Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak ja bych se na to koukat nemohla
chudak pejsek, trpi a nemuze ani rict. Mozna zavolat veterinare domu, jestli by mu nedal injekci doma. Chlap se s tim musi smirit, vzdyt ten pes musi trpet. taky jsme to zvladli. Preji hodne sil!!!
To je fakt blbá a smutná situace…Asi bych ho za zády utratit nenechala, kvůli vlastnímu svědomí. V tom jsem tak trošku sobec. ![]()
Pokud mu je tak zle jak pises tak bych ho nechala utratit az bude v praci a rekla ze doma umrel.Ale u jineho doktora kdyby se sel zeptat…Preji pevne nervy
@palapa napadlo mě přesně to samý. A nebo někteří veterináři psa/kočku uspí v ordinaci a až „dodýchá“ tak si jí mužeš odnést a pohřbít ji/ho.
Chlap se s tim bude muset smirit, jestli pes trpi, veterinar mu uz nemuze pomoc tak je to jedine mozne reseni
Preci jestli ma psa rad tak se mu bude snazit co nejvic pomoci…
Je to tezke rozhodnuti, taky jsme ho museli jednou udelat, ale pro psa to bylo vysvobozeni
@palapa píše:
Tak ja bych se na to koukat nemohlachudak pejsek, trpi a nemuze ani rict. Mozna zavolat veterinare domu, jestli by mu nedal injekci doma. Chlap se s tim musi smirit, vzdyt ten pes musi trpet. taky jsme to zvladli. Preji hodne sil!!!
Veterinář by přijel k nám to už sem sním probírala. Ten mě právě přivedl na myšlenku že psa uspíme aniž by to chlap věděl a necháme doma jako že zemřel
.Doktor sám řekl že už z nás nechce tahat další peníze že pes umře dřív nebo později at udělá cokoliv takže i ví že s mim chlapem se o tom nedá mluvit ![]()
Přesto stále se muže stát že ten muj blázen psa naloží a odveze ho na veterinu jinam a tam mu poví že pes byl uspán. Nebo to nepoznají?
Nevim co ho muže napadnout, ale to by bylo strašný
.
Nechci aby zde pes umíral v bolestech.On teda neknučí tak chlap tvrdí že bolesti nemá
přitom se neudrží chvilkama na nohou ![]()
Jestli má tvůj muž pejska opravdu rád, tak musí pochopit, že pejsek trpí, má bolesti a když to takto napíšu, tak jako tak umře, a tvůj muž ať si vybere jestli chce nechat pejska umírat v bolestech, o samotě (když nebudete doma), nebo zda nebude lepší nechat ho uspat a být po celou dobu s ním.. Je to smutný, držte se ![]()
Já bych to za zády nedělala, kdyby ti chlap na to přišel tak jak říkáš byl by to asi konec pokud je na něm tam moc fixovaný co se zkusit domluvit s veterinářem jestli by manželovi nepromluvil do duše? třeba by to pomohlo…
Je to strašná situace, škoda že to muž nechápe, že se ten pejsek jen trápí a má třeba i bolesti. Podobně to měla má tchýně, pejsek už jen trpěl a dr. jí řekl že nejlepší jak mu pomoci je injekce. A pan dr. s manželem nemluvil? Aby mu to vysvětlil, že vlastně umírá hlady?
@eržule píše:
Jestli má tvůj muž pejska opravdu rád, tak musí pochopit, že pejsek trpí, má bolesti a když to takto napíšu, tak jako tak umře, a tvůj muž ať si vybere jestli chce nechat pejska umírat v bolestech, o samotě (když nebudete doma), nebo zda nebude lepší nechat ho uspat a být po celou dobu s ním.. Je to smutný, držte se
tohle vše mu řekl i doktor i mí rodiče kteří chovaj pejsky a je to k ničemu. On se zatvrdil že né a přes to vlak nejede. Tvrdí to i lidi ze sousedství že se pes trápí. Soused řekl že když ho vidí tak má chut ho přeject a že to klidně pak veme na sebe ale to v žádném případě nechci aby zemřel v bolestech.
Bojim se výčitek i tak.
Udělej to tak, jak popisuješ, hned jak jen půjde muž pryč!!! Absolutně bych si pak na Tvém místě nic nevyčítala, ba naopak. Byla by jsi hrdina a ten pes si to zaslouží po tolika letech
Možná budeš mít špatné svědomí, ale není důvod.
Aha, tak s mužem nehl ani veterinář, tak to netuším. Já bych to asi za zády neudělala, obávala bych se následků…ale určitě není zlé rozhodnutí ho uspat.
Ještě k těm výčitkám. Já bych si právě na Tvém místě vyčítala, že jsem ho ještě neutratila
Mám doma tři překrásné kočky, které hrozně moc zbožňuji. Jsou to moje děťátka, ale kdyby náhodou se měly trápit, tak neváhám a sbírám švestky i v noci i kdyby můj muž neměl souhlasit. Hodně štěstí ![]()
Ahoj. Máme již téměř 19letého psa a pes je už docela ko. Močí a kálí pod sebe a vubec nás nepoznává. Je to pes co měl muž již od dětství já ho pouze vyvdala ale mám ho ráda byl to super pes, ale ted je mi ho hrozně líto. Jen leží, kouká, močí a je agresivní a klepe se.
a chci tohle dopřát pejskovi právě proto že byl po celou dobu našeho soužití skvělej parták.
.Vim že je to strašný a zní to strašně, ale já se na to nemužu dívat. Už skoro ani nežere. Když se chce napít podjedou mu nohy. 
.Veterinář řekl že pro něj už nic udělat nemuže. Vim že je to zmatené ale já sama tady brečim jak je mi psa líto i mého muže proto že to ponese velmi těžko a nevim kudy ven.
Už dlouho přemýšlím o tom že by mu bylo lépe kdyby jsme ho nechali jít, ale chlap o tom nechce ani slyšet! debaty na tohle téma končí tím že je nemám ráda-oba a že chci utratit jeho psa. I doktor řekl že už se trápí že stejně co nejdříve zemře.
Ted k otázce. Aby ho muž nechal utratit to je prostě nemožné to ani nenavrhujte
Napadla mě věc že bych psa nechala utratit a doma ho narafičila jako že zemřel
Tak co myslíte? Mám to udělat a nebo mám nechat psa až zemře přirozenou smrtí. Přirozená smrt nastane nejspíš brzo ale bude to jistě hladem
Pokud by se chlap dozvěděl že sem tohle udělala nejspíš by se se mnou rozešel a nebo by mi to v životě neodpustil takže riskuju i to že pokud psovi dopřeju klidnej odchod mohu přijít o rodinu.
Tak co by jste dělali vy?
Uspat neuspat?