrávit chlapa.
Tak to je borec!!!
@Anonymní píše:
Promluvit si s ním sem psala už stokrát k ničemu nevede..
Uklid si to sama mě se s toho dělá blbě.
Tohle mě prostě dostalo. Měla sem chuť po něm skočit a omlátit mu to o hlavu. Dělám to alespon 14× v týdnu a on nemuže ani jednou proto že by se mu zvedal žaludek.
Ten pes za to nemuže ale já taky né. Už toho mám fakt dost. Celou noc sem nemohla spát.Zrovna mám chuť otrávit chlapa.
Tak v tom případě sobec je. Když chce po tobě, aby ses o toho psa starala a sám nic, to je fakt sobecké ![]()
Právě. Vubec sem si neuvědomovala až do noci kdy sem o tom přemýšlela že jemu je jedno že se ten pes trápí proto že s nim nepřijde vubec do styku. Dokonce i když sem byla v porodnici tak sem chodila uklízet moje maminka i krmit psa po lžičkách. On to nikdy nedělal a nedělá. Vubec sem si to ale neuvědomovala a ted už to chápu. On ho nechce utratit proto že má pocit že pes neobnáší vubec žádnou práci. Kdo ho nosí ven já a to už 8den po císaři a vše dělám vlastně jen já. On jen přijde ani ho nepohladí proto že by ho kousnul, ale žije si štastnej že psa stále má
.
Už fakt nevim co dělat. Zabít ho nedokážu asi bych to měla celej život v sobě.
Na dávání ultimáta nemám povahu vim že bych to nedodržela proto že chlap je jinak užasnej i když to po tom co sem napsala zní hloupě
a vim že domluva s ním také není žádná a neuklízet to žiju tady v tom celé dny + 2měsíční mimčo.
Už jsem stéhle situace naprosto zoufalá.
Sem nasr-ná a přitom rezignuju proto že nevim jak s této situace ven.At už udělám nebo se stane cokoliv tak vše bude špatně. Když pes umře budem smutný. Když neumře budu smutná také proto že jen ten jeho nepřítomnej šedej pohled mi vždy vrazí kudlu do srdce.
Nevim kudy kam.
Nechej ho utratit, pokud trpí a jestli ti to chlap nedovolí, udělej to za jeho zády a řekni že zemřel. nic jiného mu asi nepomůže také bych se nemohla dívat, jak mi umírá a trpí. je to nejlepší řešení a pak nam napiš, jak jsi to vymyslela. držím ti palce. ![]()
Nečetla jsem celou diskuzi a tak nevím zda, už to někdo nepsal.Zda by nebylo možné, že by jsi šla i s miminkem na týden k mamince a na muži nechat celou péči o psa?
Já jsem též odmítala se rozloučit se svou první fenkou, měla jsem též od dětství. Ačkoliv byla prolezlá rakovinou skrz na skrz odmítala jsem jí dát uspat. Nepřemluvil mě ani veterinář a rodiče, ale nakonec ona sama, kdy se začala ode mne odvracet a nechtěla ke mně ani po zavolání přijít. Jen se schovávala po tmavých koutech
už prostě chtěla být sama a…
.
Zakladatelko, ale ten pejsek stejně už brzo umře
, takže to ber z té „lepší“ stránky, že mu tím ukrátíš pár týdnů utrpení a ne, že prodloužíš manželovu radost z toho, že má dvacetiletého psa
. Veterinář řekl, že je to špatné, marné, zbytečné, tak se s ním prostě domluv. Manžel je dospělý chlap, pejsek stejně umře, tak stejně bude smutný, jen o pár týdnů později, ale za cenu několikatýdenního psova utrpení
.
EHm, chtěla jsem napsat totéž
Je mi toho chudáka pejska hrozně líto. Tohle si nezaslouží žádní živá duše.