Chlapeček si hraje na holčičku

9
14.4.14 23:39

Chlapeček si hraje na holčičku

Ahoj, prosím o zkušenosti s chlapečkem (4,5 roků) který si hraje na holčičku od malička. Nosíme sukénky a šatičky, má všechny princezny panenky od disney. Rád česá vlásky a líbí se mu vše co je holčíčí…barvy, oblečení, hračky. Je celkově zručný, citlivý a tanečně nadaný jako holčičky. Ve školce si hraje s holčičkama. Je to nejstarší sourozenec a má to od útlého dětství. Prosím o pomoc, jak mu vysvětlit, že chlapeček sukénky nenosí…? Bylo nám doporučeno, že máme počkat do školky a že až tam uvidí jiné chlapečky si hrát, tak se to prolomí, ale malý chodí už rok a plů do školky a stejně si hraje s holčičkama :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12
14.4.14 23:47

Netusim, ma neter je na tom opacne - ona si nehraje, ona je presvedcena, ze je kluk, nechava se oslovovat jako kluk, nosi klucici saty, spodni pradlo, boty atd. dokonce i v skole ji vysli vstric - napr hraje v klucicim druzstvu a pod.Od malicka proste kluk, je ji 8, mama to resi/neresi - pry nechat byt, at to roztriskne puberta - uz ted je ovsem videt, jak je holka nestastna a jaksi zvelicuje sve klukovske rysy, aby bylo jasne, ze neni holka, uz ted se to s ni pere, v puberte to bude casovana bomba. Vysvetlovani, holcici aktivity, obleceni, proste nezabirali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
14.4.14 23:49

Jeste dodam, ze ma adhd a chodi pravidelne na terapie a k psychologovi - a ‚neresit‘ jsou rady odbotniku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
14.4.14 23:49

Tak obcas to kluci delaji. Tohle je teda trosku vic asi, ale nevim jakou radu. Nikam bych ho netahala, ted myslim dr. Bud z toho vyroste nebo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
14.4.14 23:51

Sukýnky a šatičky bych mu určitě nedávala.. Jinak mě přijde celkem normální když vidím malé dítě (kluka) třeba s kočárkem co vozí miminka… Moje dcera si taky nehraje s panenkama, ale spíše s auty, v kočárku vozí kameny a klacky a nijak to neřeším.. Nijak bych to zatím neřešila, nedělá přece nic špatného :nevim: a časem se to srovná samo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
14.4.14 23:51

Hlavne se ho nesnazte preucit! Tim mu akorat zadelate na dalsi psychycky problem… proste bych ho nechala byt a jak pise @smithey puberta to rozsekne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
14.4.14 23:52

Sama mám kamarádku, co dříve byla muž. Já by jsem to nechala na těch dětech, nutit jim něco je to nejhorší co můžou rodiče udělat. Určitě vyhledat odbornou pomoc, aby se zamezilo šrámům na duši jak u dětí, tak u rodičů. Rozhodně by jsem to konzultovala s odborníkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
14.4.14 23:54

Hmm tak zkušenost nemám a asi neporadím co s tím..ono se takto těžko radí… no ale vlastně mám zkušenost..měla jsem takového spolužáka na základce…dělal přesně tohle - oblékal se jako holka a hrál si s barbínama…nakonec se to vyvrbilo a přiznal svou homosexualitu…tím nechci říct, že je to i zrovna váš případ…já si zas jako malá hrála s autama, lezla po stromech a většinou jen s klukama a na holky fakt nejsem :lol:, ale jinak mi to vydrželo v podstatě dodnes - mám víc klamarádů než kamarádek :) ale i kdyby, no tak co s tím - každopádně citlivý přístup, nepřestane ho mít rádi přece jenom proto, že je jiný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
15.4.14 00:00
@brumdinka píše:
Hmm tak zkušenost nemám a asi neporadím co s tím..ono se takto těžko radí… no ale vlastně mám zkušenost..měla jsem takového spolužáka na základce…dělal přesně tohle - oblékal se jako holka a hrál si s barbínama…nakonec se to vyvrbilo a přiznal svou homosexualitu…tím nechci říct, že je to i zrovna váš případ…já si zas jako malá hrála s autama, lezla po stromech a většinou jen s klukama a na holky fakt nejsem :lol:, ale jinak mi to vydrželo v podstatě dodnes - mám víc klamarádů než kamarádek :) ale i kdyby, no tak co s tím - každopádně citlivý přístup, nepřestane ho mít rádi přece jenom proto, že je jiný ;)

Taky znám jednu holku, co se chová jako chlap. Vždycky tak chtěla vypadat a mluvila o sobě jako o muži. Pak taky přiznala homosexualitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
15.4.14 00:10

Mám takového kamaráda, je mu padesát, je to Američan, rodiče se mu snažili pomoc a akorát mu zadělali skoro na mindrák. Je bezva, že to je silný jedinec a úžasný člověk. Ano, je to homosexuál, velmi úspěšný v životě i v práci.

Nechte chlapečka být, dojděte s ním k psychologovi (k hodně dobrému, protože občas ti naši „psychologové“ jsou tak trošku „homofobní“…), aby vám poradil, jak chlapečkovi pomoci a zároveň pomohl i vám.

Držím pěsti!!! :hug:

• Citovat
  • Upravit
7211
15.4.14 00:21

Jsou vlastně jenom 3 možnosti

• vyroste z toho
  • bude homosexuál
  • až vyroste nechá se přeoperovat na holku protože duší jí prostě je

nic mi nepříjde nijak tragické, jen násilné a nucené tlačení do nečeho co on dělat nechce - to je tragické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
15.4.14 00:55
@Aletheia píše:
Jsou vlastně jenom 3 možnosti
  • vyroste z toho
  • bude homosexuál
  • až vyroste nechá se přeoperovat na holku protože duší jí prostě je
nic mi nepříjde nijak tragické, jen násilné a nucené tlačení do nečeho co on dělat nechce - to je tragické.

Naprostý souhlas… :palec: Na těch šatičkách by to chtělo asi zapracovat, aby teda alespoň venku je nenosil, ale jinak bych to nehrotila. Nechala bych ho dělat to, co je mu přirozené… Buď od toho časem sám upustí, nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
15.4.14 01:31

To ano vím, že u Tvívh dětí je to v přádku +-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
15.4.14 05:55

Znám holčinu co je od mala jako kluk, hrála a hraje fotbal, nosila klučičí věci a nedávno nakonec vyplulo najevo že je lesba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
15.4.14 06:01

Myslim, ze zakladatelku asi dost desite, tohle asi slyset nechtela :mrgreen: :mrgreen:

Asi bych mu nedovolila si brat sukne, ale vic asi udelat nemuzes. Zkusila bych, aby s nim vic casu travil otec nebo jiny muzsky vzor, treba ho zacne napodobovat…
Ale jinak neudelas nic, chce to poradit se s odbornikem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect